Тоя човек ми прилича както едно време са били комунистите, могат да се отричат очевидни факти само и само да не се сменя партийната линия. При него е едно си баба знае, едно си бае. Някои го харесват това, и биха казали, евала, човека си държи на мнението и не го променя каквото и да стане. Аз не мисля че има нещо за хвалене, прилича като кон с капаци, който за да си задържа почитателите и феновете е готов на черното бяло да каже. За да си гледа личният интерес който го поставя над общественият. Направени са един куп изследвания в лаборатории за ползата от маски. С вкарване на заразен въздух в клетка с мишки, колко се заразяват, когато се сложи маска пред въздуха, колко тогава се заразяват колко не, па ако маската е на еди каква си дистанция, пък тоя вид маска, пък ония вид. Един куп проучвания са направени за ефективността на маските, държавите не падат от Марс и не случайно това им е основното оръжие. Мангъров вместо да плямпа по медиите и да си следва медийната линия като кон с капаци, за да не разочарова феновете си, отричайки очевидни факти, да влезне в някоя лаборатория, пък да направи някакви експерименти с мишли ли, с майнуни ли с каквото реши и да докаже че ефективността от маските е нулева, пък току виж спечелил Нобелова награда доказвайки как света жестоко се е объркал считайки маските за най ценното оръжие срещу вируса. Едновременно ефективно и щадящо икономиката.
Виж Мангъров да каже мерките които предприема МОН са адекватни и нужни, би ме изненадало наистина.
Виж Мангъров да каже мерките които предприема МОН са адекватни и нужни, би ме изненадало наистина.
Препоръчани теми