COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 377 342
  • 29 195
  •   2
Отговори
# 9 585
Всичко може да се спре и движение и ресторант и бал и мач за сметка на здравето.Нали март месец ББ всеки ден повтаряше важно ни е здравето на народа.Нали не сме забравили как го повтаряше?
Ай стига с тоя туризъм и с тия изгоди вече.
Нали помним и Мутафчийски: Пловдив го чака тежка съдба. Съдбата- след няколко дни, за Пловдив и за София и от там навсякъде.

# 9 586
Повече от самият мач ме притеснява това, което следва сега в Пловдив - шествия, събирания и т.н..

# 9 587
Повече от самият мач ме притеснява това, което следва сега в Пловдив - шествия, събирания и т.н..

Да,
Такива ревове слушам от терасата.Head Band

# 9 588
Те добре са дали зор да прекараме КВ през лятото, ама има ли вече сигурност, че ще имаме имунитет към януари , февруари догодина?

# 9 589
  • София
Ти пък, много искаш!

# 9 590
Още ги няма покрай нас, чувам ги в далечината.
Вика се здраво. В момента.

Това ще трае цяла нощ, както винаги е било.
Утре ще осъмнем със задържани, наранени, контузени, прибрани.
Все едно не сме в пандемия, а в джунглата.

# 9 591
  • При семейството си

Да, да, а преди 2-3 месеца затвориха и забраниха парковете, планините и градинките...от загриженост за народа и здравето му. А будни съграждани следяха колко пъти майките си извеждаха децата около блока и колко пенсионера седяха на пейка пред същия.

# 9 592
С този мач съвсем засилиха населението да се проепидемичва и да боледува през лятото, че наесен трудно ще се отличава обикновеният сопол и кашлица от грипа и от короната. Много ме е яд за този мач, какво послание ни дадоха като на обикновени хора! Малко ли са случаите по заводите, сега част от офисите ще пламнат, където работят умните и красивите от мача!
Честно казано, не вярвам някой от тези натъпканите на трибуните и ревящи да работи в офис - би трябвало работещите там да имат поне малко мозък. Но пък ще пламнат поредните заводи.

Би следвало да вярваш, за съжаление. Всякакви има.
По снимки на мои приятели във ФБ, там има и учители, фотограф, който не е там, заради снимките, собственик на книжарница.

# 9 593
  • София
С този мач съвсем засилиха населението да се проепидемичва и да боледува през лятото, че наесен трудно ще се отличава обикновеният сопол и кашлица от грипа и от короната. Много ме е яд за този мач, какво послание ни дадоха като на обикновени хора! Малко ли са случаите по заводите, сега част от офисите ще пламнат, където работят умните и красивите от мача!
Честно казано, не вярвам някой от тези натъпканите на трибуните и ревящи да работи в офис - би трябвало работещите там да имат поне малко мозък. Но пък ще пламнат поредните заводи.
РаботЯТ. Познавам такива. И написаха във фейса си: “КЗК”, с уточнението, че к..т е за короната тоя път, не за Левски ....

# 9 594
Хм, Някой спомена, че Швейцария поставяла влизащи наши сънародници в 14- дневна карантина. Само че и техните случаи растат, а днес отчитат 137 броя, при 8 мил.население.

# 9 595
Аз си напръсках балкона с дезинфектант .
Друго не мога да направя.

# 9 596
  • Немция
Имате основание за притеснение. Протича тенденциозно заразяване. Такива абсурдни мерки, че ме отказаха да се прибирам това лято към България и да се видя с близките си.
И не само аз се отказах, масово е така около мен.

# 9 597
Имате основание за притеснение. Протича тенденциозно заразяване. Такива абсурдни мерки, че ме отказаха да се прибирам това лято към България и да се видя с близките си.
И не само аз се отказах, масово е така около мен.
С това , че няма мерки и туристите ще се откажат да дойдат.

# 9 598
  • Немция
Aвстрия затяга мерките на връщащите се от западните Балкани, тоест от бивша Югославия. Има зачестили случаи на заразени, идващи оттам. Австрия има доста жители от бивша Югославия.
На влизане тест за ковид и 14-дневна карантина.

https://orf.at/stories/3171828/

# 9 599
https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/8764379
Предприемача Динев и съпругата му заразени с Ковид 19

Общи условия

Активация на акаунт