Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 033
  • 801
  •   1
Отговори
# 405
Еххх, няма ли някое момиче да се похвали с хубав резултат. Да повдигне малко духът на останалите...
Аз още чакам моя Cry

# 406
Здравейте, днес бях на преглед... и са двечки Heart Първи опит - успешен Simple Smile След 10 дена съм на преглед отново, вероятно да чуем сърчица Simple Smile Пожелавам много положителни тестове на чакащите и да не губят надежда останалите... Щастието ще дойде, няма отказване Simple Smile Успех от мен и дано съм Ви разведрила Simple Smile

# 407
  • Стара Загора
PureLove90 чудесна двойна радост! Нека остане така до финала Simple Smile

# 408
Честото ПурЛове. Лека и безпроблемна до финала.
За съжаление и моят резултат е отрицателен - 0.5

# 409
Момичета мен сякаш някой ме урочаса! Вчера теста излезна с тлъсто чхг, прибрах се вкъщи легнах да спинкам и се събудих с възпалена киста зад ухото 😭, толкова възпалена, че днес се наложи да ме цепят без упойка 😭, не мога да вземам и антибиотик. На обяд вече толкова се бях изморила от напрежение че заспах зимен сън, събудих се след 4 часа спане с температура 37.2-3, докито беше уведомен, за малката ми операция и сега каза да пия парацетамол но аз много се притеснявам от цялото стягане днес 🥺 и болката, която изживях дали нещо мога да съм навредила на ембриотата 😣... а за температурата докито каза да пия парацетамол, но за сега стискам до довечера.

# 410
Парацетамол е позволен при бременност. Докато температурата ако се повиши може да навреди.

# 411

Не е ли рано още за тест?

# 412

Съжалявам, но може просто да е рано още

# 413
На мен ми е писано в препоръките от клиниката, че и след трансфер може да взимам Парацетамол еднократно, ако не спада температурата, да се свържа с лекар. Аз бих пила Парацетамол в твоя случай.

Момичета, съжалявам за отрицателните резултати. Продължаваме напред, изумително нещо е жената. Една позната ми го каза след третия ми неуспешен трансфер. Казах й, че сили нямам за четвърти, а тя с 10 години опит в инвитро процедури в 3 различни града ми каза така: "Ще се изумиш колко бързо ще вървиш към следващия трансфер". И ето ме на, надявам се на следващ скоро. Мъжът ми веднъж ми каза, че вероятно мъжете ни нямаше да могат да преминат това, което ние преминаваме. Затова кураж, момичета, имаме още сили!

# 414
Колкото и рано да е, все трябваше да е различно от 0. Все пак са 5 дневни ембриони.

# 415
Колкото и рано да е, все трябваше да е различно от 0. Все пак са 5 дневни ембриони.

Може да е по-късна имплантация?

# 416
Момичета мен сякаш някой ме урочаса! Вчера теста излезна с тлъсто чхг, прибрах се вкъщи легнах да спинкам и се събудих с възпалена киста зад ухото 😭, толкова възпалена, че днес се наложи да ме цепят без упойка 😭, не мога да вземам и антибиотик. На обяд вече толкова се бях изморила от напрежение че заспах зимен сън, събудих се след 4 часа спане с температура 37.2-3, докито беше уведомен, за малката ми операция и сега каза да пия парацетамол но аз много се притеснявам от цялото стягане днес 🥺 и болката, която изживях дали нещо мога да съм навредила на ембриотата 😣... а за температурата докито каза да пия парацетамол, но за сега стискам до довечера.
Защо да не можеш да пиеш антибиотик? Преценява се риска и има антибиотици дето стават и за бремменни.. Едно лошо възпаление е много по страшно от пиенето на антибиотик, защото  не се знае как ще реагира имунната ти система. На мен на 4- ти ден след  теста  ми се поду зъб и ми изписаха антибиотик със разрешението на аг., даже тя каза че е задължително.

# 417
Йорданка, не знам защо и докито и УНГто казаха без антибиотик а кистата, която днес ми оперираха беше доста голяма и се възпали за един ден. Ще се пръсна от притеснение с тази температура, защото наличието и според мен говори и за наличие на възпаление 🤯😭

# 418
Snejanka, 37.2 температура е нормална при бременност по принцип заради Прогестерона. Ти следеше ли си я преди възпалението?

# 419
Snejanka, 37.2 температура е нормална при бременност по принцип заради Прогестерона. Ти следеше ли си я преди възпалението?

Тери, следя температурата и уж четох, че от утрогестана се вдига температура но ако го приемаш и перорално а аз го приемам само вагинално. Сега изпих един парацетамол защото стана 37.4-5 и чакам .

Общи условия

Активация на акаунт