и знам как е! То виждаш и при нас какво е положението, така че съвети не мога да давам. Но от опит и аз мога да потвърдя, че това с прекаленото изморяване води единствено и само до заспиване на гладно детенце. И после - стой, та гледай! Ако искаш пробвай и с адапте - може да се окаже разрешение при вас, от проба веднъж нищо няма да му стане на Дани. Определено всичко се дължи на зъби - от мен да знаеш.Къдрокосче, Стени е достатъчно изморен в 20:30ч. Той затова и тогава си иска АМ за заспиване. Иначе, когато по-малко се движеше заспиваше в 21:00-21:30ч. Но така или иначе от 16ч., когато се събужда от следбедния сън, до 20ч. той само беснее - проходилки, ходене (той обича да ходи като се държи за мебелите), скачане в кошарата и т.н. Така че не е липсата на умора проблема. И не мисля, че бих могла да храня посред нощ, защото той тогава пийва вода, колкото да заспи пак, не е количество като за хранене. Но все пак благодаря за съветите и вниманието.
Ей, верно вече си имаме деветмесечни - Честито!

И специално на Лилит да кажа - страшна си на аватара
!
Всички са много сладки, особено мъниците. Калина беше постоянно усмихната, а Жорко пък направо да завидиш на Яни за него. Много кротко детенце. Габи пък голяма сладурана - постоянно скачаше и търчеше насам натам. 
Явно си наваксваше за онова неакане преди 3 месеца
) положение. 
Изправяме се вече в кошарката и много смешно се люшкаме
. За спането, бива: заспиваме в 10-10.30 кога се будим за чай, кога не...после в 6-6.30 папкаме и пак спим до 8.00. През деня не нанаме много около 2часа общо.С амането през деня ни няма много 
Дано по- бързо отминат тия периоди, защото са много гадни(

.
.
за постиженията на сладурката.Скоро и твоето спокойствие ще свърши
.
Искам да се видим 

До утре