И за протокола, винаги като мисля за нещо или ми попадна под обзора, се случва развитие-например лечение с кортизон, на следващ ден ми излезе инфо за него.Че мислех за някой ,дето го взема но в момента е спрял.Свалял имунитета научих впоследствие, явно това е причината в това ковидено време да го спре човекът, пък може и да не е ,но просто инфо.
Та снощи с болки в гърба(щот и кисти на гръбначния стълб си въдя и шипове на врата) синът ми го намачка, масажира, врата де.Силни болки имам при масажа и каза че е зле работата като пипа.Та сега каква съм, той колко е мамино синче...
Пак казвам, че нещата се оформят с времето, не може днес се жениш и всичко друго се заключва, ти си най-важното и ценното за партньора.Може да се съгласиш на равна ценност с другите ,да сте равни за любимия , и да цитирам АбсурТ , не се пресичат интересите ви.
Другото цупене и глезотия, виж кой съм аз, безценния ...
И най-важното, всеки е индивидуален, уникален, да го моделираш по теб всъщност го унищожаваш като личност, уникалност , ценност.
Поне го питай предварително съгласен ли е да е твое копие и сянка, защото все един ден ще се усети.Това последното е най-нежелателно и страшно.
Или приемаш някого или не.Мечтите да го промениш имат реален резултат донякъде, като се събуди става грозно.