COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 377 993
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 4 260
Една вечер в бар във Флорида заразява 16 клиенти и 7 служители с коронавирус

https://www.fox35orlando.com/news/coronavirus-16-people-test-pos … ut-at-florida-bar

Тъй като броя на новите инфекции поставя рекорди във Флорида, болниците виждат повече пациенти в отделения за спешна помощ и интензивно лечение - и този път те са по-млади.

"Този път започваме да виждаме по-млади пациенти да идват при нас," каза Елис. "Повече 30-, 40-годишни пациенти идват, също в края на 20-те си години. "

https://www.nbcmiami.com/news/local/hospitals-seeing-influx-of-y … patients/2250862/

# 4 261
Тъй като броя на новите инфекции поставя рекорди във Флорида, болниците виждат повече пациенти в отделения за спешна помощ и интензивно лечение - и този път те са по-млади.

Да, южните щати имат повече новозаразени от северните,
както и южните държави вече имат повече нови случаи от северните,
това за топлото време няма да се окаже истина, уви....

# 4 262
  • София
"Властта бори коронавируса с линч и хаос " https://www.segabg.com/category-observer/vlastta-bori-koronavirusa-linch-i-haos

# 4 263
И от щаба също оплескаха нещата. Кунчев с бодряшките изказвания как вирусът изчезвал заради лятото. Дали това не е повлияло също на бясното разхлабване на мерките. Единствено Мутафчийски изобщо не се появява никъде. Отдавна си личеше, че жестоко му е писнало.
няма да видим Мутафчийски никога повече.  Виж Мангъров ... всеки ден.  Май ще се окаже прав генералът и едни хора ще измрат яко,... репресиращо е до носиш маска, да присъщваш на събития с много хора, да пазиш и да се пазиш. Относно вирус няма и безсмъртните... да не ви стига... не пожелавам на никого, пред накакъв вирус, болест, да си поставен безсилен. Даже не мога да го опиша. Пазете се.

# 4 264
  • София
Не, не, каквото и дасе случва оттук-нататък Мангъровия ще си пее неговата песен - няма вирус, те хората от друго си починали, Не каза ли и ББ, че само болни като цяло хора били починали оня ден (или вчера), демек - само такива със съпътстващи заболявания?
Аз за пръв път виждам премиер на практика да Отрича Ковид. Дори шведите, дори Лукашенко НЕ отричат Ковид, напротив, напротив!

# 4 265
С 13 човека в реанимация около 5 ще умрат. Но нещо млади ми се видят ... моля не се панирайте а ме опровергайте да се успокоим ако може. Все пак казаха официално вирусът бил слаб, което не знам какво значи, изяснете моля.

# 4 266
Не мисля, че на Мутафчийски му омръзна да се занимава, той просто знаеше накъде духа вятъра на промяната много преди ние да го разберем. Чак сега си обяснявам онази прословута реплика, която уплаши толкова много нежните съдзания - тя беше предупреждение. И понеже човекът не може да тръгне против принципите си, се оттегли достойно.
Не решава той, решава оня чието име не бива да се споменава, че следва седмица бан /по Хари Потър, в случай, че модераторите си помислят нещо друго/.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 22:42 от Анонимен

# 4 267
Аз не съм съгласна. Карат ни да не вярваме в нищо и никой.

# 4 268
Нещо проф. Балтов и той се покри, във ФБ пише разни обезпокоителни неща. Не е ок и той с тази ситуация, пише, че има две тенденции напоследък. Едната е млади хора да предават безсимптомно вирус, другата е хора с леки  симптоми, които много бързо се влошават. За мен и двете тенденции са притеснителни, но е засипан с коментари от сорта "Защо плашите и лъжете хората и прочее". Българинът е много подозрително същество, може би защото ни лъжат непрекъснато .....

# 4 269
За болниците е така,но от много години с кръчмите се занимава Агенцията по храните Simple Smile.РЗИ останаха за нехранителни обекти.

# 4 270
пише, че има две тенденции напоследък. Едната е млади хора да предават безсимптомно вирус, другата е хора с леки  симптоми, които много бързо се влошават.

Още от Ухан е така. Няма никакви нови тенденции, това си е същия вирус. Йо-йо ефекта ту да си много добре, в следващия момент много зле и да минеш през цяла палитра от симптоми е запазена марка на вируса.

# 4 271
Не мисля, че на Мутафчийски му омръзна да се занимава, той просто знаеше накъде духа вятъра на промяната много преди ние да го разберем. Чак сега си обяснявам онази прословута реплика, която уплаши толкова много нежните съдзания - тя беше предупреждение. И понеже човекът не може да тръгне против принципите си, се оттегли достойно.
Не решава той, решава оня чието име не бива да се споменава, че следва седмица бан /по Хари Потър, в случай, че модераторите си помислят нещо друго/.

Дали си е дарил заплатата след оттеглянето?

# 4 272
Откриха ли наглеците, които са заплашвали по телефон и e-mail ген.Мутафчийски? Някаква наказателна отговорност за тях. Интересно какъв е профилът на такива типове.
С какво им пречеше Щаба, който опита да ни предпази всички, и неблагодарните дори.
Прав е за всичко, и за това, че "Епидемия с невиждана ярост идва към нас."

# 4 273
  • София

Дали си е дарил заплатата след оттеглянето?
Според мен - негласно - вече няма НОЩ. Кантата по Панорама каза - "все пак БЯХ член на НОЩ", така че няма заплата от НОЩ за Мутафчийски.
Ръководи си ВМА и гледа как се излага Онзи, чието име във форума сякаш е забранено да се споменава, но на пък нали не сме Севернокорейски Комунизъм, ще го кажа - Бойко Борисов Close

# 4 274
Кантарджиев в Панорама. В момента 10 заразяват 14.
Само днес в Смолянско в неговата лаборатория 30-ина случаи. Явно и утре ще са много.
Извинявам се за въпроса, но коя е неговата лаборатория в Смолянско? Къде се намира?

Общи условия

Активация на акаунт