Така както го описваш направо ...оххх абе нямам думи...добре че детето е добре.
Прегръдки за куража!

, странна е човешката природа - просълзих се за Мая и Мирелата и в следващия миг се смеех с глас на видеото
Майче, добре че всичко е минало... Нали знаеш - минало-заминало!

Обаче ако ги имам ще съм точно толкова щастлива, колкото и сега и съм сигурна, че ще се справя (криво-ляво) 
Сериозно, ще се обадите непременно като идвата в "дълбоката провинция" , нали? Пък за манджиците, ще видиш като ни дойдете на гости!

.А за това,че не успя да дойдеш,въобще не се притеснявай.По-важното е,че се запознахме
.Хотмама ни каза,че Калина тогава е била с температура.Надявам се,че вече е добре детенце.Нямам време да чета постингите назад и затова не съм в течение.
,но дали и на тази майка и е до смях с 4 броя
.
,че Дани не го взима на сериозно.
. 
ЧЕСТИТ 8-МИ МЕСЕЦ НА МАКЛКОТО, СЛАДКОТО БОРЕНЦЕ! ДА ПОРАСНЕ ГОЛЯЯЯМ, И ДА СЛУШКА МНОГО! 
ЧЕСТИТО МИНИ ДЕНЧЕ И НА МИЛИНКОТО МАГИ! ДА Е ВСЕ ТАКА КРАСИВО И ДА НОСИ РАДОСТ В КЪЩИ! 

на малчо за мерките! Все така да продължава!!!
То нашето по балкански - аз си изпросих гостито и манджата, а ти веднага отвори вратата. Благодаря! Дано някой ден да имам възможността да се възползвам...
пък и да върна жеста!
? Много се чудя и ето, сега е времето да ме светнете, как, аджеба, бебе без зъби ще яде супа? 'Щото Калоян още няма нито един, а е кисел като за 10! А за гърнето да ти кажа - много го забавлявам с неща, които иначе не му се дават - телефони, дистанционни, дискове, списания (може да къса на воля, напр.)...Обаче днес ме изненада миризливо и цветно поне два пъти до сега - та изводът е, че май рецепта няма

,добре,че поне до обяд успяхме с Бобчо да излезем на въздух,даже подремна около час детенцето 
Тревожа се така като не се храни
Ама не мога на сила да го тъпча,хич не съм привърженик на такива методи...

трябва един друг екземпляр да ми разреши и тогава!
! вики и елла на брега на океана са като извадени от "спасители на плажа"! кокита (страшни плитки!) и симона са като кукли барби!
и така вече 4 дни
.
Умирам от кеф,а май и на нея и хареса гърнето.
Дано при теб всичко да е ОК.
Ивонка, мама Правда, която е пуснала темата ще те включи в списъка. А ти се включвай и пиши по-често.
Все още нямам инфо за гърнето, но ще ти пиша, веднага щом ме осведомят
Нека са ни живи и здрави и по-малко да се контузят 

). Тъй като спим на отворена врата, след първия дъжд във Варна малката настина. Ставах да я завивам хиляда пъти, но явно все пак не можах да я опазя
Това, че е болна обаче не й пречи да е щурава. Научи се да пълзи и то както си трябва - на коленца и ръце, много ми е сладка
Малко е бавничка, като костенурче, но пък е много старателна. Прави опити да се надигне в кошарата, но все още е малко неуверена - застава едва на коленца и чака някой да й помогне. Принципно има доверие само на ръцете на човек, на тях се набира и се изправя буквално за секунда. Казва мама - повтаря го по цял ден и то много отчетливо. Ако бабите са тук и тъй като те се занимават с нея - повтаря - само баба