напоследък само чета, а не пиша, че нещо бях с дупето нагоре. ние сме добре, адицата маймуната проклета малко почна да яде месо и по-разнообразни зеленчуци и малко се поуспокоих
много смешно се опитва да пълзи - дига дупе застава клатушкайки се на 4 крака и хооооп! пълен назад

през изминалата седмица вършах като вихрушка по разни ТСМ-ски магазини, и сега съм горд собственик на мечтан комплект за маса на тема коледна . ще направя фотоси, да се похваля.
хотмама - никакви галерии и изложби не направихме, а сега ми избяга през океана. на мъжо му се очертава ходене до лондон следващата година и аз смятам да се присъединя, така че ако и ти си там ще ме развеждаш
майче - добре, че всичко е минало добре
. и адриана ми се е задавяла по подобен начин (тя до доста късно повръщаше - рефлукс) и аз така - с краката нагоре и главата надолу.дано повече да не ти се случва
вики - видеото е страшно!!! и как сладко се смеят малчовците. обаче какво ли когато и четиримата ревнат

сега ще кача снимките в албума - бебетата ще са в графа бебета на 8 месеца, а мамите в графа мами
цунки

.Мислех си,че му е още рано да иска да ходи,но май съм се лъгала.
,но свекито ме караше да му давам,защото той бил вече голям и трябвало да яде не само пюрета и каши,ами да яде и нормална храна
,но понеже нали бяхме за малко там и не исках да се карам и затова му дадох няколко пъти.
.Но пък каша яде като за световно,изяжда по 200 гр.
.
на мама ivonka.
.
. 

Торти, пасти, напитки - от нас за веселото мнозинство !!!