Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 923
  • 801
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви много, момичета! Чух се с ендокриноложката, вдига ми Еутирокса през ден на 100мг, контрола след 2 седмици каза. Успех на предстоящите тестове! Аз ще пускам пак след 48 часа, за да съм сигурна, че Хориомон - а не ни подвежда в резултата.

# 676
Благодаря, Rapira. Резултата ми е 385.60 IU/L, 10 ден, 2 броя, 5 дневни. Какво мислите, момичета? Имам Хориомон 5000 на 25ти слаган. И ТСХ се е вдигнало на 3.11, с хормон 75мг.
Много добър резултат  за ЧХГ-то! Дай Боже всичко да е наред! А за ТСХ-то веднага на ендокринолог или поне консултация по телефона.
Добър резултат, браво! ТСХ-то трябва да е максимум 2,5. Само при мен ли ТСХ-то намаля драстично? От 2,2 падна на 0,19 🤔 Но съм на терапия с еутирокс де... Би трябвало ендокринолога  да е назначил терапия след положителен тест, поне в Надежда така провят, за да не се налага често посещение 🤗
Не
Аз не съм имала проблеми със щитовидната и ТСХ преди трансфе беше 1,4. След това във втори месец 0,8, а сега 4-ти месец е 0,67. Четох, че не е хубаво да пада под 0,1 за първи тримедтър, под 0,2 втори триместър и под 0,3 трети триместър. Но следкато сте на терапия е най добре консултация с енгокринолога дето провежда и следи терапията. Успех!

# 677
на мен не ми е изследвано ТСХ. сега като ви чета се чудя дали да не си пусна едно ей така, за всеки случай ...

# 678
  • Sofia
на мен не ми е изследвано ТСХ. сега като ви чета се чудя дали да не си пусна едно ей така, за всеки случай ...
Много странно, че не са те подсетили... Пускай едно, да се успокоиш 🤗

# 679
Да се отчета и аз след теста: 6.300IU/L
Коментарът на доктора е, че е имало имплантация явно, което е добре, но не се е доразвила. Каза ми да пусна нов тест след два дни, но с такава стойност по-скоро успех няма да има. Постигали са с най-ниско 20.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 16:27 от greis

# 680
  • София/Севлиево
Аз имах резултат около 15 и бременност до 8 г.с.В колонката за разчитане пише,че всичко над 5 е положително.Така че може да останеш приятно изненадана-пожелавам ти го от сърце.

# 681
Мили дами понеже наистина чакането след трансфер е ужасно мъчително получило ли се е не  е ли аз не успях да се здържа и си направих уринален тест
Днес е 4 ден след трансфера да 2 ембриона и искам да ви попитам дали е възможно да е това което виждам има 2 черти но едната все още е много бледа но ясно се вижда че е там

Незнам дали да се радвам все още но мисля да направя и кръвен за всеки случай

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 17:24 от Reneta_

# 682
  • София/Севлиево
По принцип има тестове,дето отчитат при стойност на ЧХГ около 10,така че ако ти е повече може и да покаже.За жалост обаче има и такива,дето дават изпарител и черти(най-често Престо и Билийф)...Ембрионите колко дневни са?И за кога ти е насрочен теста?

# 683
Здравейте Момичета, има ли някоя от вас , на която да са трансферирани ембрионите при дебелина на лигавицата около 13, 14 мм и нагоре? Имам вече чувство, че аз съм единственият човек, който има проблем с дебелината на лигавица. Тънката е често срещан проблем, но по-дебелата явно е рядкост. Мерси!

# 684
Здравейте Момичета, има ли някоя от вас , на която да са трансферирани ембрионите при дебелина на лигавицата около 13, 14 мм и нагоре? Имам вече чувство, че аз съм единственият човек, който има проблем с дебелината на лигавица. Тънката е често срещан проблем, но по-дебелата явно е рядкост. Мерси!

Моята лигавица на трансфера ми  беше 13 мм. Успех

# 685
Reneta, че е положителен е явно, още повече е SureCheck. Те отчитат над 50, затова е малко съмнително толкова рано да отчете. Да нямаш Овитрел, Прегнил? Ако не си, то си бременна и то стабилно

Относно лигавицата. То въпросът трябва да е: Има ли някоя с успешен трансфер. Аз правя винаги хубава лигавица. 11.5 ми е 3 дена преди трансфер, значи до трансфер ще е пораснала още. Нямам успешен трансфер, НО пък много ми се радват на лигавицата.

# 686
И на мен години наред ми се радваха, сега след три неуспешни трансфера и един мисет (успешна имплантация при 17 мм) се оказва, че това може да е проблемът. В момента на 7 ден стимулация съм с 14 мм, до деня на трансфера ще съм кой знае колко. Естествено ще го отложим. С препоръка за хистероскопия.

Reneta, че е положителен е явно, още повече е SureCheck. Те отчитат над 50, затова е малко съмнително толкова рано да отчете. Да нямаш Овитрел, Прегнил? Ако не си, то си бременна и то стабилно

Относно лигавицата. То въпросът трябва да е: Има ли някоя с успешен трансфер. Аз правя винаги хубава лигавица. 11.5 ми е 3 дена преди трансфер, значи до трансфер ще е пораснала още. Нямам успешен трансфер, НО пък много ми се радват на лигавицата.

# 687
И аз съм с “висока” лигавица, както се изразява док. На 2 ден от Мц бях с 8мм.
До овулация е била и 15-16мм
Предстои ми стимулация и трансфер за първи път.
Минах хистеро имах полип и септум в матката. Уви лигавица си е все такава..

# 688
Аз имах резултат около 15 и бременност до 8 г.с.В колонката за разчитане пише,че всичко над 5 е положително.Така че може да останеш приятно изненадана-пожелавам ти го от сърце.

Благодаря за вдъхнатата надежда Елислава Heart Exl честно казано не смея да се надявам Pensive

# 689

Овитрел имам но трябва да го поставя на 01.07

Общи условия

Активация на акаунт