COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 984
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 13 440
Невероятно, но факт! А интервюираната жена беше пенсионерка. После да сме пазели пенсионерите - те сами се бутат из навалицата, грабнала се от Варна.
Сега трябва лекарите, сестрите и санитарите, раборанти и всички, които са впримчени в епидемията, да изпротестират. Ако бях от здравната система, щях да съм бясна, защото утре ще ми напълнят отделението с новозаразени.

Спокойно, няма да ти напълнят отделенията. Ако отделиш 3 минути ще видиш, че при 30 и при 300 заразени отделенията са еднакво пълни.

# 13 441
Въпрос на гледна точка. За мен пък е безумна тъпота да седиш и да умираш от страх вкъщи, докато плюеш по хора излезли да променят нещо в тая кочина, в която живеем.

Да, промяна ще има - още по-голяма кочина и пълно мазало по всички фронтове!

# 13 442
Въпрос на гледна точка. За мен пък е безумна тъпота да седиш и да умираш от страх вкъщи, докато плюеш по хора излезли да променят нещо в тая кочина, в която живеем.
Разбрахме, че си лекар, желаем ти успех с лечението на новозаразените ... само да няма тия "5 легла са заети, и тия 5 са в коридора а тия 5 къде да ги сложа, или по-добре да си умрат в къщи".

# 13 443
Сега показват картинка отгоре на протестите - дели ги началото на Дондуков. Изглеждат много странно, досега такова нещо не е било, с такава конфигурация. И като си помисля, че тези, организираните от двете партии, хубавичко ще се омангърят и ще си занесат вкъщи подарък - малък, но от сърце и за спомен от историческите протести.

Аз наистина не очаквах такава безмерна тъпота, изумена съм от последните събития в България по време на пандемия...

колко да е умно присъствието по протести? Тия излезлите там, даже не знаят защо са излезли. И от двата протеста. Хайде холан!  Тъпотия до безумие.

# 13 444
Бе я гледайте какъв оптимизъм струи от екрана Joy
Я по-ведро!
Всичко ще е наред!
Мазалото и без това е "контролирано" от управляващите и то от доста време преди короната Sunglasses

# 13 445
Боже...брифинг...отново...Слънцето....Неееее..

# 13 446
Блаженни са вярващите!В България,нещата никога не се променят.Поне не и за по-добро.Нали преди 30год. щяха да се променят?Smiling ImpСамо да не ми изтъква някой,че пътуваме свободно по света.Икономически къде сме?Абсолютно всички правителства са били корумпирани и дълго ще бъде така.Обръчите от ф-ми,край нямат.
Излезлите на протест в нормално време не биха ми пречили.Сега застрашават и живота на други непротестиращи!
Вчера една бременна жена се беше опаковала с две маски и латексови рълавици в най-голямата жега.Дали и е добре така?Пази се жената,но колкото и да заобикаляш другите и да се увиваш в найлон целият,не си застрахован.И на нея ли не кой да е,а премиерът ще каже:ами стой си вкъщи.

# 13 447
Скрит текст:
Сега показват картинка отгоре на протестите - дели ги началото на Дондуков. Изглеждат много странно, досега такова нещо не е било, с такава конфигурация. И като си помисля, че тези, организираните от двете партии, хубавичко ще се омангърят и ще си занесат вкъщи подарък - малък, но от сърце и за спомен от историческите протести.

Аз наистина не очаквах такава безмерна тъпота, изумена съм от последните събития в България по време на пандемия...

Както сте свикнали да живеете с вируса, така свикнете и да живеете в нашата страна България, която наричате кочина.

# 13 448

Извинете а вие защо ни мислите нас, дето сме в къщи. Ходете и протестирайте. Място на площада има за всички. Променяйте кочината , ние с какво ви пречим

# 13 449
Скрит текст:

колко да е умно присъствието по протести? Тия излезлите там, даже не знаят защо са излезли. И от двата протеста. Хайде холан!  Тъпотия до безумие.

Подценявате хората, какво знаят и какво не знаят и за какво са отишли. Когато проумеете, че има хора, които не се интересуват само за собствената си кожа и нищо друго може  и да разберете.
А по въпроса за отношението ви към другите, очаквате да им казвате, че са тъпи и да се съобразяват с вашата гледна точка - добре е човек да помисли малко преди да напише нещо.

# 13 450
  • София
Стига сте плюли по всички.
Има сериозни причини хората да са на улицата. Вие нали сте си вкъщи. Всеки сам взима решение за себе си.
Прави са младоженците, все едно вие не сте изпитвали тези емоции. Подигравка е с хората от днес за утре да им отмениш празника. Това са усилия и средства, това е трудът им, емоциите им. Отделно си има традиции, които хора спазват, независимо от вашето мнение. И то в области, където активните случаи са малко.
Отмениха и балове, за пореден път. На вас ви е все едно, но на хората не им е все тая. Съобразиха се въднъж със срока, съобразиха се с приемните изпити в университетите и... гледайте си работата. Вие изпълнихте това, което ние поискаме, ама ние ви показваме, че вашите усилия не значат нищо за нас.
И за това няма да вярват на никого. Не се прави така, нито сега, нито през март трябваше да действат по този начин. Дай време на хората да обмислят, да планират, не да им обръщаш живота и да ги оставяш без работа от днес за утре, да се изгавриш с чувствата, с парите, за които са положили труд.
Лошо управление на държавата, лошо управление на кризите. Да, на кризите, не е само коронавируса.

Еха, на теб балът и приемните изпити ли са ти проблемът! Сериозно ли? Заради това ли мислиш, са хората на улицата? Като ги гледам, те не протестират за балове и университети, а са като Левски-ЦСКА - отборите на терена, а феновете по трибуните. И накрая какво се получава - омангърени отвсякъде.  Поне да протестираха заради мерките, а те участват в една политическа игра между големите батковци. Историята започна още преди епидемията, сега просто започна да ври, защото всички батковци и каки в двата отбора са като в една стара реклама - Искам всичко!

# 13 451
То не е зле освен да се интересуваш не само за себе си и малко разум да имаш.

# 13 452
Скрит текст:

колко да е умно присъствието по протести? Тия излезлите там, даже не знаят защо са излезли. И от двата протеста. Хайде холан!  Тъпотия до безумие.

Подценявате хората, какво знаят и какво не знаят и за какво са отишли. Когато проумеете, че има хора, които не се интересуват само за собствената си кожа и нищо друго може  и да разберете.
колко да ги подценявам? В условията на пандемия, да отида да се блъскам с още безброй? Точно толкоз ги подценявам.

# 13 453
Слънцето говори за Еврозоната.

За протестите - нямам думи, то бива, бива простотия, ама като нашата няма втора по света.

# 13 454
Слънцето говори за Еврозоната.

За протестите - нямам думи, то бива, бива простотия, ама като нашата няма втора по света.
Ще влезем в световната история поне.

Общи условия

Активация на акаунт