COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 462
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 4 095
Ами замислете се малко,дали не знаят нещо което ние не знаем!

И какво е това нещо?
С подобно поведение на управляващите, нормално е простосмъртните да се запитат върху каква платформа почиват разногласията в политиката за справяне с епидемията, на които сме свидетели.
То дори не са разногласия, а пълен абсурд.

# 4 096
  • София

И какво е това нещо?

Разбирам, искате да ви крепи вяра в нещо. Гарантирам ви - точно Бойко и компания няма какво "нещо" да знаят, което целият останал свят да не знае, повярвайте ми.
Знаят  само едно (според мен) - че в хазната няма пари за повече мерки!

# 4 097
За толкова много институции прочетох със заразени, че ми става лошо.

Клъстър до клъстъра, мила моя майно льо. Joy

То не е смешно, ама, това е положението.

Между другото и главния архитект на Благоевград вече е в интензивното. Но тоя вирус не е като оня вирус.

# 4 098
Що ли си мисля че гърците не дават вярна информация за заболелите????

# 4 099
...А повече умрели как ще се отрази и на хазната и на рейтинга? Или ще хвърлят вината на самите "давещи се"?

# 4 100
  • София

Рязко се разминава мнението на специалистите в световен план- едните разсъждавали като нас към днешна дата, другите като нас преди два месеца - били дълбоко карантинирани и ги било страх.
Ето това изречение ми направи силно впечатление "рязко се различава" и "като нас". Значи правителството си признава, че сега не мисли като преди два месеца....Остава да ни обяснят и защо? Кое се е променило, бройките заразени са по-малко ли? И като почне да разсъждава, че били зле и умирали, защото не търсели навреме помощ в болница......все болните виновни.
ББ го каза, че повишаването на заразените е очаквано с вдигането на мерките. Което показва, че дефакто мерките не правят нищо друго, освен да забавят неизбежното. Да забавиха го, но това не може да продължава вечно и наистина е по - добре да се случи по - голямо заразяване сега, защото като тръгне и грипа ситуацията ще е много по - тежка. Целта на мерките беше да се подготвят болниците, убеждават ни, че сега са готови. Никой не е обещавал, че вируса ще изчезне. Време е да свикваме с тази мисъл.

# 4 101
  • София
...А повече умрели как ще се отрази и на хазната и на рейтинга? Или ще хвърлят вината на самите "давещи се"?
Аз поне нямам грам съмнение в това. Най-удобната позиция: "Аз казАх ли ви на вас?"... да спазвате дистанция в дискотеката? Smirk

# 4 102
  • Немция
Хубаво, голямото заразяване да стане през летния сезон.
Но нали се споменава, че имунитетът е нетраен? Предполага се, че е между 6 и 18 месеца.
А има и неясноти дали човек може повторно да се зарази в рамките на 3 месеца например.

# 4 103
  • София
Не съм чела на сто процента тук, но след поредната идиотски реч на Борисов, искам да попитам: Има ли научни доказателства, че вирусът е, както каза този идиот, омаломощен? Световни научни доказателства?

# 4 104

Между другото и главния архитект на Благоевград вече е в интензивното. Но тоя вирус не е като оня вирус.
Той от онзи ден е в интензивно. Сега на дневен ред е радио Благоевград. Пробите на контактните обаче ще излязат чак във вторник. Тествали са всички.

# 4 105

Тц, не бил, рекоха, че е отслабен тоя. Омаломощили го.

Валенцето, не съм срещала да има научни доказателства.

# 4 106
Не съм чела на сто процента тук, но след поредната идиотски реч на Борисов, искам да попитам: Има ли научни доказателства, че вирусът е, както каза този идиот, омаломощен? Световни научни доказателства?
Той от сутринта е питал десетина ли , няколко ли, доктора ! ТОЙ. Те му били казАли.

# 4 107
  • Bulgaria
Не знам защо, но всеки път като видя поведението на Борисов, обикаляйки половин България, ръкувайки се с хората, се сещам за Борис Джонсън. Аз на мястото на Борисов щях да съм малко притеснена, нито е първа младост, нито е в перфектна физическа форма, но сигурно е убеден в ефективното лечение във ВМА.
Управниците ни трябва да дават пример на народа как се свиква с живота с вируса - без страх и паника, така че да не се колебаят и да отпрашат към морето.
Желателно нашето...  Mr. Green
Да, знаят. Че директно след положителния тест са настанени във ВМА за наблюдение, при нужда и плазма ги чака.

# 4 108
  • Somewhere far away
Смях.
То е трагикомично положението - каквото винаги си е било с БГ политиците.
Той не е лекар, от каква позиция той ще се изказва  по медицински въпроси? и какво като  е питал 10 доктора ?  Това и аз мога да изляза и да го кажа - колко ще  ми повярват е отделен въпрос. Защо тези лекари не излязат и те да говорят ?
  Не може да се изказва така- от всякъде си личи че е съшита с бели конци тая лъжа.

# 4 109
Има доказателства, че вирусът е отслабнал, разбира се. От тюркменистанската академия на науките. Joy

Д-р Петър Марков, епидемиолог от Оксфорд - няма данни вирусът да е отслабнал.

https://trafficnews.bg/obshtestvo/nash-epidemolog-oksford-virusa … otslabnal-181134/

Общи условия

Активация на акаунт