Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 929
  • 801
  •   1
Отговори
# 645
Не мисля, че е за притеснение. При мен беше по същия начин и теста беше + . Пожелавам ти го !
Рени, това зацапване за колко време отшумя при теб и направи ли нещо за да намалее?

# 646
Здравейте момичета, аз съм със ПКЯ, нередовен цикъл и липса на овулация, този месец предизвикахме цикъла с Дуфастон и след това правихме стимулация с Фостимон 75 и в понеделник една инжекция Хориомон 5000. Имах два доминантни фоликула (18 и 20мм), вчера бях на преглед доктора каза, че овулацията е минала.Кога най-рано мога да си направя тест за бременност.

# 647
Загорче, може да е имплантационно зацапване. До 3 дена максимум трябва да спре. Ако видиш да се усилва се обади в клиниката да питаш, ако взимаш АП може да ти го спрат.

Момичета, имала ли е някоя от вас проблем със замразени ембриони. Визирам това което казват, че понякога заради възрастта ембрионите не понасят замразяването? Замразявали ли сте ембриони, които после да не стават след размразяване?

Бети, кръвен тест най рано на 11ти ден след О, а домашен на 12ти ден. Случва се и малко по рано да отчетат ама ако е отрицателен има да се чудиш рано ли е , какво е.

# 648
Загорче, може да е имплантационно зацапване. До 3 дена максимум трябва да спре. Ако видиш да се усилва се обади в клиниката да питаш, ако взимаш АП може да ти го спрат.

Момичета, имала ли е някоя от вас проблем със замразени ембриони. Визирам това което казват, че понякога заради възрастта ембрионите не понасят замразяването? Замразявали ли сте ембриони, които после да не стават след размразяване?

Бети, кръвен тест най рано на 11ти ден след О, а домашен на 12ти ден. Случва се и малко по рано да отчетат ама ако е отрицателен има да се чудиш рано ли е , какво е.
Благодаря ти за бързия отговор. Ще си трая две седмици, колкото и да е трудно.

# 649
geizer, познавам момичета, на които ембрионите им са спирали развитие след размразяване, но по-скоро е рядкост. Един не им се размразява, всички други са ОК. По-скоро е изключение. Както казват лекарите в клиниката ми: "ако не са качествени и не вярваме, че ще преживеят размразяване, изобщо не ги замразяваме"

# 650
Аз знам, че зависи от опита на ембриолога и апаратурата в клиниката.

# 651
Мисля , че беше малко - ден , най много и на другия малко . Дано и при теб е така . Понякога и самия кринон сменя цвета си , понеже остава малко повече в теб . При мен някой път е розов , но не е кръв .

# 652
И при мен кринона се оцветяваше в кафяво до 14-15 ден след трансфера с +тест съм, стискам ти палци !🍀🍀🍀
Момичета, много съм притеснена от този
" кафяв кринон" който остава по хартийката.... Доста е кафевичък.   9 ден на 4-дневни...

# 653
При мене 2 бластоциста с АА качество не оцеляха при размразяването при първи опит със ЗЕТ и сега е едно треперене да не се случи и при другите... И едно търсене на под вола теле, защо така стана...Disappointed
Според ембриолозите самото замразяване ги е повредило. Случвало се понякога, ама...

# 654
Момичета да питам и нещо друго . Дали е възможно втората черта на теста да е резултат от овитрела преди 13 дни ?

# 655
При мен ми направиха ЗЕТ на 2 5дневни , но още на трансфера ми казаха, че едното е перфектно, но другото било малко свито и безжизнено, което ме навежда на мисълта ,че може изобщо да не е оцелало след размръзяването. Но явно пък едничкото е било моя късмет и се захвана

# 656
Момичета да питам и нещо друго . Дали е възможно втората черта на теста да е резултат от овитрела преди 13 дни ?
Според мен не е от овитрела , аз втория път нямах никаква черта , и 3те пъти съм си слагала Овитрел преди пункция .
Според мен си е полужителен теста , изчакай си кръвния . 🤗❤🍀Късмет 🤗🍀❤

# 657
Има ли момичета с кафяво зацапване, в което да има и нещо като тъкан..като олющена кожа? Имам зацапване от повече от 2 седмици. Понякога намалява, понякога се увеличава. Лекарката ми знае, но го намира вероятно за нещо нормално. Вече и аз не знам, какво да правя. 😔😔😔

# 658
  • Sofia
Има ли момичета с кафяво зацапване, в което да има и нещо като тъкан..като олющена кожа? Имам зацапване от повече от 2 седмици. Понякога намалява, понякога се увеличава. Лекарката ми знае, но го намира вероятно за нещо нормално. Вече и аз не знам, какво да правя. 😔😔😔
Аз, аз... Като парцалчета и на чен ми казаха, че няма нищо притеснително, но аз си взимам вит Ц 500 за всеки случай 🤗 Важното е след 13гс да изчезнат тези "екстри"

# 659

Аз също съм със зацапване вече месец, даже полежах в болница няколко дни. При мен си е светло кафяво до тъмно кафяво с почти черни точици и влакънца. Не се притесняват докторите, казват, че се случва понякога. Но при мен имаше хематом, който май се чисти, та затова да е. Също така са двечки, едното спря да се развива и може и от това да е. Повече почивка, не го мисли толкова и всичко ще се нареди. На мен ми казаха, че може да си продължи с месеци, така че само спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт