COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 389 617
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 23 430
Във фейса ми попадна коментар със снимка, че правят павилиони за КПП- тата през зимата.
Някой да е чул / чел нещо подобно?
Нямам фейс, нито съм чула, подобно.

Тип павилиони, които използва полицията и сега има, от години, нищо общо с вируса, пример - шести километър Пловдив, на първа мисъл

# 23 431
# 23 432
Да, да то и без това си имаме човекоКПП-та Joy
Всъщност ние и сега имаме КПП-та.

# 23 433
  • Другата България
Благодаря.
От телефона съм и тъкмо го търсех.

# 23 434
Да, да то и без това си имаме човекоКПП-та Joy
Всъщност ние и сега имаме КПП-та.
Какви са тези човекоКПП-та, за пръв път чувам.
Имаме гранични КПП-та, министърът други коментира.

# 23 435
  • София
Абе те не могат да разчистят 3 кръстовища в София ще правят КПП-та. Свърши тая, вече никой няма да им позволи, то се видя и колко са безсмислени.
Румъния и балкански манталитет, странна география са учили някои хора.

# 23 436
Много хора са починали в началото на 20 век от испански грип, защото тогава лечението се е състояло в билкови отвари, студени компресия и пускане на кръв.
Сега си представете, всички излекувани от ковид да ги бяха лекували с такива илачи, колко от тях щяха да оцелеят.

# 23 437
  • София
Е, сега е парацетамол и чайчета и стойте си вкъщи.

# 23 438
  • Варна
Но има и антибиотици за усложненията.

# 23 439
Скрит текст:
Много хора са починали в началото на 20 век от испански грип, защото тогава лечението се е състояло в билкови отвари, студени компресия и [пускане на кръв.
Сега си представете, всички излекувани от ковид да ги бяха лекували с такива илачи, колко от тях щяха да оцелеят.

Наистина ли? Rolling Eyes

# 23 440

Всички излекувани или всички заразени? Ако е второто, щяха да оцелеят, колкото и сега.

# 23 441
  • Варна
Случайно да има заповед за спиране на карантинирането, или РЗИ Варна са новатори?
Вчера чета следното
https://www.varna24.bg/novini/varna/Nyama-li-krai-Ot-cyala-Bulgariya-nai-mnogo-novozarazeni-vuv-Varna-991994
- най-много новозаразени във Варна -33
Днес изпляскват това
http://www.moreto.net/novini.php?n=424486&p=1 - няма нови лица поставени под карантина във Варненско днес.

Та аз така го разбирам - дори новозаразените от вчера не са поставени под карантина, за контактните да не говорим...
Възможно ли е това?

# 23 442
  • София

Съвсем противно на това твърдение имам вече 8 познати болни или преболедувабали. На всички, които си седяха у дома им изписаха антибиотици. Мина това е чайчето

# 23 443
julisa, статията е само за карантинираните, които са били котактни или са пристигнали от рискова държава.
Болните са си болни , отделен е въпросът как има новозаразени, а техни контактни няма

# 23 444
  • София
За испанския грип и аз мислех така - че е взел много жертви, поради времето, в което се е появил. Но не е това. Чела съм по темата. Бил е изключително агресивен и се е развивал много бързо, поразявайки млади хора. При аутопсии се е виждало, че белите дробове са на кървава каша. За първи път тогава чух за цитокиновата буря и всъщност имунната система работи срещу теб тогава. Може би ако е имало все пак някакво открито лекарство би могло да се развият по друг начин нещата.

Общи условия

Активация на акаунт