Лаковe за нокти - 139

• 25 878
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Аз най-често си извивам нокти докато...си обувам дънките, особено след къпане Laughing
Мари, честно казано, на мен сегашната ти дължина ми харесва малко повече- някак по-семпло, изчистено и спретнато изглеждат ноктите. А и с такива лакове като ГР 05 и 25 още повече. Heart

# 706
  • В полите на Пирин планина
Мари, на мен също с по-късия вариант ми харесваш повече. И аз се замислям за заостряне, но още не съм сигурна. 😊

# 707
  • Пеликания
Не се цепи от колектива Grinning

# 708
Мисля, че аз ще остана единствената в темата, която няма да си направи остри нокти Satisfied

# 709
  • Измир
Долче, Кристъл благодаря.
Мarie, и на мен ми харесват повече както са сега Heart.
Арабескче, и аз няма да заострям. Заради работата ми не мога да си позволя дълги нокти. Това в момента ми е максимална дължина.
И въпрос да задам пак. Според вас мога ли да прелея един Sally Hansen в празно шише от 8 в 1? Дали ще се развали от остатъците на дъното?

# 710
  • София
MarieSt, като че сме се наговорили с теб за розАвото Simple Smile влизам да си пусна снимките и виждам, че си с почти същото /НЕсвинско розово /. Много ми харесва формата ти, аз само веднъж бях с такава, но много бързо ми се зачупиха отстрани.Его го и моят GR, но този е Rich Color,  бял Flormar Pretty, ваденка от AliExpres и BEL London GR с дребнички розово-лилави частички - номерът е 72.
Скрит текст:

Агент, роклята е уБиЕц!!!

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 15:34 от Mari_qana

# 711
  • София
Според вас мога ли да прелея един Sally Hansen в празно шише от 8 в 1? Дали ще се развали от остатъците на дъното?
Изплакни шишето с лакочистител и преливай. Аз така процедирам винаги.Heart Eyes

# 712
  • Prismatica Aerie
Мисля, че аз ще остана единствената в темата, която няма да си направи остри нокти Satisfied
Аз ще ти правя компания, ако нямаш против.Blush

# 713
  • В полите на Пирин планина
То вероятно и аз няма да ги заостря, защото не знам дали ще успея и защото в последно време предпочитам по-къси нокти. По-стилно и по-лесно ми е, някак...

# 714
Аз от време на време сменям формата. Не обичам да експериментирам с ваденки или многоцветни нокти, затова като ми доскучее ги пускам по-дълги и остри за месец-два, докато ми мине мерака. Това е от миналата година:

Скрит текст:

# 715
А кой е лакът? Blush

# 716
Едно абсолютно неуловимо на снимка Кико, smart fast dry 71 Smile

# 717
Не виждам снимка аз...дали е само при мен? Thinking

# 718
Нее, не качих снимка, именно защото няма нищо общо с реалния цвят, но ето го
Скрит текст:

# 719
  • София
Аз ще ти правя компания, ако нямаш против.Blush

И аз се присъединявам към вашата компания. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт