ДЕКЕМВРИйските сладури стават много, много щури!!!

• 9 289
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
Майче ,егати...стига бе ...ама как от млякото се е задавила така зверски , просто не мога да си го обясня.....въздух ли е нагълтала или в кривото гърло и е влезло....някой има ли теория??!
Така както го описваш направо ...оххх абе нямам думи...добре че детето е добре.
Прегръдки за куража! Heart Eyes

# 46
за да ви се оправи настоението ,вижте го това видео...незабравимо е  Laughing

http://video.yahoo.com/video/play?vid=51ea67e00c484b4fbb6cb081f4 … 12001&cache=1

# 47
# 48
  • Добрич
Викииии, стахотни са! Боже, направо им завиждам благородно за щастието и в същото време им се възхищавам силно за куража и силата, която е необходима, за да отгледаш четири деца наведнъж! Браво!!!!!   bouquet

# 49
Лелеееее Naughty, странна е човешката природа - просълзих се за Мая и Мирелата и в следващия миг се смеех с глас на видеото Thinking Майче, добре че всичко е минало... Нали знаеш - минало-заминало!
ААААА, Правде, герой, герой - аз понякога се оплитам като маче в калчища с едно, а с четири... newsm78 newsm78 newsm78 Обаче ако ги имам ще съм точно толкова щастлива, колкото и сега и съм сигурна, че ще се справя (криво-ляво)  Laughing
За гърнето да ви кажа пак, че незнам как така стана толкова рано. Мъжът ми вика, че Калоян е като Павловото куче - като види гърне и се чувства длъжен да пусне нещо  smile3550
Коки, благодаря ти, както винаги си мила (освен 'убава)!
Къдрокоске,ми то ний си имаме един кръщелник в Добрич, та знае ли се- не се ли знае, ама може и да дойдем на проверка колко хубаво е у вас. А гозбици хубави правиш ли?  food002 Laughing Laughing Grinning

# 50
  • Добрич
Цитат
Къдрокоске,ми то ний си имаме един кръщелник в Добрич, та знае ли се- не се ли знае, ама може и да дойдем на проверка колко хубаво е у вас. А гозбици хубави правиш ли?

Ян-bb-Ян, много ще се радвам, ако наистина се получи това с идването!  Peace Сериозно, ще се обадите непременно като идвата в "дълбоката провинция" , нали? Пък за манджиците, ще видиш като ни дойдете на гости!  Wink Wink Wink

Приятна вечер на всички!   bouquet Hug

# 51
  • София
Здравейте.
Толкова късно не съм се разписвала,но колата ни се повреди и Ники отиде да се мъчи да я оправя и аз реших да надникна във форума.
Майче,добре,че е бил малкия дявол и сега всичко е наред.Поздравявам те за куража и дано повече никога да не се случва такива ужасии.
В този ред на мисли и аз да ви се оплача.Вчера Дани се изтърси от кошницата надолу с главата.Бях го оставила за има няма 10 сек. и той се обърнал с нея.Сега на челото е ожулен,а на едното краче има синина.
Правде,ще ти стискам палци всичко да бъде наред с изследванията Praynig.А за това,че не успя да дойдеш,въобще не се притеснявай.По-важното е,че се запознахме Grinning.Хотмама ни каза,че Калина тогава е била  с температура.Надявам се,че вече е добре детенце.Нямам време да чета постингите назад и затова не съм в течение.
Вики,това го бях гледала някъде и тогава и сега доста се посмях Joy,но дали и на тази майка и е до смях с 4 броя hahaha.
Ян-bb-Ян,издай каква е рецептата за гърнето Wink,че Дани не го взима на сериозно.
Аз малко със закъснение,ама все пак да поздравя мама Зори с добре дошла.
Приятни сънища на всички  bouquet.

# 52
Ето ни и нас Simple Smile
Пак по късните часове, ама няма начин през деня с тая какафония около ремонта Rolling Eyes
 А пък вчера нямах и нет, а така ми се искаше да поздравя мини рождениците, ама нищо може и със закъснение:
   bouquet  ЧЕСТИТ 8-МИ МЕСЕЦ НА МАКЛКОТО, СЛАДКОТО БОРЕНЦЕ! ДА ПОРАСНЕ ГОЛЯЯЯМ, И ДА СЛУШКА МНОГО!  bouquet
    ura  ЧЕСТИТО МИНИ ДЕНЧЕ И НА МИЛИНКОТО МАГИ! ДА Е ВСЕ ТАКА КРАСИВО И ДА НОСИ РАДОСТ В КЪЩИ!  ura
mamamaya миличкаааааааа,ужас! Дано по- бързо забравиш това нещо. Аз все се боях от някоя подобна гадория, ама баба ми все ми вика" спокойно, Господ си знае работата" и аз започнах да си го повтарям и да се успокоявам и най- важното да не мисля негативно.
victoria страхотно видео Peace
Zorie   smile3501 на малчо за мерките! Все така да продължава!!!
Марти сподели как мина почивката в БГ де!
          ЦЕЛУВКИ ОТ НАС ЗА ВАС   love001

# 53
'Ми то явно на тоз безсмислен вятър ще си стоим в къщята...и ще си приказваме сладко-сладко!
Къдрокоске,благодаря за сърдечието  bouquet То нашето по балкански - аз си изпросих гостито и манджата, а ти веднага отвори вратата. Благодаря! Дано някой ден да имам възможността да се възползвам... smile3525пък и да върна жеста!
Марти,как супа да яде Дани newsm78 ? Много се чудя и ето, сега е времето да ме светнете, как, аджеба, бебе без зъби ще яде супа? 'Щото Калоян още няма нито един, а е кисел като за 10! А за гърнето да ти кажа - много го забавлявам с неща, които иначе не му се дават - телефони, дистанционни, дискове, списания (може да къса на воля, напр.)...Обаче днес ме изненада миризливо и цветно поне два пъти до сега - та изводът е, че май рецепта няма Rolling Eyes yes
Правде,всички палци стискам!
Ееееее, то пък взе, че и заваля...Гадно! Rage  Sob

# 54
Привет на всички!
Времето е ужасно днес Angry,добре,че поне до обяд успяхме с Бобчо да излезем на въздух,даже подремна около час детенцето 1stroller
Иначе продължава да е кисел,не го свърта на едно място,мрънка и не иска да яде:с пюрето на обед беше голямо мъчение-правих какви ли не муцуни да го развеселявам,белким яде,ама с кашата...той както не я обича особено,та сега направо ме отсвири ooooh!Тревожа се така като не се храни CryАма не мога на сила да го тъпча,хич не съм привърженик на такива методи...
Поне си поспахме двамата 3 часа след обед
Сега пее ли пее,а от време на време се опитва търпеливо да ми обясни нещо,само той си знае какво...Хайде до скоро Peace

# 55
здравейте, малки и големи момичета и момчета! wavey
мдаааа, времето става все по-есенно, ще се заседяваме вкъщи, но за активност във форума не гарантирам...  Winkтрябва един друг екземпляр да ми разреши и тогава!
зори, много си хубава на новите снимки! изобщо, не само декемврийчетата ни са върха, но и мамите им са прекрасни Heart Eyes! вики и елла на брега на океана са като извадени от "спасители на плажа"! кокита (страшни плитки!) и симона са като кукли барби!
зори, това с яденето и при нас е така! и стени не си пада много-много по сладките неща (кашите), поне другото яде де. и аз по време на хранене пея, правя муцуни и какво ли не, за да му привличам вниманието, защото иначе почва едно драпане за изправяне на стола, едни чудеса...
марти, мая, много кофти инциденти! добре, че само с уплаха сте се разминали!
къдроске, кокита, нали ще покажете снимки след края на ремонтите?! и аз миналата година много се кефих на къщата си всичко като беше новичко, а сега вече не ми прави впечатление, още повече, че незнам откога не съм си виждала къщата къщата подредена...
ян-bb-ян, аплодисменти за гърнето! аз така и още не съм купила, какво остава да пробвам...
и за нас какво да ви кажа... цирк сме! всичко бързо ни омръзва - след 15мин. игра в кошарата - отиваме в проходилката, като ни омръзне там - трябва да се лази по пода и после всичко това отначало. ако сме навън, има спокойствие, когато количката е в движение, спрем ли и веднага се става на крака - не го спират ни колани, ни нищо. и упорито се опитваме да я довършим тая количка (защото вече чупенето й е в доста напреднал стадий). вече сме с почти показан зъб - остава да разкъса последната кожичка, в резултат на което вечер се будим с проплакване, а сутрин ставаме в 5ч. #Crazy и така вече 4 дни #Crazy.
амииии ... друго не се сещам(няма смисъл да коментирам много стари неща, като не съм писала отдавна), освен да пожелая оздравяване на всички болни и честито на патерица на всички, чийто дни са пропуснала!

# 56
Добро утро и от мен   bouquet
Започвам да пиша,че Нета ми е скапан и после ще ви изчета.
Ние биваме  Confused Бебка  май ще има още два зъба и е доста кисле(познато ви е).Гърнето ,толкова ми е забавно,че я чакам с нетърпение да стане и да пишка.Прави го всеки път след сън(освен ако не я изпусна),а вчера и акинце направихме  newsm44 Умирам от кеф,а май и на нея и хареса гърнето.
В момента  сме на тема БОЦ,прави на всеки,на всичко(играчки,предмети и т.н)И най ми е интересно как се научи точно по нослето да го прави  Thinking
Правде,я сподели защо ходи на преглед за щитовидната жлеза.И аз съм в Понеделник  #Crazy Дано при теб всичко да е ОК.
Аз отслабнах мноооооого  и то рязко.Кръвното ми пада и ми прилошава.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Ян-bb-Ян  и на Мъни за отговорите който ми пратиха на лични.Бяхте ми много полезни   bouquet
Майче,малеееееееее мила,знам какво си приживяла.Добре че всичко е минало и Мирелка е добре.
Марти,добре че и Дани е добре.Анна-Мария и тя падна онзи ден от леглото.Лошото е че падна по очи и носа и посиня.Плака много,а на мен ме се изкара акъла.
Оставям ви,че се събудихме!Приятен,хладен ден   Nature Partly Sunny

# 57
i moqta pikla e rodena dekemvri-22.12.2005,15:55,49sm.,2850kg.
Ama ne razbiram kak da si sloja bebkata v spisaka na dekemvrii4etata i da vi q pokaja na snimka newsm44

# 58
Ивон е родена на 22.12.2005г. 15:55ч. 49см. 2850кг.
Ама мамчета кака да я сложа в списака на родените през декември  smile3514

# 59
Набързо се включвам и аз. Едвам изчетох всичко.
И така
Добре дошла на мама Ивонка и бебенце Ивон - дано да ви е добре при декемврийките  Hug Ивонка, мама Правда, която е пуснала темата ще те включи в списъка. А ти се включвай и пиши по-често.
Мама Мая - ужасен инцидент. Направо не ми се ще да си представям какво ти е било. Дано повече да не се случва  Peace Все още нямам инфо за гърнето, но ще ти пиша, веднага щом ме осведомят
Марти и Галакси - дано да няма повече падания на бебоците  Peace Нека са ни живи и здрави и по-малко да се контузят  Praynig
Правде дано това с щитовидната да не е сериозно. Стискам палци  Praynig
Вики - бебоците и мамата са страхотни  Heart Eyes
Ян-bb-Ян -  аплодисменти за постижнията - тези на гърнето и другите  Grinning
Къдрокоске и Кокита, чакаме снимки след ремонта.
Зори - Сисинка си е злоядка по принцип, но аз вече се тревожа все по-малко за неяденето. Защото обикновено след седмица активно отказване на храна и ядене само на малки количества - следващата седмица е такъв дзвер, че... След обяд например, предната седмица, изяждаше такива количества каша, че ми се събираха очите. Сега пак сме в период на безапетитие, но може би е защото в момента е малко болна. Ако те притеснява срещни се с педиатърката си и нека го прегледат. Ако общото състояние е добро - причините може да са много - зъбки, промяната на климата и т-н. Успех и стискам палци  Peace
Дано не съм пропуснала някого, но ако съм - извинете  Blush
Ние отново сме малко болни, както споменах по-горе, но вече имаме значително подобрение (като изключим разтройството  ooooh!). Тъй като спим на отворена врата, след първия дъжд във Варна малката настина. Ставах да я завивам хиляда пъти, но явно все пак не можах да я опазя  Sad Това, че е болна обаче не  й пречи да е щурава. Научи се да пълзи и то както си трябва - на коленца и ръце, много ми е сладка  Heart Eyes Малко е бавничка, като костенурче, но пък е много старателна. Прави опити да се надигне в кошарата, но все още е малко неуверена - застава едва на коленца и чака някой да й помогне. Принципно има доверие само на ръцете на човек, на тях се набира и се изправя буквално за секунда. Казва мама - повтаря го по цял ден и то много отчетливо. Ако бабите са тук и тъй като те се занимават с нея - повтаря - само баба  Mr. Green От около седмица зъбите са ни вече 7 и мисля, че и осмия скоро ще избие (ако не е вече, не ми дава да видя  Mr. Green) Друго не се сещам.
Честито на порасналите междувременно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт