Включвам се за кратичко, че имам още сто работи да свърша
. Извинете, че зарязах форума Радвам се, че всичко при вас е наред вече след болестите, които са попречили на чудесното лято. Било е страшничко за част от вас.
pachikrak, специални поздрави за вас за тез палатки. Ама да знаеш, че ви завиждам мъъъничко. Обаче догодина
Яни, и при Сашо тез бутилки са хит. Не признава други играчки, освен жисиема и дистанционното, де.
Ходихме за 4 дни до Варна
. На Сашо много му хареса морето и пясъка, държа се чудесно, но аз имам повече нужда от почивка, откогато и да било. За сметка на това пък съм -10 кг
, но имам още толкова за сваляне.Зъбите му са 6 от два месеца. Избиха всички за една седмица. Сега пак е кисел и много се лигави, така че чакаме нови зъби.
На гърне го слагам чат-пат, колкото да свиква с него.
Шило абсолютно е, не спира за миг да шава и по тази причина главата му е все в сининки и цицинки (за което трябва да отида в ъгъла и да се срамувам). Ама пък засмяно шило, само да го погледне някой и е ухилен до ушите.
В репертоара му са само пляскане за "браво", махане за "здравей" и "чао", иначе си бърбори разни там негови си работи, освен едно "тааа-теее", казано тооолкова разтапящо, че баща му се размазва на пода. Ама и много ми се кара, знае какво е "не", обаче си го пропуска покрай ушичките сладки.
Айде, събуди се.
Това за сега. По-после пак. Лека нощ!
.Решила съм тая вечер да му дам АМ,пък да видим дали ще се събуди толова рано
.Докато бяхме на море той е пил адапте,така че ни най-малко ме притеснява това,че след кърмата ще яде АМ.Ако спи до по-късно добре,а ако ли не ще се храним,когато той пожелае
.Дани на драго сърце дава малко от неговите кг. на Маги
Дано да е по-бързо, че да се наспиш! При нас положението постоянно е такова. Сашо си се буди винаги посред нощ да си хапне малко или по-скоро да се увери, че съм там. И аз в просъница дигам блузата и все се събуждам полугола
Вече свикнах и така ми е по-лесно, отколкото да бъркам АМ.

Аз съм се примирила с хроничното безсъние отдавна(въпреки,че понякога има моменти дето ми иде да се метна от балкона
)и си ставам да го храня ,когато пожелае,радвайки се,че желае,защото имаше един период...не искам да се сещам...

,но с тази Температура нещата се променят.

))
,след последната пък беше много неспокоен и раздразнителен,надявам се малката душичка да е по-добре.Честито ви пропълзяване!