COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 718
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 4 080
Много сте писали и не мога всичко да изчета. Може да сте коментирали вече, но вече и служителка от паспортната служба в Панагюрище  е заразена.

# 4 081
Абе Мутафчийски зает с много болни, Балтов с антитела и карантириран, то остана само един проф. Ангелов там като представител на болница - лекуваща с корона да се задъхва и да спасява положението. Нещо позачервен ми се видя и притеснен, както и Кантарджиев. Аз вече не ги слушам толкова какво говорят а как го казват и как изглеждат. Доста е показателно.

# 4 082
А, да, и се смее на Мицотакис, че се страхувал. Има една много хубава българска поговорка: "Страх, лозе пази!" Затова и Гърция засега удържа положението (въпреки, че моята прогноза е, че с отварянето на границите, съвсем скоро и при тях ще се стигне до положението на Македония и България) и отчита малък брой новозаразени. При тях отпадането на мерките е ПОСТЕПЕННО и в предварително зададен срок, а не щото някой ревнал за фитнеса и хоп - отваряме го, мачове - веднага, бе! Нищо, че са били заложени за отваряне за много по-късна дата.
И пак ми говори да се спазвали трите Д-та - когато виждаш, че хората (особено малцинствата) не искат да ги спазват, не е ли в реда на нещата да наложиш някакви мерки (глоби) за неспазването им? Да видим тогава, дали няма да ги спазват.

# 4 083
Случай на заразен с коронавирус е регистриран в Министерството на отбраната, научи NOVA.

https://nova.bg/news/view/2020/06/19/291400/случай-на-covid-19-и-в-министерството-на-отбраната/

# 4 084
  • София
Не съм адвокат на Мутафчийски, но се надявам да е разбрал, че публичните изяви не са мястото, където може да се прояви по най-добрия начин, същото важи и за здравния ни министър.
Чухме каква е политиката на държавата ни по отношение на пандемията - това поне за мен е достатъчно.

# 4 085
  • София
Абе Мутафчийски зает с много болни, Балтов с антитела и карантириран, то остана само един проф. Ангелов там като представител на болница - лекуваща с корона да се задъхва и да спасява положението. Нещо позачервен ми се видя и притеснен, както и Кантарджиев. Аз вече не ги слушам толкова какво говорят а как го казват и как изглеждат. Доста е показателно.
Като лъжат как да изглеждат. Няма никакви научни данни за съществени промени по вируса. Да, епидемиите се самоограничават в един момент, но ние сме в началото. В нито една страна вирусът не е станал по-слаб, каквото и да означава това.

# 4 086
Аз доколкото разбрах раздвижваме икономиката лятото, а есента , вече не знам и аз какво ще е.

# 4 087
  • Bulgaria
Страшно объркаха посланията. Голяма част от хората в момента не носят маски, защото мислят, че е безопасно. Това е най-голямата грешка, която направиха. Изобщо не вярвам, че хората само това са чакали, да падне заповедта, за да свалят маските. Не всички вярват, че няма вирус, голяма част от хората приемат посланията, които ни подават, че всичко е наред.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 15:23 от MK_

# 4 088
  • София
Аз доколкото разбрах раздвижваме икономиката лятото, а есента , вече не знам и аз какво ще е.
Каква икономика раздвижваме? Първо, икономиката не е само заведения и туризъм, макар те да няма да цъфнат от настоящата ситуация, но второ, от мазалото, което настава всички сектори ще пострадат жестоко. В пъти по-жестоко, отколкото при един умерен и по-интелигентен подход. Имахме предимството да вървим след първите, които се омазаха, да видим кое как работи и накрая избрахме най-дивашкия метод. Доколкото това изобщо е метод.

# 4 089
Страшно объркаха посланията. Голяма част от хората в момента не носят маски, защото мислят, че е безопасно. Това е най-голямата грешка, която направиха. Изобщо не вярвам, че хората само това са чакали, да падне заповедта, за да свалят маските. Не всички не вярват, че няма вирус, голяма част от хората приемат посланията, които ни подават, че всичко е наред.
Абсолютно! Току що прочетох това и онемях:
Чудя се, защо, след като отмениха маските в магазините, масово са със. Страх ли ги е или забравят? Че и по улиците.

# 4 090
  • София
Не знам защо, но всеки път като видя поведението на Борисов, обикаляйки половин България, ръкувайки се с хората, се сещам за Борис Джонсън. Аз на мястото на Борисов щях да съм малко притеснена, нито е първа младост, нито е в перфектна физическа форма, но сигурно е убеден в ефективното лечение във ВМА.
Управниците ни трябва да дават пример на народа как се свиква с живота с вируса - без страх и паника, така че да не се колебаят и да отпрашат към морето.
Желателно нашето...  Mr. Green
По-скоро преди това да минат през 2-3 дискотеки, и утре на дербито- в агитките, централно!

# 4 091
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ами замислете се малко,дали не знаят нещо което ние не знаем!

И какво е това нещо?

# 4 092
Ами Ананиев каза, че ще сме първите тестващи някакви ваксини. Така че болните са добре дошли,опитни зайчета.
За толкова много институции прочетох със заразени, че ми става лошо.

# 4 093
Нека да позная. "Такъв вирус няма?"

# 4 094
  • София
Ми казаха им, че не е безопасно и че ги умоляват да спазват 3Д.  Тук нямаше противоречиво послание, мисля.

Общи условия

Активация на акаунт