COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 079
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 12 645
забрана на групови празненства над 30 човека на открито и закирто
От тия тридесет 1 може да е заразен и кво правим?
Обратното на Мечо Пух- колкото по-малко, толкова по- малко 😉

И знам, че не му е изобщо момента, но ме хвана яд, на всички безотговорници, заради които се налагат отново тези мерки. Знам, че трябва, подкрепям. Но пък в петък ми се искаше да видя момчето си на контролен мач, не съм го гледала от много време. Така се надявах... Ами, живи и здрави, пък по- нататък..

# 12 646
50 000 болни изкарали го го обясних  проста математика, всички казват и по света откриват 1:10 значи ние имаме 6000 установени по 10 са 60 000 проста математика, аз го писах преди оня и съм с хуманитарно образование, но постоянно изчислявам квоти и %

# 12 647
  • Сф
спортни събития, тренировки -също без публика- до 30; завишен контрол в заведенията за хранене; доброто- увеличения брой излекувани.50% заетост театри, кина , и подобни , на открито-закрито-на 1,5 метра.
въпроса е че май и сега го има,ама не се спазва-според мен.Нищо не казаха за лагери и пътувания- явно до 30 човека;баловете и мачовете били виновни-дали?и клъстери при римляните Simple Smile; народа не вярвал каза ананиев във вируса-масово било грипче. 3 институции ще следят контрола и рзи. да видим..имало и досега проверки , даже на Витошка имало актове, ако втори път хванат- затварят. и за магазините важи- не се спазвало масово били видели-обещават 'жесток контрол"Нещо не им вярвам.ако клиент е без маска- глобяват и магазина и клиента, и за работодателите важи-рзи и инспекция по труда отговарят за контрола при работещите.от 10.07. 00 часа влиза заповедта.
ако не намалее кривата, още мерки може да вземат.
ролята на кметовете била важна и общините.Данчето къде е ?- питам аз.Мутафчийски не е там.Нова не даваха нищо и канала..а включили са се. ананиев говори на "макЪР"-бляк!
          https://btvnovinite.bg/     

# 12 648
Хубави мерки -сега се моля само да имат т....и да успеят да ги наложат,контролират и най-вече удържат..
Мисля, че беше необходимият минимум.

# 12 649
  • Cobrs
А клиентите в ресторанти трябва ли да бъдат с маски, когато не се хранят??

# 12 650
На закрито -забранено,на открито дистанция и 50% заетост и Агенция по храните ще се включи.

# 12 651
Най-после доза разум! Дори и закъсняла реакция все пак вече е налице. Вярно - много по-трудно ще свалим отново бройката, но поне вземат някакви разумни мерки - на фона на изказванята на ББ не вярвах, че ще стане.  Ако може наистина контролът да е ефективен - ще има резултат...Но дали ще има воля и такъв ресурс?

# 12 652
Най-после доза разум! Дори и закъсняла реакция все пак вече е налице. Вярно - много по-трудно ще свалим отново бройката, но поне вземат някакви разумни мерки - на фона на изказванята на ББ не вярвах, че ще стане.  Ако може наистина контролът да е ефективен - ще има резултат...Но дали ще има воля и такъв ресурс?

Какъв ще е резултата Simple Smile Ще се елиминира ли заразата?

# 12 653
Хубави мерки -сега се моля само да имат т....и да успеят да ги наложат,контролират и най-вече удържат..
Мисля, че беше необходимият минимум.
Много съм съгласна ,но най -много ме е страх да не се отметне както до сега прави след някой друг ден като натиснат лобито.....

# 12 654
  • Сф
А клиентите в ресторанти трябва ли да бъдат с маски, когато не се хранят??

Айде стига се правихте на интересни- на дистанция1,50 с другите клиенти,  и до  50% заетост. Персонала с маски, дезифенктанти за всички и прочее. То и без корона няма да е лошо да намалее мърльотията по заведенията.

# 12 655
На закрито -забранено,на открито дистанция и 50% заетост и Агенция по храните ще се включи.
В какъв смисъл са казали Агенцията по храните? Намирисва ми на акция по пълнене на хазната.

# 12 656
  • София
Едва ли ще се отметне, неговия приятел Курц му заби нож в гърба с карантината. Сега трябва да покажем на Европа, че имаме воля да наложим някакъв контрол на заболяването.

# 12 657
  • Сф

Какъв ще е резултата Simple Smile Ще се елиминира ли заразата?
Едва ли, ще се ограничи донякъде.

# 12 658
Да са живи и здрави гърците, че затегнаха на тяхната граница положението и нашите видяха, че няма мърдане и че трябва нещо да се направи. Не да ми вика премиера "като те е страх носи маска и не ходи на бар". Сега се надявам алибеговци да си седнат на задниците и да млъкнат, защото уверяваха, че всичко е ток и жица при тях, а всеки ден минавам и виждам за какво става въпрос. Някой разбра ли дали удължават ИП и докога?

# 12 659
Заразата няма вариант да се елиминира, единствената цел е да се ограничи до "поносими нива". А "невижданата ярост" на Мутафчийски изречена пролетта явно е имал в предвид за лятото. Мангъров (жив е )днес е ръснал поредния си бисер - щели да се увеличават приетите в болница защото вдигнали пътеката на 1200лв ... не спирам да се учудвам как този човек има обяснение за всяко събитие по негов си начин, точно както всеки вярващ в плоскостта на земята ще ви извади довод в продкрепа на теорията си на всеки факт който му кажете.

Общи условия

Активация на акаунт