), защото можели да дадат максимум 3 визи, като едната трябвало е на възрастен (нормално). И това след специални писма от МК на Чехия... Та са 2 деца с майката на едното. Искали им негативни тестове за ковид. Те направили в Москва. После, няма полети, имало един организиран за дипломати до Лондон. Та с него се вредили след специална намеса на МК на Русия. 5 дни по-рано от необходимото, с престой 22 часа в Лондон. И като кацнали в Прага, разбрали, че чехите не вярвали на Руските тестове, та им направили отново, местни. Докато излезли резултатите, били в карантина 24 часа.
) на реномиран, традиционен от 54 години насам, фестивал. След пълния психологически срив, който моят син имаше през март-април, след отложени и отменени редица участия, решихме, че идването си струва риска. Така или иначе след няколко дни трябваше да е на училище в България. За мен дозата риск е същата... Вземаме мерки, колкото можем и продължаваме да живеем с вируса... няма как да причиня на детето си друго (музиката е животът му, може би повечето от вас няма да разберат, и аз не разбирах, преди да ми дойде до главата...)
Препоръчани теми