COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 379 701
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 3 285
  • София
 Пак ли е брифинг и какво казва на този брифинг?

# 3 286
Докато минеш през лл за изследвания обаче, от които я ти даде нещо по ЗК, в не и се върнеш с изследванията за диагноза, като нищо минават три дни и то ако няма почивен ден между тях. Ако искаш да спестиш време и най-вече чакане, консултираш излседванията по телефона и вадиш портмонето в лабораторията. Това го играя всяка зима с децата по веднъж и някой път и за мен. Разход е, но вече диагноза с онче-бонче ми е излизала с престой в болница, та кръвни картини, тестове за грип и микробиологии не са ми перо, от което да пестя. Да, 100 лв. е тестът за ковид, но пък и не боледуваме всеки месец цялото семейство, а обикновено по 1-2 пъти между есента и пролетта.

# 3 287
  • вкъщи
Разправя как сладко си спинкал на снимката и защо щял да спи вече с пистолет и тем подобни важни за нас неща.
Какви песни слушал цял живот. Ех...

# 3 288
Не го гледам. Кажете ако има нещо съществено за  коронота. Иначе няма да си го причиня да гледам дроматургия от канала

# 3 289
  • вкъщи
Нищо  за короната, в центъра е премиерът с неговата спалня и компроматните снимки и записи.

# 3 290
  • Bulgaria
Страхотен пример ни дават. Нагъчкали се един върху друг, всички без маска. Тайс е права, при тях трите "Д" се характеризират с едно - драматургия.

# 3 291
  • София
А няма ли някоя мисирка да попита или още не са почнали въпросите, може би?

Нищо  за короната, в центъра е премиерът с неговата спалня и компроматните снимки и записи.

# 3 292
  • София
Разбрахме за дрона на Президента пред прозорците на ББ.

# 3 293
Офф, Радев пращал дронове на ББ и по терасата и по прозореца на метър от него и го следял и управлявал дрона с копчатата. НСО не смеела да го свали , а ББ искал да си го вземе))) Тези там защо са около него , гледам и Фандъкова застанала. Нищо за вируса не казаха. За снимките, за записите, за следенето уж и т.н. имал много врагове и т.н.

# 3 294
  • софия
Те за вируса вече май не говорят много, изглежда им е все тая какво става с нас.

# 3 295
  • Bulgaria
Не знам дали има друг премиер / президент, който предвид обстановката, говори шеговито за следене и снимки от спалнята и т.н. Close

# 3 296
Те за вируса вече май не говорят много, изглежда им е все тая какво става с нас.
То по принцип им е все тая. Просто имаше неясноти отначало, което ги накара да бият тревога, докато обмислят как да спасят кожите си. Този период мина и нещата са оставени на самотек. Един въпрос ме човърка - има ли нещо, което управляващите знаят за вируса, което ние не знаем?

# 3 297
  • София
НЕ.  Знам, че това е надеждна сламка, но няма какво да знаят. Фактът, че Кунчев, Пенчев, Кантарджиев си заминаха на почивка, а генералът след като каза своята прогноза беше "разжалван" - е достатъчно красноречив.
Да, Мутафчийски "знаеше" какво ще последва и за да не плаши излишно го пратиха и той на почивка...

# 3 298
  • София /Абсурдистан
Откога говори? Язък, изпуснах го, едва сега включих ти като написа! Тъкмо за прегръдката с целувка по главата на... коя е жената от дясната му страта?
Не си изтървала, щом започна и веднага писах.
Нищо не спомена за вируса.
Президента го следял с лично управляващ дрон.
Гледайте Цветанка Ризова, ще е интересно, ще говорят за кръвната група и вируса.

# 3 299
Изпускам ви вече, много сте писали, но за днес имаше обявени 10 броя от област Пазарджик. Някой знае ли от къде са случаите? Гледам, че в Смолян са само 3, т.е. предполага се, че Доспат е овладян. А за Сърница? Друго също ми е интересно, има ли информация как се развива състоянието на заразените да кажем в Доспат, след седмица от както са диагностицирани? Има ли случаи приети в болница? Там имаше към 100 случая общо.

Общи условия

Активация на акаунт