Керамична преса за коса! - 8

• 74 483
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Получих пресата Babyliss Pro Elipsis, втори път я използвах днес. Малко се изненадах, че се нагорещява отвън, но ще свикна.
Питането ми и притесненията ми са към тези който я имат. Когато я включа чувам едно бръмчене на жички. Дали е нормално и при вас чуват ли се? Звънях на сайта от който я закупих, те ме посъветваха да я снимам на клип, да им го изпратя и ще ми кажат дали е за ремонт или си е така. Не съм убедена, че с клип ще уловя звука, но ще пробвам, имам ли др избор Simple Smile

# 676
  • Бургас/Пз
Получих пресата Babyliss Pro Elipsis, втори път я използвах днес. Малко се изненадах, че се нагорещява отвън, но ще свикна.
Питането ми и притесненията ми са към тези който я имат. Когато я включа чувам едно бръмчене на жички. Дали е нормално и при вас чуват ли се? Звънях на сайта от който я закупих, те ме посъветваха да я снимам на клип, да им го изпратя и ще ми кажат дали е за ремонт или си е така. Не съм убедена, че с клип ще уловя звука, но ще пробвам, имам ли др избор Simple Smile
И аз имах същия въпрос преди няколко месеца Simple Smile Това е йонизацията, не се притеснявай Simple Smile
Иначе доволна ли си??

# 677
ani_d, надявам се да нямам проблем и да е това което споделяш.
За сега съм доволна мека, лъскава, но ще пиша пак след няколко месеца. Първият път си я изправих, а днес правих и малко буклички. Ще я ползваме с дъщеря ми, така, че ще дам инфо по натам.

# 678
Да, моята също го имаше или го има още този звук, не знам .. може и да го има, но да не ми прави впечатление! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също я използвах днес и ми е мека и лъскава косицата! Heart Eyes

# 679
Може ли да се правят и къдрици с пресата на Upgradе?

# 680
Момиечта, на мен ми подариха вече Стиймпод 3.0, но аз вече си закупих друга. Та ако някой я желае, я продавам.

# 681
Моля , който ползва Joico Styler да даде мнение и повече информация за нея и дали си заслужава?

# 682
Аз след много чудене я поръчах, очаквам я тези дни и ще дам мнение.

# 683
Аз след много чудене я поръчах, очаквам я тези дни и ще дам мнение.
Много и се чудя аз. На ръба съм да я поръчам , но се колебая ... никой не казва нищо за нея.

# 684
И аз се колебах доста, в крайна сметка голямото намаление ме привлече, дано някой, който я ползва по-продължително сподели.

# 685
Колко голямо е това голямо намаление?

# 686
300лв е в xpertbeauty в момента, сега видях, че в Арлен е намалена на 350лв, където до скоро беше 500лв. Има я и по други сайтове, но не съм следила цената преди, за да кажа дали реално е струвала 500лв.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 17:32 от MissMcCandless

# 687
Да, по принцип е скъпа преса Джойко.

# 688
Влизам, за да отбележа, че днес взех Джойкото, изправянето беше доста лесно на 200 градуса и въпреки влажното време, косата е идално права, а излизах навън. Косата има блясък, не е като снимките в салоните разбира се Grinning харесва ми, че косата е идеално изправена, иначе нямаше кой знае колко пара, та като цяло кератина не ме впечатли толкова, но самата преса и самото изправяне да. За действието на кератина ще трябва повече време, за да дам мнение

# 689
Отзад включихте ли копчето да излиза кератин? Другото което е, при кератинова терапия косата се изправя на малки кичури и по-бавно, за да навлезе кератина и да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт