COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 471
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 12 030
Куре, Домусчиев лежа повече от седмица в софиямед с пневмония, с жена му - с двустранна. Ти на това ли казваш лека настинка????
Димитров игра с температура и се отказа и пропусна 1-2 мача. Странно, нищо не се пише
Домусчиев едвам го удържаха да стои в болницата. Искал е да си ходи още на втория ден, защото се чувствал отлично. Обаче лекарите настоявали да му правят снимки, тестове. Жена му беше зле, но от грип Б, не от корона.

# 12 031
  • София
Чета, че ББ е казал, че финансовата и социалната системи, няма да издържат още дълго, ако трябва да има мерки 60/40, 80/20, така че не очаквам никакво затваряне. Насила никого не карали да ходи на ресторант, дискотека и т.н
Точно така е казал, даже още по-красноречиво. Ще ми се бърз влак да дойде да ни обясни пак в колко цветущо финансово състояние е държавата ни по данни от сайта на Мин фин....

# 12 032
ББ директно си каза "Пари нема, действайте!". Скоро ще свършат и тези за тестове, проследяване и карантиниране.

# 12 033
  • София
Домусчиев може и да е искал да си ходи, но когато бяха затворили София мед заради него и в дните след това, беше единствен с корона лежащ там, на брифингите Мутафчийски обявяваше колко в коя болница с какви оплаквания, казваше в София мед има един пациент, с пневмония, състоянието му търпи флуктуации, поради което още не може да бъде изписан....

# 12 034
  • София
Чета, че ББ е казал, че финансовата и социалната системи, няма да издържат още дълго, ако трябва да има мерки 60/40, 80/20, така че не очаквам никакво затваряне. Насила никого не карали да ходи на ресторант, дискотека и т.н

То от там идва цялата сегашна политика, няма пари за друго. Но и така няма да влязат пари, не знам как го виждат. Продължават да гърмят дискотеки, футболни отбори, градини, държави да ни слагат в черния списък. В Сърбия болниците са на ръба, в Пловдив също... докога ще го караме така? Иначе, че безсимптомни и леко каращи има много е така, но при много заболели малкият процент тежки става голям общ брой и справяне няма... Много патова ситуация е това, ясно е, но все пак си мисля, че може и по-добре да се организира нашият "нов живот".

# 12 035
За Григор Димитров вярно е няма нищо никъде, ако беше ок щеше да си напише. Просто е такъв човек, значи не е добре.
Домусчиев си беше зле, може да говори дрън-дрън той е мъжкар така ще каже. Имаше двустранна пневмония.
Ако сте гледали интервюто с мъжа от Тетевен заразен в Банско ски-учителят говореше за тежко изкаран цял месец, също е спортувал активно и би трябвало да го кара на крак защото е здрав и без придружаващи заболявания.
Сега обясняват, че ако си хванал лош щам караш трудно, ако е по-лек по-леко. Преди говореха за индивидуална реакция на организма, пълен хаос.
Категорично смятам, че липсата на мерки ще доведе до пълна изолация на България от света, просто другите ще го сторят и това ще ни навреди повече от някой и друга затворена дискотека или мач. Няма на кого да се сърдим - ставаме черната овца в ЕС, но това е много характерно за нас. Почваме добре и после се окъкваме.

# 12 036
  • Варна
То от там идва цялата сегашна политика, няма пари за друго. Но и така няма да влязат пари, не знам как го виждат. Продължават да гърмят дискотеки, футболни отбори, градини, държави да ни слагат в черния списък. В Сърбия болниците са на ръба, в Пловдив също... докога ще го караме така? Иначе, че безсимптомни и леко каращи има много, но при много заболели малкият процент тежки става голям общ брой и справяне няма... Много патова ситуация е това, ясно е, но все пак си мисля, че може и по-добре да се организира нашият "нов живот".
Проблемът по-скоро, че не чакат да влязат пари, а не искат да забраняват, защото ще се налага да плащат компенсации на затворените бизнеси.

# 12 037
  • София
Хексе, да, абсолютно си права за това. Много добро наблюдение!

# 12 038
  • София
Аз, макар и пряко засегната, съм доволна, че ни изолират от ЕС, бих се радвала всички да го направят, най-вече Гърция (заради народа) и Германия (защото ББ ги слуша тях). Това остава единствената ми надежда да се направи нещо... Sad

# 12 039
  • София
Като ни затвори отвън Европа, това дали ще касае и вноса на стоки и суровини? Би трябвало. Е тогава вече не знам управлението какъв ще го дъвче. И какво ще пазаруваме и ядем също.

# 12 040
Гърция едва ли ще ни изолира, защото разчита на бг туристите, които не са малка част от туризма им

# 12 041
Аз, макар и пряко засегната, съм доволна, че ни изолират от ЕС, бих се радвала всички да го направят, най-вече Гърция (заради народа) и Германия (защото ББ ги слуша тях). Това остава единствената ми надежда да се направи нещо... Sad
Не ми се вярва да слуша Германия, защото тук( Германия)  мерките са съвсем различни.

# 12 042
  • София
Когато се препълнят болниците, включително със заразени от невярващите, тогава вече стане големият вой, защото хората се стряскат само, когато опре до тяхната корона. Изведнъж всичко друго губи значени, каквото и да му приказват от телевизора.

# 12 043
  • sofia
Ще стане така, че заради кръчми и мачове, няма да можем да идем на морската си почивка и да видим близките си... Бясна съм!

# 12 044
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Като ни затвори отвън Европа, това дали ще касае и вноса на стоки и суровини? Би трябвало. Е тогава вече не знам управлението какъв ще го дъвче. И какво ще пазаруваме и ядем също.

Едва ли, едва ли ... Европа да не е яла доматите с колците, та да си остави коня у рЯката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт