COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 380 229
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 8 295
Явно не само при нас не харесват маските (и 5g  и Бил Гейтс едновременно)
Някакво изслушване в щатите.

Извинявам се ако вече е пускано.
А хората казаха - носенето на маска е като шофирането с предпазен колан. Да -  може да причини дискомфорт, да - може и да убие някой, но в болшинството от случаите спасява живот. А специално във Флорида положението е близо до катастрофа, имат гигантски ръст на случаите и почти не се спазват мерки, в Тексас положението е същото и вече затварят барове, дискотеки и ресторанти.

# 8 296
Според мен баровете и дискотеките на закрито трябва да бъдат затворени на мига! И да се забранят през лятото мероприятия на закрито.

# 8 297
Фалшиво положителен може да е тест, който е дефектен. Фалшиво отрицателен може да е защото пробата не е закачила достатъчно вируси, че да бъдат отчетени. Ако обаче тестът е отрицателен, но го докладват като положителен, това не го прави фалшиво положителен, а си е чиста целенасочена лъжа.

# 8 298
И какво го жалят толкова този летен туризъм, зимата имаше ски туризъм.
Ами, поинтересувай се колко народ е зает в туризма. И дай предложение на ББ как да ги издържа месеци, докато туризма е затворен. Защото туризма не е "И аз бях на ски, ама си тръгнАх, значи може да не работят."...

# 8 299
Ами, поинтересувай се колко народ е зает в туризма. И дай предложение на ББ как да ги издържа месеци, докато туризма е затворен. Защото туризма не е "И аз бях на ски, ама си тръгнАх, значи може да не работят."...
За здравето се говори в темата Франсоаз, преди всичко.

# 8 300
  • В офиса
Не успявам да следя редовно темата напоследък и не разбрах, даде ли се някакво обяснения за няколкото случая на 1во положителни ПСР тестове, после отрицателни? Направо абсурдно ми се струва, 7 фалшиво положителни, като случея в Царево. Какъв интерес биха имали от страна на управлението да има повече заразени? Доколкото четох, парите за справяне с последсвията от епидемията, не се отпускат на база бройка заразени, та да планират по голямо грабене, а повече бройки означава съсипан летен сезон, гладни и изнервени хора и масови протести.
По-назад някой бе дал обяснение, което на мен ми хареса. Хората са поели някакъв вирусен товар (интересно е дали преди това са работили заедно някъде в София, приятели/обща компания са, или са пътували заедно) Понеже са млади и здрави, са унищожили вируса много бързо още в носоглътката. Така е възможно първият им тест да е +, а втория вече да не засича вируса. Тестът не определя колко е количеството на вируса, както и дали е вирулентен.

# 8 301
Ами то и здравето струва пари, не е дар от природата. За съжаление.

# 8 302
  • Немция
300 посетители на клуб в Швейцария под карантина. Имало няколко позитивни измежду тях .
Тъй като са взети данни за посетителите- име, телефон, адрес- е възможно проследяването им.

https://www.rnd.de/panorama/300-gaste-eines-clubs-in-der-schweiz … YI7G7MXVWLAQ.html

# 8 303
Никой не подценява туризма. Да, тези хора трябва да ядат. И тук пак сме облагодетелствани, защото вместо да се чудим как да стане, можем да почерпим опит от Турция, Гърция и Испания. Някой има ли идея как там тръгна туризма? Убедена съм, че там мерки се спазват. Сервитьорите са със защитни средства, дезинфекцират маси и столове след всеки клиент. На плажа също спазват указанията.

# 8 304
чета тук обяснения за това как се взимали правилно проби за PCR и че имало значение дали сме с мити зъби и нажабуркана уста... не знам вече да се смея ли, да плача ли, да откачам ли Simple Smile ми да бяха казали, че вирусът се унищожава от проста паста за зъби и да си правим гаргара с кислородна вода, смрадлика или кой каквото си намери и сме топ, така ли?

# 8 305
  • София
Цитат
Не успявам да следя редовно темата напоследък и не разбрах, даде ли се някакво обяснения за няколкото случая на 1во положителни ПСР тестове, после отрицателни? Направо абсурдно ми се струва, 7 фалшиво положителни, като случея в Царево. Какъв интерес биха имали от страна на управлението да има повече заразени? Доколкото четох, парите за справяне с последсвията от епидемията, не се отпускат на база бройка заразени, та да планират по голямо грабене, а повече бройки означава съсипан летен сезон, гладни и изнервени хора и масови протести.

За мен има няколко  варианта
1. Пробите не са били взети както трябва или не са били съхранени както трябва
2.Използван е метода на пуловете, ако тези 7 проби са били на един тест и нещо се е объркало ето и 7 положителни. При следващото тестване вече са отрицателни

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 14:11 от Не се сърди, човече

# 8 306
  • София
Ще видите, че накрая ще излезе универсална ракията! Ако е толкова критично важно да не са измити зъбите, да не е жабурена устата, че да се хване на пробата, значи все пак пастата за зъби и гаргарите имат значение. И дори простото изплакване на устата с вода сигурно е важно.

# 8 307
Индийците са колкото американците, европейците и руснаците, по две. Близо милиард и половина.
Като гледам как пламват, направо се плаша. Горките хора.
За сега единствените адекватни са китайците - дисциплина, изолация и човешко отношение към всеки болен.
Тук имаше потребителка от Индия. Даваше доста интересна информация за ситуацията там. Не знам защо вече не пише. Някой сеща ли се как и беше никнейма?

# 8 308
Индийците са колкото американците, европейците и руснаците, по две. Близо милиард и половина.
Като гледам как пламват, направо се плаша. Горките хора.
За сега единствените адекватни са китайците - дисциплина, изолация и човешко отношение към всеки болен.
Тук имаше потребителка от Индия. Даваше доста интересна информация за ситуацията там. Не знам защо вече не пише. Някой сеща ли се как и беше никнейма?
Скрит текст:
Имаше хора, които скочиха срещу нея, че не ги интересува случващото се в Индия...

# 8 309
Бандит Куин.
Май на латиница обаче.

Общи условия

Активация на акаунт