COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 377 520
  • 29 195
  •   2
Отговори
# 9 495
  • София
https://otupor.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D … 0%B5%D1%82%D0%BE/

За случая в Медика Русе - тук са публикувани документи

# 9 496

„Бих искал да се обърна към феновете на двата отбора, които ще играят довечера. Уважаеми приятели, отговорността е голяма! На това, на което ще присъствате, ще има може би около 200 човека, които ще бъдат заразени. Може би няма да имат симптоми, но ще бъдат сред вас. Моля ви, поне 2 седмици след като присъствате на събитието, избягвайте да се срещате с възрастните си родители и с хора с хронични заболявания”, призова д-р Симидчиев.

Дали ще го послушат?

Да бе.

Кому беше нужно това, ресурси, риск за хората от МВР, които са на работа. Изпращането на министъра пък е черешката на тортата по нелепост.

Сигурно малко им се вижда в София дифузното разпространение, та трябва да го поускорят.  Ужасни последствия ни чакат тук, това е направо престъпно.

# 9 497
  • София
Ще гледа мача, човекът, какво искате сега!

# 9 498
И после - да вярвали хората, да спазвали правилата....

# 9 499
  • Другата България
Скрит текст:

„Бих искал да се обърна към феновете на двата отбора, които ще играят довечера. Уважаеми приятели, отговорността е голяма!
На това, на което ще присъствате, ще има може би около 200 човека, които ще бъдат заразени.
Скрит текст:
Може би няма да имат симптоми, но ще бъдат сред вас. Моля ви, поне 2 седмици след като присъствате на събитието, избягвайте да се срещате с възрастните си родители и с хора с хронични заболявания”, призова д-р Симидчиев.

Дали ще го послушат?
За мен това е показателно. Не другото, другото е ясно, сега им е паднало на хората - и на капацитети, и на "капацитети", и на който откъдето дойде, да се изказват. Кога, ако не сега? Днес е мача, утре ще е друго.
Но това, болднатото за мен е признание, че и на лекарското, а и на всяко едно друго съсловие, което трябва да е заинтересовано е ясно, че вече заразените са в пъти повече от официално обявяваните, заради които хората сън не ги лови и чакат да стане 24:00 часа, за да видят заветната бройка. Значи ако на 12000 има 200, то какво остава за...колко е София, милион? Е, те са от мачовете и дискотеките, всички? От вчера, от днес? Много обичам да чета "между редовете", не, че казаното не беше ясно, сега поне се каза официално.
https://otupor.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D … 0%B5%D1%82%D0%BE/

За случая в Медика Русе - тук са публикувани документи
Май ще си върна думите назад за фейка. Въпреки, че това е просто лист от преглед, който остава за пациента или се връща на ОПЛ, ако имаш направление, с което си отишъл. Не значи, че направо влизаш в статистиката. Или поне така мисля.

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 18:45 от Merri_An

# 9 500
Явно има подпис на лекар, който подпис е закрит. Да се провери случая и да се накажат виновните. Заради подобни случаи много хора си неглижират симптомите и отиват твърде късно на лекар.

# 9 501
  • Пловдив
И според мен не влиза тази в статистиката. Там са тези с PCR +. А и въпросната не е под карантина. Документ без особена стойност, заради който сега още повече ще се активират конспираторите.

# 9 502
Някой знае ли по какъв критерий се определя дадена страна за рискова?
 Великобритания например при 67,8 милиона население има 813 случая и би трябвало да се извади от списъка за поставяне на 14 дневна карантина при влизане в България.

# 9 503
Кому беше нужно публика на този мач.Още по голямо разпространение от тази вечер.И защо вече не се усетят поне за кратко да спрат тия дискотеки, мачове, балове, тържества, празненства ако щеш и КПП / мен хич не ме бъркат/ събиране по хотели по 100 човека на разни семинари/ на една позната и предстои семинар др седмица/
Какво толкова ще стане ако тия неща малко се озаптят.Колко лекари още плюс НОЩ трябва да кажат, че капацитета на някой болници се изчерпва.Колко лекари още ще стоят в карантина и няма да практикуват.Защо е това толкова пренебрежително отношение от страна на управляващите ни и от щаба.
Каква е целта?
Цената?
Туризъм ще има и занапред, морето и балкана са си на мястото.

# 9 504
"К" след 3Дто никога не е съществувало и едва ли ще го има ...
Я, ей го на! Стартира Wink
https://m.24chasa.bg/novini/article/8764501
Само в София... Да дойдат "К"-то утре в Кауфланд Кърджали. Вчера беше пълен цирк... Никаква дистанция, никакви маски... От слънчясване нямах желание да вдигам скандал...
Чакам "К"-то в К-то! Wink

# 9 505
Ама защо наистина изпращат Ананиев на мача? Какво се очаква да направи там? Най- много да се зарази горкият човечец и той.  Или пък толкова много му се е ходело на мач и това е оправданието му. Yum
Честно и аз се притесних за човека.Уязвима възраст, защо го пращат на този мач.Респект ли да всява? Ама ние знаем, че респект на мач от фенове НЯМА.  И така като гледам обозначените с ленти седалки, що си мисля, че ще са премахнати една част от тях.Дано да се лъжа.

Те феновете седалките премахват, какво остава за едни ленти Grinning според мен ако не се спазват предписанията трябва да се дръннат глоби на организатора и на самите отбори, както при други хулигански прояви..

# 9 506
пак става прекалено силно фокусиране върху едно събитие като мача, вместо върху важните неща - цялостното разпространение на заразата, проблемите в болниците и мерките. Мачът ще мине като по вода, защото много ще се постараят да мине като по вода.
Е, чакай сега, то не може наведнъж да се обърне внимание на всички важни неща. Сега футболните фенове са наред, след тях са другите важни - ресторантьорите. Искали и бирата и виното да бъдат с 9%ДДС, ще търсят среща да договарят нови облекчения. Та след това с тях ще се занимаят управниците, после пак с феновете - нови мачове идат, и там ще пуснат повече публика. Всичко по реда си.
А не е и като за народа да не мислят - за нас стягат болниците, да има легла за всички. Балтов каза, че Системата ще се задъха, ако болниците приемат по 50 с COVID-19 на ден

По мое мнение, ресторантьорите си го вкараха сами, сериозно. Сега вариантът им е, или да си вдигнат оборота, което ще покаже, че досега да лъгали, или да излизат на възстановяване на ДДС, което ме съмнява да минава леко като проверка.

# 9 507

„Бих искал да се обърна към феновете на двата отбора, които ще играят довечера. Уважаеми приятели, отговорността е голяма! На това, на което ще присъствате, ще има може би около 200 човека, които ще бъдат заразени. Може би няма да имат симптоми, но ще бъдат сред вас. Моля ви, поне 2 седмици след като присъствате на събитието, избягвайте да се срещате с възрастните си родители и с хора с хронични заболявания”, призова д-р Симидчиев.

Дали ще го послушат?
Да ви кажа, в момента гледам кадрите от загрявката. Мача започва след малко. Ами........няма да стане. 90% от феновете и на 2-та отбора никаква дистанция не спазват, събрали са се един до друг, ама един до друг в средата на секторите. Има едни 10% които са по периферията и спазват дистанция, другите не. Това е ситуацията, и не виждам и как ще се промени като почне мача след малко.

# 9 508
  • София
Изненада! Мерките на стадиона не се спазват.

# 9 509
Ама защо наистина изпращат Ананиев на мача? Какво се очаква да направи там? Най- много да се зарази горкият човечец и той.  Или пък толкова много му се е ходело на мач и това е оправданието му. Yum
Честно и аз се притесних за човека.Уязвима възраст, защо го пращат на този мач.Респект ли да всява? Ама ние знаем, че респект на мач от фенове НЯМА.  И така като гледам обозначените с ленти седалки, що си мисля, че ще са премахнати една част от тях.Дано да се лъжа.

Те феновете седалките премахват, какво остава за едни ленти Grinning според мен ако не се спазват предписанията трябва да се дръннат глоби на организатора и на самите отбори, както при други хулигански прояви..

Много ни помага, че ще им дръннат глоби. И лекарите им казват какво ни чака тука, даже Костов, дето пееше и той в хора на Мангъров... Не може да събереш 12 хиляди човека, това е просто чудовищно, което правят в момента тези хиляди хора, а сме принудени само да гледаме с безсилие какво ни чака.
Точно това действие на властта ще им отнесе главите и с пълно право - безмислено, еднолично, в угодия на най-низките заплахи, в град с дифузно разпространение, където хората се опитват да работят и поддържат някаква нормалност,  за съжаление управляващите и тези хора, които би трябвало да са наши съграждани ни плюят в лицата.

Общи условия

Активация на акаунт