ДЕКЕМВРИйските сладури стават много, много щури!!!

• 9 309
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
  • Габрово
Здравейте, МАдаМИ!  wavey  Hug
Включвам се за кратичко, че имам още сто работи да свърша  1ironing  hang  clean. Извинете, че зарязах форума  Embarassed, ама покрай двете( по-скоро трите с мъжо) дечица и всички други задачки не ми се пише много много . Малко поработвам и освен всичко друго купувахме апартамент, та сега ми предстои  и местене. Искаше ми се да е къщичка с дворче и местенце за всяко детенце, обаче по-нататък ще е, живот и здраве.
Радвам се, че всичко при вас е наред вече след болестите, които са попречили на чудесното лято. Било е страшничко за част от вас.
pachikrak, специални поздрави за вас за тез палатки. Ама да знаеш, че ви завиждам мъъъничко. Обаче догодина  smile3508
Яни, и при Сашо тез бутилки са хит. Не признава други играчки, освен жисиема и дистанционното, де.
Ходихме за 4 дни до Варна  grinning039 . На Сашо много му хареса морето и пясъка, държа се чудесно, но аз имам повече нужда от почивка, откогато и да било. За сметка на това пък съм -10 кг  newsm44, но имам още толкова за сваляне.
Зъбите му са 6 от два месеца. Избиха всички за една седмица. Сега пак е кисел и много се лигави, така че чакаме нови зъби.
На гърне го слагам чат-пат, колкото да свиква с него.
Шило абсолютно е, не спира за миг да шава и по тази причина главата му е все в сининки и цицинки (за което трябва да отида в ъгъла и да се срамувам). Ама пък засмяно шило, само да го погледне някой и  е ухилен до ушите.
В репертоара му са само пляскане за "браво", махане за "здравей" и "чао", иначе си бърбори разни там негови си работи, освен едно "тааа-теее", казано тооолкова разтапящо, че баща му се размазва на пода. Ама и много ми се кара, знае какво е "не", обаче си го пропуска покрай ушичките сладки.
Айде, събуди се.
Това за сега. По-после пак. Лека нощ!

# 121
  • София
Здравейте Hug.
Ми какво да ви кажа човека пак се събуди в 5.30,ей като часовник е.Яде и заспа отново,та почти до 9 спа.Друг е въпроса дали майка му се е наспала Weary.Решила съм тая вечер да му дам АМ,пък да видим дали ще се събуди толова рано Thinking.Докато бяхме на море той е пил адапте,така че ни най-малко ме притеснява това,че след кърмата ще яде АМ.Ако спи до по-късно добре,а ако ли не ще се храним,когато той пожелае Mr. Green.
Вчера за първи път се изправи на дивана (досега го правеше само в леглото) и много му хареса да ходи сам.Сега като го оставя на пода и той веднага се докопва до дивана и се изправя.
Преди няколко дни му купихме бънджи и вчера ни го доставиха и голям кеф му прави да подскача,а на мен дваж повече,че още половин час ще има спокойствие вкъщи.
Нуша,добре дошла и честит ви апартамент.
pachikrak,Маги и Йоско са големи сладурковци.Сигурно е била голяма веселба с две деца на море Grinning.Дани на драго сърце дава малко от неговите кг. на Маги Mr. Green.
Хайде чао,че на човека му омръзна да бъде сам и ме вика.

# 122
  • Габрово
Марти, сигурно скоро ще се сдобиете с някой зъб tooth  Дано да е по-бързо, че да се наспиш! При нас положението постоянно е такова. Сашо си се буди винаги посред нощ да си хапне малко или по-скоро да се увери, че съм там. И аз в просъница дигам блузата и все се събуждам полугола  newsm62 Вече свикнах и така ми е по-лесно, отколкото да бъркам АМ.
А би ли дала снимка на бънджито, дето сте го взели. Аз много се чудя какъв модел да взема. Има едни, които се захващат за касата на вратата като докторски слушалки, но ми се струват нестабилни.

# 123
Здравейте и от мен!

Пиша някой друг ред и лягам да поспя,докато и Боби спинка,че едвам ме държат краката,а после трябва и един проект да правя,че утре съм на изпит  umnikuu
След тежка купонджийска вечер сутринта така щях да се успя,добре че беше детето да напомни за себе си,че е време за папкане в 7.00,та спасихме положението ooooh!
Марти, дано идеята за АМ за вечеря на Дани да даде добър резултат PeaceАз съм се примирила с хроничното безсъние отдавна(въпреки,че понякога има моменти дето ми иде да се метна от балкона Crazy)и си ставам да го храня ,когато пожелае,радвайки се,че желае,защото имаше един период...не искам да се сещам...
Браво на Дани за новото постижение,ние за сега не можем да се похвалим с такива.
Нуша,честит ви апартамент-само радост и щастие да го изпълват!
И на Боби джиесемът и дистанционното са му любимите занимавки,като ми потрябва дистанционното да сменя канала-не го дава,сърди се и се кара Laughing
Бънджито,което описваш е стабилно,ние имаме такова-доволна съм ,а малкия много му се кефи.Както казва Марти,остава време и ние нещичко да свършим,без да се тревожим за палавите си малчугани Wink
Хайде до скоро,да ми стискате палци за утре!

# 124
Хай, включвам се набързичко да потвърдя срещата утре:
В 11 часа пред хотел Черно море- кой с по едно дете, кой с по 2, кой с мъж - всички са поканени !!! family
Zorie , ще стискаме палци утре!
Нуше, добре се завърнали! Сашо направо на конвейр ги е изкарал тези зъби - браво! И честит ви нов дом! Иначе и при нас положението нощем е такова - мама полугола, а Жоро като се размърка и подавам:)
Пачи, децата са страхотни!
Галакси и Къдрокоса, чакаме ви утре - да знаете!
Хайде, бягам! Надявам се утре да се съберем и да блокираме движението из Морската Mr. Green

# 125
  • Добрич
И аз набързо!  Wink
За утре - Подвърждавам!!! Ще сме аз и Борито! Наско има работа и само ще ни остави и ще ни вземе от Варна!   Peace И аз се надявам повече хора да се съберем! За съжаление Галчето няма да може да дойде, защото мъж й е на работа и няма кой да ги доведе. Ние сме с двуместна кола. Жалко, защото тя много, ама много искаше да се запознае с вас!:bouquet:
Зори, ще стискаме утре палци за изпита. ПОЖЕЛАВАМ да се справиш повече от добре!  Wink  bouquet
Нуше, здрасти! Честито нов дом и да сте много щастливи в него.  Hug  bouquet

# 126
Добро утро  wavey
Вчера ни биха последото ДТК и милото ми дете цяла вечер е с Т.Побърках се,дадох и Нурофен три пъти,но не помага.Много съм притеснена и се чудя защо не я сваля  ThinkingСега и сложих свещичка Ефералган и чакам резултат.
за срещата във Варна,щяхме да дойдем  Cry ,но с тази Температура нещата се променят.
Въпреки всичко,моята чоча снощи пропълзя newsm44 Просто така,изведнъж  Mr. Green И сега е като торпедо из цялата стая.
До после  Heart Eyes
Приятно изкарване на срещичката   bouquet   bouquet   bouquet

# 127
Привет на всички newsm53
А бе вашите малки-декемврийски сладури колко общо до сега са наддали на тегло и колко см. са пораснали

# 128
Привет на всички!

ivonka моето момиченце за 7 месеца и половина беше наддало 6650 кг и 24 см. Скоро не сме се мерили,но се надявам да сме намалили темпото.

# 129
Zdraveite na vsi4ki mami!Moeto bebe6o4e e na 8 meseca i polovina i e 11kg i 70sm!O6te ne e propalzql,no mi kazaha,4e nqkoi napravo tragvat da varvqt!Mnogo e 6tur i ludee ot sega,a za posle...neznam...:)Imame 6 z1b4eta,koito izkarahme bez problem:)Pozdravi na vsi4ki mami i bebenca ot mama Vesi i bebe Ivi (Ivailo) Simple Smile))  bouquet

# 130
Аз ни в клин, ни в ръкава се появявам пак, ама ние в момента сме 9600 и 74 сантима.
Бяхме на Балкан 2 седмици и изкарахме страхотно, ще пусна снимки по-довечера. Сега на 13 пак заминаваме, но този път ще си стоим  в Севлиево, за 5-6 дни.
Съжалявам, но нищо не съм чела, затова няма да се обаждам много, като наваксам и то ще е като захлади.
 Целувки на всички мами и бебоци   bouquet

# 131
здравейте мамитааа
ние сме си добре ама от разходки ме домързява да пиша и само си ви чета. От другата седмица ще пробваме кухнята да видим дали ще й хареса на Мирелата. Вече си мисля че от всичко съм въвела в нейното меню с малки изключения като зеле например или дробче, а и кисело мляко не съм , но за сметка на това по погрешка въведох прясното  Embarassed е слава богу нямаше реакция , че щях да откача тогава. А да ви кажа днес кво стана- значи щъка си Мирела с проходилката и аз решавам, че ще й стерелизирам шишето и отивам към кухнята, но се сещам , че бяхме яли диня и ножа и динята са на ниската маса в хола. Връщам се аз в хола и кво да вида мойта щерка хванала ножа с две ръце и си умира от кеф, а аз онемях  ooooh! При което само си мисля , че не трябва да й го взимам рязко защото няма да иска да ми го даде и ще го стисне по силно иии....... абе не ми се и мисли . Та оглеждам се аз и виждам куклата й взимам я и й е показвам, а тя за тази кукла си умира просто много я харесва, та показвам й куклата и слава богу като я видя пусна ножа и си поиска играчката. Така си отдъхнах абе мани мани. Взех ножа и пак в кухнята, като се върнах след малко я гледам тя пак на масата и е паднало някакво парченце от динята и тя си го бута с пръстчето да си го вземе и да си го хапне.
Ей варненките чакаме ви да разкажете как мина срещичката и естествено снимков материал  Wink
Зори а тебе те чакаме да се похвалиш как мина изпита, ох като си помисля че и моя семестър почва скоро и не ми става много приятно
Цвете приятно изкарване на севлиево и да покажеш снимките преди да тръгнете
Марти как е Дани с АМ през ноща продължава ли да се буди
и не на последно да поздравя новата мама и да се включва редовно с отчетите
ами за сега толкова от мен , до скороо
лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 132
Добър вечер на всички!
Най-напред да приветствам новата мама с добре дошла!
Благодаря,че ми стискахте палци,момичета HugИзпита си го взех със шестица,ама и бая се поизпотих,дано нататък да минават по-леко(имам още седем,почват от края на другия месец)  Praynig Grinning
Майче,направо изтръпнах като те четях,пожелавам ви с Мирето да нямате такива инциденти повече!
galaxy,много неприятно така с тая температура-при второто ДТК Боби също имаше висока температура-два дни се борихме с нея-ужас,не искам да си спомням no,след последната пък беше много неспокоен и раздразнителен,надявам се малката душичка да е по-добре.Честито ви пропълзяване!
Ще чакам и аз снимков материал от морските мами,Цвети,на вас весело изкарване!
Хайде много целувки и прегръдки на всички,ще пиша след десетина дни Heart Eyes

# 133
Все още сме с Т,от Петък вечер почти не я е сваляла  Weary Преди малко доктора  се обади да ни чуе как сме.Каза че е нормално,но само да не стане прекалено висока.Ръката и е подута  и червено-синя  cry
После пак ще пиша

# 134
       Привет,момичета.
  Не съм чела всичко ,което сте писали,но и от малкото разбрах,че сме напълно в крак с останалите.Не че ме успокоява,че ми се буди нощем по 2-3 пъти,но поне знам че е масово явление Mr. GreenПие вода като за световно,нощем задължително сменям 1-2 подути до пръсване от течности памперси,сутрин също,а до обед и 1 до 3 насрани памперса,изибщо детето ми е със засилена обмяна на веществата.Хапва стабилно,единственото лошо засега е ,че прояви алергия към цитрусите,по-скоро към бананите плюс ухапване от комар резултата беше ужасен.Вече 20 дена сме с лекарства за алергията,и обривите поотминават,иначе на лицето му не се виждаше здрава кожа от тия гадни пъпки.Добре,че алергията не е постоянна,била временна и детенцето я израствало с времето.Хайде да вървя,че се прибраха с баба му от разходка,да правим вечерята.Целувки на малките сладурковци

Общи условия

Активация на акаунт