COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 545
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 12 615
Има ли някъде публикувана възрастта на починалите за последното денонощие?

# 12 616
  • Пловдив
Не знам откъде идва намалената смъртност в България.
Дори в Германия, където няма много починали от ковид, се отчете леко завишена смъртност в сравнение с други години през периода март-май.

Колко месеца се говори вече за тази намалена смъртност? Почва да ме учудва тази статистика.

По-малко катастрофи, по-малко планови операции, особено операциите, че станах свидетел как за два месеца умориха човек с грешка след грешка.

всеки ден ги дават на едно и също място - сайта на министерството на здравеопазването

# 12 617

https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/240-sa-novodiagn … id-19-lica-prez-/

# 12 618
Дори в Германия, където няма много починали от ковид, се отчете леко завишена смъртност в сравнение с други години през периода март-май.

Колко месеца се говори вече за тази намалена смъртност? Почва да ме учудва тази статистика.

Не мисля че има нещо странно. Смъртността си е една и съща и ще продължи да пада, тъй като вече повечето заразени се млади хора. Промяната идва просто от по-високия процент тестове.

# 12 619
  • София

Тук - https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/240-sa-novodiagn … id-19-lica-prez-/

# 12 620

Не мисля че има нещо странно. Смъртността си е една и съща и ще продължи да пада, тъй като вече повечето заразени се млади хора. Промяната идва просто от по-високия процент тестове.
То щото заразените млади живеят на друга планета без възрастни и болни

# 12 621
  • София
Затварят отново стадиони и дискотеки

https://www.24chasa.bg/novini/article/8791836

Ей, браво. Чак не ми се вярваше.

# 12 622
Аз искам да чуя мнението на ген. Мутафчийски. Убедена съм, че екипът му има реалистичен поглед върху ситуацията, който вероятно максимално се покрива с нашия.
Защо уважавате мнението на човек, който няма смелостта и съвестта на лекар да го защитава? А освен лекар е и генерал.
Освен лекар и генерал, той взема и заплата като член на НОЩ. Ако я е върнал, нека покаже фиш и така мога да се съглася, че може да си обърне гърба и да се сърди на народа.
Ако вярваме на премиера, членовете на НОЩ заплати за това не взимат, не им е работа да показват фишове, но ако някой желае, би могъл по закона за достъп до обществена информация да изиска информация какво взимат. То и в мрежите се пишат някакви хиледарки дето взимали, но нали се борим с фалшивите новини? Иначе, си взимат заплати към министерствата и болниците, в които работят, мисля.

# 12 623

То щото заразените млади живеят на друга планета без възрастни и болни

Не знам къде живеят, на на фона на повечето заразени, пациентите в интензивните отделения намаляват. Съответно и смъртността ще падне. За ужас на форума на бг мама.

# 12 624
Има извънреден брифинг.

# 12 625
Ние пак ще почваме хоумофис. Flushed
Това на мен, ми говори много!

# 12 626
Брифинг на Ананиев по БТВ.

# 12 627
  • София
Пишете моля какво казват.

# 12 628
https://www.peticiq.com/276677?uv=26241683