Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 033
  • 801
  •   1
Отговори
# 390

И аз съм на 4 ден след трансфер на 1 петдневен човек. Никакви симптоми, освен страха от неуспех....Стискам палци на всички пускащи днес тест. Много тлъсти резултати и щастливи бъдещи мами. 🙏🍀

Същите смесени чувства изпитвам и аз.Никакви симптоми освен напрежение в гърдите и мисълта,че този път  също няма да ми се получи.Късмет на всички,които днес ще разберат резултатите си  и спокойствие на чакащите:heartsc:HeartsHearts

# 391
Моят първи опит приключи с БХ и сега така ме е страх да не се повтори.... Хем знам че и 1000 теста да пусна, каквото е писано да става, ще стане, и все пак ми е едно такова напрегнато... И пак като предния път, малко да се напрегна физически и ме стяга корема и кръста...
Сега си чакам резултата, а забравих да питам и в колко часа ще е готов даже. Уффф

# 392
И при мен така, БХ...А резултатът излизаше след 14ч (Цибалаб)
Аз не знам ама това чакане в деня на теста мен ме съсипваше...На всяко влизане ми треперех ръцете и ме стягаше корема.... Не исках даже да го отварям накрая, та приятелят ми го проверяваше...

Моят първи опит приключи с БХ и сега така ме е страх да не се повтори.... Хем знам че и 1000 теста да пусна, каквото е писано да става, ще стане, и все пак ми е едно такова напрегнато... И пак като предния път, малко да се напрегна физически и ме стяга корема и кръста...
Сега си чакам резултата, а забравих да питам и в колко часа ще е готов даже. Уффф

# 393
nonakokona много съжалявам и ти желая от все сърце шестият да е твоят опит с щастлив финал.
Успех на всички момичета днес. Стискам палци 🍀🍀🍀
И при мен нещо след петия ден изчезнаха всякакви симптоми. Но до теста имам още седмица, засега учудващо си чакам търпеливо датата.

# 394
Нона, много стиснати палчета и от мене за следващия опит. Понякога късмета се усмихва точно когато най малко го очакваш. Пожелавам ти възможно най скоро да я забравиш тази тема и да се преместиш в темата със бременелките Hug

Това не е истина. Обадих се да питам кога да очаквам резултата. Качвали ги следобед, ама можело и утре следобед Astonished

# 395
За съжаление бях права- 2,84. Не е станало и този път. Вече не знам накъде Cry

# 396
Дейзи, горе вдигната глава! Много съжалявам. Не е било твоето бебе това, гледай смело напред. Ще изгрее слънце и на нашата нива. Вярвам, че не е било писано да стане точно този път. Успех за следващия опит и не спирай да вярваш. 🌸

# 397
  • Стара Загора
За съжаление бях права- 2,84. Не е станало и този път. Вече не знам накъде Cry
Daisy81  кой ден от трансфера е днес? Да не би точно да е започнало да нараства?

# 398
Днес ми е 12 ден на 3 дневни. Вчера си слагах прегнил,затова най- вероятно не е 0. Твърде е късно да се заблуждавам. Успех на останалите! Дано поне техните емоции са положителни!

# 399
Момичета, дали усещате тежест долу ниско, когато си биете прегнил или зарзио? Аз чувствам ужасен дискомфорт и тежест от тези два медикамента...А не съм след пункция, със ЗЕТ съм. 🤨

# 400
  • Стара Загора
Каква е функцията на Прегнила?

# 401
Суджуче, знам, че е ЧХГ препарат, но каква е функцията му точно не знам. Казаха ми, че “спомага за имплантацията”.

# 402
Прегнил, Овитрел, Хориомон са все ЧХГ-препарати. Цели се с тях да се "излъже" организма едва  ли не Simple Smile, че си бременна, което уж създава един вид среда и спомага за имплантиране на ембриона....

# 403
Момичета, резултата ми е <1.20   mIU/ml   0.00 - 5.00 небременни жени. Аз приклучих с поредния 5 опит. Отивам да се наредя на опашката за № 6. Успех на всички чакащи.

Съжалявам, горе главата и 6 е твоето число. Ти в коя клиника си и при кой доктор?

# 404
Момичета, резултата ми е &lt;1.20   mIU/ml   0.00 - 5.00 небременни жени. Аз приклучих с поредния 5 опит. Отивам да се наредя на опашката за № 6. Успех на всички чакащи.

Съжалявам, горе главата и 6 е твоето число. Ти в коя клиника си и при кой доктор?
Момичета, резултата ми е <1.20   mIU/ml   0.00 - 5.00 небременни жени. Аз приклучих с поредния 5 опит. Отивам да се наредя на опашката за № 6. Успех на всички чакащи.

В Тутракан при Любомир Бойчев - първи опит;
Преди това имам два опита във Варна и два в София единия е ЗЕТ

Общи условия

Активация на акаунт