COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 379 110
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 13 065
Според мен ще каже и за вируса.
А дано,ама надали.Щом не започна с това,едва ли.

# 13 066
Ще говори и за вируса. Каза при започването: Започвам с охраната

# 13 067
С днешния антирекорд България е на първо място в ЕС по брой новозаразени на глава от населението. Това е печалния резултат от мангъровщината.
Грешиш. Това е закономерният резултат от бойкоборисовщината.

Това не е противоречие. Нали Той каза, че слушал Мангъров, нали самият Мангъров се хвалеше, че благодарение на него се разхрабвали мерки и че с лицето Х били в едва ли не любовни отношения.
Няколко месеца Мангъров и компания копаха с всички сили за масово заразяване, стаден имунитет и падане на всички мерки и накрая когато това започна да се случва изведнъж хоп, ама те нямали нищо общо.

# 13 068
Според мен тия гледат само хората в интензивно и смъртните случаи и чак ако там има покачване ще вземат някакви мерки. Дано взимат под внимание лага.

# 13 069
Не брифинг, а монолог. Говори общи приказки...
не очаквам да каже нищо повече от пазете се, ако се сети, че има и друг дребен проблем - сега от атентат срещу Алексей Петров преди години.

# 13 070
Къде изчезнахте,че не пишете какво става?Моля ви,споделете дали ще  отвори изобщо въпроса за мерките и резкия скок на случаите.Аз имам майстор и слушам ту него,ту ББ,ама нещо не стават нещата😂.Изключих телевизора,че човекът ми обяснява какви шпакловки да ходя да му купя,аз му викам,чакай да чуя ББ.

# 13 071
С днешния антирекорд България е на първо място в ЕС по брой новозаразени на глава от населението. Това е печалния резултат от мангъровщината.
Грешиш. Това е закономерният резултат от бойкоборисовщината.

Това не е противоречие. Нали Той каза, че слушал Мангъров, нали самият Мангъров се хвалеше, че благодарение на него се разхрабвали мерки и че с лицето Х били в едва ли не любовни отношения.
Няколко месеца Мангъров и компания копаха с всички сили за масово заразяване, стаден имунитет и падане на всички мерки и накрая когато това започна да се случва изведнъж хоп, ама те нямали нищо общо.

Мангъров няма нищо общо, стига си го повтаряла до припадък, голяма драма с тоя човек..
Много е забавен Бойко в момента, трябва по-често да прави подобни изявления. Да видим дали ще каже нещо за вируса или телевизиите ще го отрежат след толкова дълго бърборене за политика..

# 13 072
Цитат
Къде изчезнахте,че не пишете какво става?Моля ви,споделете дали ще  отвори изобщо въпроса за мерките и резкия скок на случаите.
Simple Smile Чакаме шефа да заговори за вируса. Според мен трябваше да започне с вируса, пък после да премине към другите теми, ама така е решил.

# 13 073
  • При семейството си
Много показателно. В света са заразени вече 12 милиона, изследванията са правени на 143 и 57 човека.

Ти на колко очакваш да се направят? Медицинските проучвания са с подобни извадки.

Очаквам да спреш или да ти спрат целенасочените постове как масово и доживотно ще се инвалидизираме.

# 13 074
Имаше една американка преди време дето беше спретнала някакъв Монолог на вагината. Днес гледаме втора част на монолога по български. Демек боли ме "панделката" за вас. Sunglasses

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 10:09 от Джаста Праста

# 13 075
  • София
Явно заразените не са топ тема за шефа.

# 13 076
Горещият картоф на ББ не е короната днес....
Ама след седмици-месец, ще има сочене с пръст на тия дето са 'внасяли ' корона от Гърция и разни курорти...

# 13 077
  • Бургас
Ох, два часа ще плямпа и после два часа ще се чудим какво иска да каже Sad

# 13 078
Тоя човек колко дълго можв да разтяга локуми.... Това е несериозно!

# 13 079
ББ се стреснал от вчерашният протест, а не от бройките новозаразени. Днес ГЕРБ организират във фейсбук извозване на привърженици за нов протест в негова подкрепа. Довечера пак ще има яко помангърчване.
Тъжно е, когато властта е над живота...

Общи условия

Активация на акаунт