COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 370 970
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 28 860
Хеликаза, не разбирам защо увърташ, уж при вас било същото, ама признаваш, че нито го има в сериозните медии или политически партии, нито пък това са "съветниците на премиера". Малка, но все пак съществена разлика.

# 28 861
В щатите кандидатът за президент Байдън усилено ползва пандемията като дивидент в негова полза. На мен лично това ми прави лошо впечатление защото съм убеден, че ако той бе президент по това време нямаше да е много по-различно.
Спокойно, като (или ако) спечели и изведнъж ще се пребори с епидемията. Тя сега съществува защото трябва да се громи Тръмп.

# 28 862
В щатите кандидатът за президент Байдън усилено ползва пандемията като дивидент в негова полза. На мен лично това ми прави лошо впечатление защото съм убеден, че ако той бе президент по това време нямаше да е много по-различно.
Ако Байдън спечели, Ковид бързо-бързо ще спре да бъде страшна пандемия ... Simple Smile
Тогава ще се появят други проблеми...п

# 28 863
  • София
Аз не знам кой в какъв свят живее, но съм леко шокирана, че все още някой смята, че това проядено от лъжи и корупция управление е било адекватно и е адекватно на ситуацията с коронавируса. Тепърва предстои драмата с училищата. Въпреки УЖ незадължителните маски за учениците в класната стая, се оказва, че някои училища са ги разписали като задължителни. Едно дете от 1-4 клас в целодневна форма на обучение с маска 8-9 ч., вкл. и по физическо, как ви се струва?

# 28 864
  • София
Това пускано ли е в темата? Две китайчета умират след тичане с маски в час по физическо през април.

https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-82 … g-face-masks.html

Не може да бъде, от маска не се умира.
Само си въобразяваме, че не можем да дишаме.

# 28 865
Ladybird, за МС и миелита ли питаш? От тук:

https://www.gmx.net/magazine/news/coronavirus/unterbrochener-cor … st-stopp-35073126

Директорът на концерна го е казал на видеоконференция в сряда. Както и това, че не е плацебо, а е ваксината.

Явно има големи разминавания в представянето на информация Laughing
В линка, който даваш казват, че информацията е според новинарския сайт "Statnews" и че цитират статията за която дадох линк по-горе в nature.......

Та на кое да вярвам?

# 28 866
Хеликаза, не разбирам защо увърташ, уж при вас било същото, ама признаваш, че нито го има в сериозните медии или политически партии, нито пък това са "съветниците на премиера". Малка, но все пак съществена разлика.

Ти май наистина имаш проблем с четенето с разбиране.

Това, че на заоад има сериозна журналистика, не означава, че няма и несериозна жълта журналистика, която си шества включително и в национален ефир. Дростен го направиха сам да си говори, че бил си измислил цялото нещоии, че пускал фалшиви новини, че бил.направил грешен протокол за тестване за да изкарва всеки втори положителен, че бил спечелил милиони....беше получавал смъртни заплахи даже.
Тези стотици хиляди дето демонстрират против мерките в Германия според теб откъде се взимат?

А това,  че примиерът в България, човекът, не говорещ и дума английски, човекът, дето е прочел една книга в живота си, дето питаше „Не знам само кой го пусна тоя гад?! ” и дето ......колегите си с 200 и няма да се уморя да повтарям, човекът който Е изцяло отговорен за управлението на кризата, се е оградил с неадекватни съветници както казах е точното обяснение защо България не се и няма да се справи добре.

# 28 867
Скрит текст:

https://www.gmx.net/magazine/news/coronavirus/unterbrochener-cor … st-stopp-35073126

Директорът на концерна го е казал на видеоконференция в сряда. Както и това, че не е плацебо, а е ваксината.

В линка, който даваш казват, че информацията е според новинарския сайт "Statnews" и че цитират статията за която дадох линк по-горе в nature.......

Та на кое да вярвам?

Ами не знам, но статията, която аз дадох е актуализирана последно вчера в 16.55. А тъй като и Лейка знаеше за миелита още онзи ден, много съм склонна да вярвам на моята новина. Отделно, че не съм ги хващала в издънка досега.

# 28 868
Маските в клас у нас засега не са задължителни. Според мен няма и да бъдат, освен ако не стане някой наистина грандиозен сакатлък.

Относно страшния локдаун, затворените магазини и забрана за излизане, гледам, че продължава усилено да се създава със задна дата паралелна реалност. Как не ви омръзна...

# 28 869
Скрит текст:

Та на кое да вярвам?

Ами не знам, но статията, която аз дадох е актуализирана последно вчера в 16.55. А тъй като и Лейка знаеше за миелита още онзи ден, много съм склонна да вярвам на моята новина. Отделно, че не съм ги хващала в издънка досега.

Интересно тази твоя "новина" има ли я и в друга медия?

# 28 870
  • При семейството си
Добре де в Испания маските са задължителни и навън а рапортуват по 10 000 случая дневно. Кое казвате е нелепо в България ... не ми казвайте пак за пейките и Витоша моля и тия неща бяха април а не септември. И 100% съм съгласен, че постъпиха правилно като не отвориха училищата май месец.

Испанците не излизаха от къщите си също април месец. Като гледам, след “чуковете” тогава, всички общо взето “танцуваме” подобни танци с Ковид-а.

# 28 871
Не мога да разбера нали маските не са задължителни в клас, а пак протест готвят някакви хора за 14 септември пред МОН.  Призовават да защитим децата си от безумните и идиотски мерки и задължително носене на маски. И наслагали някакви абсурдни хаштагове в края на поста.
#Долу #ръцете #от #децата #ни
#МаскиДолу
#МаскитеРазболяват
#МаскитеУбиват
#Живот #без #маски
#Не #посягайте #на #свободата #ни Говорят, че маските разболяват и се умирало от маски, а доказателства за това няма. Това е трагикомично.

# 28 872
Пандемията съществувала само за да громят Тръмп?

Тръмп го има на запис как още през февруари е знаел, че вирусът е опасен, но нарочно го е подценявал и е лъгал американците. Не знам, може би ако не беше подценявал, ако не беше лъгал, ако беше приел нещата сериозно, ако беше взел мерки, ако беше призовавал хората да спазват мерки, вместо да ги разколебава и дори да ги подстрекава срещу мерките, може би сигурно сега нямаше да са толкова зле. Но някак си за "критично мислещите и аналитични умове" е по-вероятно, че от целия свят са наели статисти по болници и в морги в една гигантска конспирация, с единствената цел да изцапат образа на любимия вожд Тръмп... Това и в Северна Корея не знам дали го има.

# 28 873
Скрит текст:
Скрит текст:

Та на кое да вярвам?

Интересно тази твоя "новина" има ли я и в друга медия?

Има я в доста немски медии. Сега и в австрийска намерих,и то от днес.

https://www.google.com/amp/s/www.derstandard.at/story/2000119921 … %3famplified=True

# 28 874
Ако не се лъжа на Астра Зенека  плацебото при тестовете не е "нищо", а някоя от другите  ваксини, които са в употреба в момента.

Общи условия

Активация на акаунт