Иначе вече ви казах,този човек съм избрала неслучайно, разбираме се отлично за всичко, освен семейните му отношения с родителите .
Добре, де, знаеш историята, знаеш причината да са по- задушаващи, отколкото твоите родители.
/Всъщност, нищо не пишеш за отношенията ти с тях, като сравнение./
Какво толкова ти бърка в очите едно 2-3 минутно обаждане в 21.30?
Какво те бърка обръщението към майка му, което си заварила, когато си се запознала с него като тийн и знаеш откъде са е появило?
Какво те бърка, че ще я стисне за раменете, когато го помоли?
Това няма нищо общо с вашите отношения, защо не го разбереш? Нали уж вече си порасла?
Теб те нарича както реши, масажира те където и когато иска, НЕ КАКТО ГО ПРАВИ С МАЙКА СИ.
И едно не забравяй- ако е мил, грижовен, измисля мили думи и се грижи за теб, то така са го научили родителите му и същата тази майка, която сега ти пречи.
Научили са го с действията си и примера, който са му дали, а не с приказки "по принцип".
нито всеки път да скачаш да я масажираш. Поне за мен не е, виждам, че не съм само аз, която вижда нещо нередно. Ако за теб е ок, това си е за теб и не касае авторката.
при което той ми отговаря,че той уважава баща си и винаги ще му вдигне дори и да звънне в 3 през нощта да го чуе само...отдавна съм наясно,че мъжа ми е мамино синче, но тези случаи зачестяват откакто сме женени от половин година. Според вас дали като имаме деца и наше семейство,той няма да слага родителите си винаги на първо място, и да бъде готов да спори с мен,щом му кажа ,че съм се подразнила от това,че звънят в неуместно време. Ние с него можем да се виждаме само вечер след 18ч понеже аз работя на друго място, та не мисля, че няколкото часа заедно трябва да слушам отново майка му и баща му по телефона...макар и за минута-2-3...