COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 718
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 13 095
Опит за преврат е, но аз почвам да се чудя дали някой няма да се справи със здравната криза по добре от тоя. Комунистите са страхливи и няма да оставят хората да лежат по разни зали.
Лошото е, че са и некадърни.

# 13 096
  • Bulgaria
Каза, че се карат с НОЩ. Което за мен е показателно, че те настояват за затягане на мерките, а той се интересува от рейтинга си и прави това, което хората искат. Нормално е да го е страх от протеста. Предполагам има поглед и към Сърбия. И тук може да стане същото. И с мерки, и без мерки, винаги ще има недоволни. А, напълнят ли се болниците и връщат ли се пациенти, чак тогава ще усети много сериозно „народната любов”. За мен направи огромна грешка и оттук натам няма верен ход. И в двата случая ще сбърка и хората ще са недоволни.

# 13 097
Гърците и да има положителни тестове няма да кажат, че имат да изпълняват едни  поне 50%.... Ще си ни ги върнат болнички тука туристи.

# 13 098
Този дет е начело на държавата не е в ред. Наистина не е - щял да отваря дискотеките пак. Съжалявам , но това е несериозно. Наистина - как може театър на това ниво.
Ами, той театърът не е спирал от март месец. Вие сега ли го разбрахте?

# 13 099
  • София
Сериозно ли искат пак до отварят? Тия хора съвсем откачиха, не виждам шанс нито за икономиката, нито за здравето на хората, с такова управление. Така само се върви в посока на тотален локдаун, въпросът е колко жертви ще навъртим преди това.

Ъпдейтвайте какво става на брифинга, за тези, които сме на работа Simple Smile

# 13 100
Ами да го правят тоя дебат: Мангъров срещу Мутафчийски. То като ще е цирк, нека е пълен. Ще бъде епично представление на гърба на народа. Печеливш ще е вируса.
Ще ни оставят да видим колко наистина може да бъде страшно. Вижте, те пари имат, власт имат, връзки имат, тях не ги касае. Ще напускат оставки и ще си бият камшика. Ние, ние да му мислим.

# 13 101
Цитат
Сериозно ли искат пак до отварят? Тия хора съвсем откачиха, не виждам шанс нито за икономиката, нито за здравето на хората, с такова управление. Така само се върви в посока на тотален локдаун, въпросът е колко жертви ще навъртим преди това.

Брифинга свърши. Мен толкова трудно да коментирам шефа отдавна не ми е било. Според мен той не иска да взима мерки срещу вируса заради многото хора които не вярват във вируса. Иска щаба на дебат да убеди о-вото от необходимостта вируса да бъде спрян. Иначе отваря дискотеки и барове защото хората не вярват във вируса. Аз така разбрах.

# 13 102
Вървим към служебно правителство, което не е изненада, но мислех, че ще е по късно.
Той мандат не е изкарал досега, като види че става напечено се подсърдва.

# 13 103
В момента се прави опит за преврат. Съвсем нормално да говори за това.

Упражняване на законно право на протест не е опит за преврат.
И да и не. Зависи кой организира протеста и в полза на какви интереси.

# 13 104
Всичко зависи от това кой ще оглави щаба и какви провомощия ще му дадат.
Гладът  е гарантиран на голяма част от българите наесен.Икономиката отече и няма какво да я спаси. Поне животът на хората да се запази.
Промени ще има и то големи. За съжаление не за добро. Те вече почнаха.

# 13 105
  • София
Публичен "дебат" имаше до Миролюба Бенатова. Изигра си мацката перфектно ролята в сценария, сега берем плодовете с огромните бройки.
...
Колкото и да ми антипатичен ББ, за сценария в Росенец е прав. Класически хватки, елементарни сценарии, с единствена цел да бъдат отразени от медиите (който се чуди как и защо се прави, да поразрови из Гугъл за случая с първоначалния строеж на завода  автомобили на Тата в Индия, как и защо се стига до изоставяне на 400 млн долара в постройки и смяна на местоположението). Нищо ново под небето, подходът е все един и същ, винаги се минава през "спонтанни" протести, а и резултатът е също винаги еднакъв. Единствената цел на Радев, ДБ (Пинокио), и т.н. е властта. Нищо друго. И им трябва, за да са техни хора на възлови позиции, за разпределяне на "хапките".

# 13 106
  • Бургас
Какъв дебат? Ще кара мед.лица с много опит и знания да се драчат пред публика? Като в древен Рим ли ще го прави - гладиатори, че налода иска хляб и зрелища? Срам ме е!
Кой ще го разбере този дебат? Колко от зрителите ще вникнат в изводите и съжденията, които ще чуят?

Отчаяна съм от чутото тази сутрин!

# 13 107
Цитат
Накарах се на щаба и им казах да направят медицински дебат пред медиите заедно с тези, които не вярват в коронавируса, отбеляза Борисов.

Според него няма разлика между масовото събиране в дискотеките и събирането на хора за протест пред президентството.

Защо да затварям дискотеки и барове, като най-висшият орган - президентството, не спазва мерките и дава такъв пример.

Ако щабът не направи още днес публичен дебат, пак ще пусна дискотеките и баровете. Да се знае, че президентът Радев е спомогнал за разрастването на пандемията, заяви премиерът.

Абсолютно съм съгласен с горното казано от премиер министъра тази сутрин. Има много точна логика в думите му. Ще затваряме дискотеки, а в същто време пред президенството хиляди хора крещят и викат без маски. Защо???

# 13 108
Не знам тия дето са готови да изкарат едно вирусче дали си дават сметка колко ще им струва на джоба, личния такъв.

Гответе се да плащаме яко - изследвания, тестове, снимки...

# 13 109
  • София
Скрит текст:
Цитат

Брифинга свърши. Мен толкова трудно да коментирам шефа отдавна не ми е било. Според мен той не иска да взима мерки срещу вируса заради многото хора които не вярват във вируса. Иска щаба на дебат да убеди о-вото от необходимостта вируса да бъде спрян. Иначе отваря дискотеки и барове защото хората не вярват във вируса. Аз така разбрах.

Благодаря!

От изказването му преди няколко дни, впечатлението ми беше, че икономически не можем да си позволим повече мерки. Явно липсата на вяра у хората е вторият ключов фактор. Позицията, в която е той в момента, изисква много далновидност, твърда ръка и големи т*пки, за да се направи каквото трябва. Не виждам как ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт