COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 408
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 13 500
Какво ли им е на медиците, като гледат цирка? Sad

# 13 501
Абе що се ядосвате - Ей ви го готов стадния имунитет няколко бала, няколко мача и митинг. Ще има и косвени жертви, жалко, но после ще е рай!
Във ВТ също РЗИ не казва нищо за болните от бала. Започнаха да пазят болните заради наподките, но пък ако знаеш кои са можеш да прецениш ти дали си бил контактен, дали да не се изолираш от близки които са в критични групи и да планираш нещата си. Аз работя за себе си, имам срокове ако ме карантинират изненадващо 14 дни кво става? Имам да подавам документи в срокове, да плащам осигуровки и сто други неща.
От бала във ВТ едното дете беше отрицателно на мои колеги, сега бащата е позитивен. На 07.07 трябваше да се срещаме с майката, аз не отидох. Бях сигурна че са болни. Детето имало симптоми ама с негативен тест, айде моля те.
Добре че е малък градът. Поддържам че трябва да знаем кои са за да организираме нашия си живот и предпазим други близки ако сме контактували.

# 13 502
срам! Думи нямам за случващото се.

# 13 503
Очаквам София до дни да избухне, такова омешване на тълпи беше точно това, което не трябваше да става.....
Няма да е само София-автобусите,които видях бяха с регистрации К,А,ВТ,РВ ,В  имаше и други ,но не им видях регистрациите-и подаръци за всички ще има...

# 13 504
Ми търсят си някаква друга работа или мислят да забързат процеса с емиграцията, други смятат да се пенсионират ... и така давещите се да се оправят.

# 13 505

Реве им се!

# 13 506
Добре де. Протест. Хубаво. Да излезе обединителят на нацията, да им благодари и да ги призове да се разотидат, а не да ги нахъсва.

# 13 507
Финландия отваря границите си за 17 европейски страни, България не е сред тях.

Литва вчера си е прибрала 128 туристи от Бургас и анулирала два чартъра за 11 юли (Бургас) и 12 юли (Варна) заради високото ниво на разпространение на коронавируса у нас.

# 13 508
  • В офиса

Във ВТ също РЗИ не казва нищо за болните от бала. Започнаха да пазят болните заради наподките, но пък ако знаеш кои са можеш да прецениш ти дали си бил контактен.....
Тук в темата на едно училище, за което се знае че има от бала заразени, попитах дали някой има представа колко от всички абитуриенти са излезли (+) Изтриха ме, като първо нарекоха интереса ми нездрав, жълт и клюкарски. При положение че детето ми също учи в това училище и е нормално да се вълнувам дали да го оставям да се среща с приятели, или да бъда по-строга в молбата си да ограничи срещите. И все едно е срамно да си болен.

# 13 509

Във ВТ също РЗИ не казва нищо за болните от бала. Започнаха да пазят болните заради наподките, но пък ако знаеш кои са можеш да прецениш ти дали си бил контактен.....
Тук в темата на едно училище, за което се знае че има от бала заразени, попитах дали някой има представа колко от всички абитуриенти са излезли (+) Изтриха ме, като първо нарекоха интереса ми нездрав, жълт и клюкарски. При положение че детето ми също учи в това училище и е нормално да се вълнувам дали да го оставям да се среща с приятели, или да бъда по-строга в молбата си да ограничи срещите. И все едно е срамно да си болен.

Няма как да ти кажа някой нещо публично, как си представяш име на училище, имена, хора и прочие.

# 13 510
А и друг сеир ще има утре-масовото плажуване в парк Росенец.Сега дадаха и автобуса с якички момчета от село Гърмен ,а утре очаквали още автобуси..На почивка били дошли...А колко ще отидат "на плаж"там утре..не ми се мисли...сакън да не остане някой незаразен....

# 13 511
Застанали едни срещу други, всеки гледа отсрещните и смята, че ще се справи по-добре, а другите са некадърници. А всъщност, погледнати отгоре - живото доказателство, че и едните, и другите са напълно еднакви. И независимо кой от тях ще е в опозиция - никой не му пука за здравето и живота...

Един до друг, крещят, пипат се. Опитвам се да изчисля колко от тях са заразени, колко ще бъдат заразени.
И срещу кого се борим? Срещу невидим отвратителен враг, който ще ни вземе здравето, живота или работата. Но прехвърляме омразата и страховете си върху нещо, което все пак се вижда... Слепи сме.

# 13 512
  • София
Очаквам София до дни да избухне, такова омешване на тълпи беше точно това, което не трябваше да става.....
Няма да е само София за съжаление.

# 13 513
Аз разбирам, че хората може би са извозени и се страхуват за работата си, примерно. Това не значи да се блъскат и да крещят без маски.
За "политиците" нямам думи.

# 13 514
В следващите дни не сваляйте маските от лицата си, освен ако не сте вкъщи. Ще стане, не мазало, ами следващото.

Общи условия

Активация на акаунт