Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 923
  • 801
  •   1
Отговори
# 660
Момичета от преди малко усещам ,че леко гърло ме наболява , но се чудя дали е възможно да са лимфни възли (аз няма сливици ) и възможно ли е от слаба имунна система или от бременноста нещо 😩🤷🏼♀. Никъде не излизам контактувам само с родителите ми ...

# 661
  • Sofia
Има ли момичета с кафяво зацапване, в което да има и нещо като тъкан..като олющена кожа? Имам зацапване от повече от 2 седмици. Понякога намалява, понякога се увеличава. Лекарката ми знае, но го намира вероятно за нещо нормално. Вече и аз не знам, какво да правя. 😔😔😔

Аз също съм със зацапване вече месец, даже полежах в болница няколко дни. При мен си е светло кафяво до тъмно кафяво с почти черни точици и влакънца. Не се притесняват докторите, казват, че се случва понякога. Но при мен имаше хематом, който май се чисти, та затова да е. Също така са двечки, едното спря да се развива и може и от това да е. Повече почивка, не го мисли толкова и всичко ще се нареди. На мен ми казаха, че може да си продължи с месеци, така че само спокойствие.
В коя седм установихте, че едното е започнало да изостава?

# 662
Има ли момичета с кафяво зацапване, в което да има и нещо като тъкан..като олющена кожа? Имам зацапване от повече от 2 седмици. Понякога намалява, понякога се увеличава. Лекарката ми знае, но го намира вероятно за нещо нормално. Вече и аз не знам, какво да правя. 😔😔😔

Аз също съм със зацапване вече месец, даже полежах в болница няколко дни. При мен си е светло кафяво до тъмно кафяво с почти черни точици и влакънца. Не се притесняват докторите, казват, че се случва понякога. Но при мен имаше хематом, който май се чисти, та затова да е. Също така са двечки, едното спря да се развива и може и от това да е. Повече почивка, не го мисли толкова и всичко ще се нареди. На мен ми казаха, че може да си продължи с месеци, така че само спокойствие.
В коя седм установихте, че едното е започнало да изостава?

В края на седма не му видяха пулс, както и не нарастваше, само че от прегледа тази седмица, хванаха леки вибрации и малко беше пораснало, но бях при дръг доктор с друг ехограф. Тепърва ще се разбере какво се случва...

# 663
  • София
Момичета от преди малко усещам ,че леко гърло ме наболява , но се чудя дали е възможно да са лимфни възли (аз няма сливици ) и възможно ли е от слаба имунна система или от бременноста нещо 😩🤷🏼♀. Никъде не излизам контактувам само с родителите ми ...
Възможно е, от бременоста имунитета пада. Намажи си гърлито със сода за хляб тя ще убие всички бактерии опитващи се да атакуват гърлото, но не го преглъщай и след като го намажеш 30 мин. не пий нищо, веднага ще ти мине.

# 664
Здравейте, момичета. Следя Ви постоянно и желая на всяка една да сбъдне мечтата си и скоро да прегърне мечтаната рожба. Нареждам се да чакам и аз, днес беше моят трансфер на  две 5-дневни снежинки. Успех на всички ♥️

# 665
Днес 9-ти ден след ЗЕТ на 5-дневни ембриончета. През целия период усещах бодежи ниско долу и имах подут корем, никакви други симптоми. Скоро предстои да направя тест.

# 666
Днес 9-ти ден след ЗЕТ на 5-дневни ембриончета. През целия период усещах бодежи ниско долу и имах подут корем, никакви други симптоми. Скоро предстои да направя тест.

Привет Simple Smile и аз съм в същия тайминг. Уж успях да запазя спокойствие през целия период на чакане до теста и да не мисля какво усещам, но не съвсем... Днес се чудя симптоми на предстоящ цикъл ли усещам или нещо друго? Определено не са като за обичайни цикъл симптоми, ниско долу сякаш си усещам по-чувствителни яйчниците, но не е бодеж?

# 667
Попринцип понеже аз нямам ПМС симптоми и за това си ги забелязах тези така да ги нарека усещания, силно се надявам да е положителен резултата, стискам палци и на всички вас. Това ми е втори опит като първия имаше инплантация, но не завъришиха добре нещата. А като цяло аз си ходя на работа, също така понеже се занимавам с фотография, продължих и да снимам и времето мина неусетно. Просто не допускайте да Ви срива това цялото нещо, защото най-важно е да останете здрави Heart

# 668
Момичета, и аз с вас, 9ти ден на 5 дневни. Утре ще правя тест. Имам и хориомон 5000, сложен последно на 25ти. Чудя се какъв ли е ефекта от него и как се чисти. Срещала съм по темите, ама сега като ровя, не намирам. Успех на всички ни!

# 669
Miss R успех с теста!

# 670
Благодаря, Rapira. Резултата ми е 385.60 IU/L, 10 ден, 2 броя, 5 дневни. Какво мислите, момичета? Имам Хориомон 5000 на 25ти слаган. И ТСХ се е вдигнало на 3.11, с хормон 75мг.

# 671
Ех, че хубава новина! Чудесни стойности, много се радвам, тихичко честито!🍀

Благодаря, Rapira. Резултата ми е 385.60 IU/L, 10 ден, 2 броя, 5 дневни. Какво мислите, момичета? Имам Хориомон 5000 на 25ти слаган. И ТСХ се е вдигнало на 3.11, с хормон 75мг.

# 672
Здравейте, момичета ! Как се чувствате? Miss R - страхотен резултат. Стискам палци ! Аз от няколко дни се чувствам наистина зле- гадене , постоянно ми е лошо , особено от жегата, нулев апетит , запека няма нужда да го споменавам . Днес мислех да си правя кръвен тест , заради бледата черта на теста , но ми е зле и не мога да пътувам . Ще изчакам ден , в който ми е по- добре . Само аз ли съм така?

# 673
Много добър резултат  за ЧХГ-то! Дай Боже всичко да е наред! А за ТСХ-то веднага на ендокринолог или поне консултация по телефона.

# 674
  • Sofia
Много добър резултат  за ЧХГ-то! Дай Боже всичко да е наред! А за ТСХ-то веднага на ендокринолог или поне консултация по телефона.
Добър резултат, браво! ТСХ-то трябва да е максимум 2,5. Само при мен ли ТСХ-то намаля драстично? От 2,2 падна на 0,19 🤔 Но съм на терапия с еутирокс де... Би трябвало ендокринолога  да е назначил терапия след положителен тест, поне в Надежда така провят, за да не се налага често посещение 🤗

Общи условия

Активация на акаунт