COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 380 319
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 7 980
Дали са от една и съща лаборатория?
И аз преди време се чудех за една община.
Квато съм черногледа, взех да подозирам лаборантите, че при повторен тест  не вземат пробите, както си следва

# 7 981
  • София
Вчера 5 човека от Витоша се оказаха изведнъж отрицателни, сега 7 човека от Царево също. ПСР теста не дава такива отклонения.

# 7 982
ПСР тестовете не са надежни.

# 7 983
  • софия
Сега четох,че в САЩ пак ще затварят заведенията-установили са,че там се заразяват много хора:  https://nova.bg/news/view/2020/06/27/292190/covid-19-сащ-отново- … ове-и-ресторанти/ Дано не сте го коментирали, че малко ви изпуснах вчера и днес.

# 7 984
а какво стана в крайна сметка с учителките от детската градина, били или не били в Сърница? при тях беше същият случай, първоначално позитивни тестове, следващите отрицателни, чу ли се нещо за по-нататъшното развитие?

принципно сега е подходящ момент на всеки  PCR тест да се пуска и един от евтините бързи тестове на Roche, за да се установи какви резултати дават двата вида тест за един и същи човек...

# 7 985
  • София
Напротив, ПСР теста е достатъчно надежден.

# 7 986
  • Там,където се събуждам щастлива.
Днес трябваше да бъде раздаването на дипломите на нашето средно училище. Алтернативата ще е незабравим спомен за учениците ни. Наехме автобус, украсен и мина през всички адреси. Пред входа на всяка къща колегите опъваха червен килим, маса украсена и там си подписваха дипломите. Така всички роднини можеха да присъстват.
Червен килим, украси?!?! Не знам на кого му е хрумнала идеята, аз я намирам за ужасно безвкусна. Холандците ми бяха много по-симпатични като нация преди да започна да чета твоите постове.
За маските. Предпазват. Доказано с изследвания. Ако двамата - и болният и здравият носят маски, то вероятността за зараза спада драстично. Пропагандата за неносенето на маски на запад дойде от това, че ги нямаше. Разбира се няма как един западен политик да признае, че не може да осигури нещо, което предпазва, но го няма. И за това завъртяха латерната, че са ненужни. Масата от хората там са свикнали да вярват и изпълняват всичко, и тук също не вложиха достатъчно критична мисъл. Тъжното е, че липсата на мисъл в случая е придружена и от надменност, но нищо, де...
Между другото FPP2 маски има в Практикер в момента. Явно китайците вече са възстановили всички производства.

Прекрасно е, че имаш стил. Трябваше и в Търново да го кажеш, че и там не падат по-долу от безвкусие.

Всъщност, когато струпванията се стимулират дори от властта (събитието в Търново е организирано от кмета), няма какво да се чудим, че хората не приемат дистанцията за подходящ начин за ограничение.

# 7 987
Аз пак се връщам към Щерев - старши.
И те имат пср тестове и са диагностицирани с ковид.
Ами ако не са болни ?
И мен да ме турнат под карантина, за 14 дни може да ме заболи гърбът.
И после ще направя интервю, че инфекцията не е страшна.
Нещо става с тези тестове.
Не може 7 положителни, после нЕма ни един.
Някъде се лъже , но къде.

# 7 988
  • София
И аз тъкмо щях да попитам за учителките от софийската градина, които се разходиха или не се разходиха до Сърница - първите положителни, после нищо. Минаха две седмици, нищо не се знае, взеха ли им втори тестове, не са ли? Тук и да има родители с деца в тази градина едва ли ще кажат, но ако някой случайно е чул нещо за този случай да каже. Имаше и още едни - първи тест положителен, после отрицателен и всичко е наред. Нещо много бъгави взеха да стават тези тестове, дали всички партиди баш каръшки да се паднат!

Като чух за Търново и паднах! Ужким това, ужким онова, ама накрая заедно всички, че и червен килим.

# 7 989
PCR теста е достатъчно надежден...вземащите го не са...Като не е взет правилно даже няма нужда от манипулация.За Рамус Бургас имам собствено мнение,но не пиша,че ми омръзна да ме трият Simple Smile

# 7 990
PCR теста е достатъчно надежден...вземащите го не са...Като не е взет правилно даже няма нужда от манипулация.За Рамус Бургас имам собствено мнение,но не пиша,че ми омръзна да ме трият Simple Smile
Е, всички ни трият, но някой все ще прочете.Blush

# 7 991
Напълно неадекватно на обстановката изглеждат от общината в Бургас. Гонка с тротинетки за рождения ден на авиомузея, Миден фест, Джулай морнинг, концерти на сцената на охлюва, изложби, на всеки час нещо изскача - като в транс са. О, да, как забравих как прибра пейките!

# 7 992
От градината на бързите тестове учителките бяха положителни, на ПСР бяха отрицателни.Нищо тамън да си починат жените, доста злост отнесоха.

# 7 993
  • София
Американците си постлаха с протестите след Флойд. Сега жънат това което БЛМ посяха. Таман им падна стабилно под 20 000 на ден и сега качиха на около 40 000, върнаха се в изходно положение. Поне в Ню Йорк и Джърси не е това което беше, но ако пламнат Тексас и Флорида...

# 7 994
И аз тъкмо щях да попитам за учителките от софийската градина, които се разходиха или не се разходиха до Сърница - първите положителни, после нищо. Минаха две седмици, нищо не се знае, взеха ли им втори тестове, не са ли? Тук и да има родители с деца в тази градина едва ли ще кажат, но ако някой случайно е чул нещо за този случай да каже. Имаше и още едни - първи тест положителен, после отрицателен и всичко е наред. Нещо много бъгави взеха да стават тези тестове, дали всички партиди баш каръшки да се паднат!

Като чух за Търново и паднах! Ужким това, ужким онова, ама накрая заедно всички, че и червен килим.
Учителките бяха с бързи тестове първоначално.

Общи условия

Активация на акаунт