ДЕКЕМВРИйските сладури стават много, много щури!!!

• 9 294
  • 266
  •   1
Отговори
# 60
ето ме и мен
напоследък само чета, а не пиша, че нещо бях с дупето нагоре. ние сме добре, адицата маймуната проклета малко почна да яде месо и по-разнообразни зеленчуци и малко се поуспокоих  Mr. Green
много смешно се опитва да пълзи - дига дупе застава клатушкайки се на 4 крака и хооооп! пълен назад  Joy
през изминалата седмица вършах като вихрушка по разни ТСМ-ски магазини, и сега съм горд собственик на мечтан комплект за маса на тема коледна . ще направя фотоси, да се похваля.
хотмама - никакви галерии и изложби не направихме, а сега ми избяга през океана. на мъжо му се очертава ходене до лондон следващата година и аз смятам да се присъединя, така че ако и ти си там ще ме развеждаш
майче - добре, че всичко е минало добре Praynig. и адриана ми се е задавяла по подобен начин (тя до доста късно повръщаше - рефлукс) и аз така - с краката нагоре и главата надолу.
дано повече да не ти се случва
вики - видеото е страшно!!! и как сладко се смеят малчовците. обаче какво ли когато и четиримата ревнат  newsm78
сега ще кача снимките в албума - бебетата ще са в графа бебета на 8 месеца, а мамите в графа мами
цунки

# 61
  • София
Здравейте  Hug
Пиша на бързо,че Дани започна да се приспива,а аз имам и куп други неща за вършене.От както се върнахме от БГ времето ми е изцяло ангажирано с него.Той се научи да се изправя от легнало през седнало състояние,та така докато стане.Другото му любимо занимание е да ходи и по цял ден хванати за ръчички се разхождаме из хола.Гърба и кръста вече не си ги чувствам,станала съм като баба newsm27.Мислех си,че му е още рано да иска да ходи,но май съм се лъгала.
Почивката ни в България беше мнооого хубава,но тоя един месец ми се стори като една седмица.Като бяхме при моите родители,майка ми изцяло се грижеше за Дани и аз само си го кърмех.Ходихме и на море в Обзор за 5 дни с кумовете и много добре си изкарахме.Успяхме да се видим с всички приятели и роднини,ходихме на кръчми(което тук е невъзможно защото няма на кого да оставим човечето) и казано с няколко думи изкарахме си невероятно.Успях да се запозная с Правда,Мъни,Хотмама и Лилит.На мен сега за това ми е толкова мъчно.
Ян-bb-Ян,относно супата и аз бях против #Cussing out,но свекито ме караше да му давам,защото той бил вече голям и трябвало да яде не само пюрета и каши,ами да яде и нормална храна smile3516,но понеже нали бяхме за малко там и не исках да се карам и затова му дадох няколко пъти.
Тъкмо щях да ви питам дали само Дани е без зъби,но прочетох,че и Калоян и Стени са като него.Аз с тия зъби съвсем се обърках и вече съм вдигнала ръце.Дани е кисел сигурно от три месеца насам,лигите му текат вече нямам спомени от кога,всичко което докопа го лапа от два месеца,а зъби нъц.
Зори,Дани също не иска да яде.Яде по около 100-ина грама пюре.Добре,че поне започна пак да пие кърма,че по едно време и нея е отказваше,та се бях видяла в чудо ooooh!.Но пък каша яде като за световно,изяжда по 200 гр.
Елс,тая сутрин Дани се събуди в 5 часа и аз мислех,че след като го накърмя той ще заспи,да ама не до 6.30 си играхме и той после заспа,но аз като се ококорих и няма заспиване и сега  smile3507.
galaxy,браво за гърнето.Ние още се мъчим,но аз не се отказвам.Стискам ти палци всичко да е наред и при теб
 welcome на мама ivonka.
Леко се отплеснах с постинга.
Айде чао от мен  bouquet.

# 62
гютово, всички снимки са в албума бебета на 8 месеца, или нещо подобно, но има 8 и месеца  Mr. Green
заинтересуваните да пращат мейли на лични, за да им пратя снимките, че има още няколко  Heart Eyes

# 63
  • В центъра на Вселената...
i moqta pikla e rodena dekemvri-22.12.2005,15:55,49sm.,2850kg.
Ama ne razbiram kak da si sloja bebkata v spisaka na dekemvrii4etata i da vi q pokaja na snimka newsm44

Влизам аз да прочета новини и какво да видя още една старозагорка  Peace  Joy Добре дошла на Ивонка

И така, нямам много време да ви прочета  Embarassed Нашият тати си е вече тук и утре заминаваме на море  Peace
Поздрави и целувки от мен и Нефи

# 64
И аз качих три снимки в албумчето на декемврийките  Wink

# 65
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=34276

Ето малко снимки от нас.Актуалните са на последните три страници Grinning.

# 66
Привет от нас с Бобката !

Няма ли да се оправя това време и днес пропуснахме разходката Cry
Днес след обед пак се мъчихме с кашата,този път още по-малко-около 50грама,не можах да го насилвам повече...дано да отмине по-скоро този период на неядене,че много ме тревожи.Иначе човекът иска само да скача(да имаш ръце само,като му омръзне бънджито),пее,вика,кара се даже като се почувства пренебрегнат GrinningНай сладък ми е като иска да го погледнеш и вика'Ей!','мама' още не казва,но 'баба','дядя','тата','айде'не са му проблем.Опитва се да пълзи,стои си прав на крачетата,но има още за доусъвършенстване...Толкова за сега,по-късно ще кача и аз малко снимки Hug

п.с Добре дошла на мама Ивонкаи нейното сладурче!
Елс,благодаря за комплимента Heart Eyes

# 67
  • Добрич
Привет от нас с Борката!  Laughing
Първо да поздравя новата мама и нейната дългокоска Ивон! Добре дошли и се надявам да ви хареса при нас!!!    bouquet
Започвам отзад напред:
Зори, защо не пробваш да му даваш нещо различно от каша? Може пък него да хареса.  Praynig Например да му направиш кисел или пък да му дадеш плод с две, три бисквитки или кроасанче, ако си давала вече.  newsm78
Снимките, в момента не мога да погледна, че нямам много време, но ще го направя по-късно.  Wink Предполагам, че всички са страхотни както винаги.  Wink
Сиса, честито ви тате! Много да му се радвате и много да му показвате, че го обичате!  Wink Hug Отбора на старозагорчане се увеличава, а?  Peace
Марти, съчувствам ти за кръста и гърба, но казват, че и по-зле ще става.  Mr. Green В момента и аз съм на същия хал като теб с разходките, но ние ходим навън, а в къщи сме с паяка.  Laughing Много се радвам, че сте изкарали добре в БГ!  Peace Hug
Лилит, честито ти придобивки!  Wink
Дани, дано бързо се оправите от настинката и вече да няма болести!  Praynig Ама и твоето Сисче вече става шугаво, а? Край вече със спокойствието.  Mr. Green Само да са живи и здрави!  Praynig Hug
Галче, какви са тези неща дето ги говориш за изследвания и падания? Недей така, мила........Дано да се окаже нещо несериозно и се успокоиш.  Praynig  Hug
Правде, утре да не забравиш да споделиш резултатите, че се притеснявам за теб!  Hug
Елс, мила, този твоя екземпляр направо няма равен! Да ти е жив и здрав и му кажи отвреме навреме да те оставя да си починеш и да пишеш тук, че ми е тъжно без теб! И аз още не съм купила гърне, а уж щях да започвам да го слагам, ама нещо се моткам.  newsm78 Все си мисля, че още са малки, а като чета за другите, че вече и резултатни.  Wink Дано скоро пробие това първо ваше зъбче и Стени се успокои.  Peace Hug Heart Eyes

Да ви споделя, че малкия бабайтко му харесва кухнята да не казвам голяма дума и си хапва и пюрето и кисела за моя радост. Чакаме и зъбите, че отдавна много му са подути венците, а все нищо на хоризонта.

Ами, май е това за сега, че пак се улях.

П.П. Снимки ще направя, но когато станат и мебелите и ни доставят и ъгъла за хола, което по мои сметки ще е към края на септември. Сега си седим на замазани стени и нова дограма.  Mr. Green

Лека нощ!   bouquet

# 68
ЧЕСТИТ 9ТИ МЕСЕЦ НА ИНЕС, Стефан и НИКОЛА! мНОГО ДА ТИчАТ И СКАчАТ, ТА И МАМИТЕ ПОКРАЙ ТЯХ:)!!
 Надявам се има добро настроение като начало на месеца. Heart Eyes
Поправяха ми пломби, та ме наблъскаха с новокаин и сега не мога да ям, че да не си прехапя езика (де тоз късмет), гладувам и щрапам по клавишите хаха.

Майче, същата щях да съм като тебе, ако се задави...За друг път да знаеш, че я провесваш на ръката си да може да има натиск върху корема докато тупаш гърба. Важното, е че сте ОК:)

Лилит, супер ще е! Айде, дано се видим. Честно казано тук си ми е най-добре, ама да не казвам голяма дума:)

Марти и Къдрокоска, за кръста просто се наведете напред и така постойте да намалите напрежението в лумбарните прешлени. Иначе то оправия няма...Мен ръцете ме болят жестоко.

Пътуването през океана беше поносимо, но Рада не успя да се оптусне и едвам заспа след 1 час неистов рев, беше много кисела и некоординирана, ама то дъъъъъъълго това нещо. Само първата нощ беше в шах, после си върна режима: спане от 20:30 до 7:30, 10 до 12 и 15 до 16. Май минава пак растежен период - всичко хапва, особено банани, ей като маймунка е!

Явно си й харесва родния град! Адски се кефи на околностите и моретата от хора. На всеки се смее и маха, страшна работа! Хората от йога студиото щяха да я изядат - нали са ме гледали през цялата бременност и си я имат за "тяхно" бебе, чак са и плеснали една огромна снимка на стената хаха. За мен тук е раят на земята - приятелите ми, удобствата, доброволците да останат с дреблата, за да изляза за 1-2 часа...Кеф голям. Единствено е гадно, че е зверски шумно, но за 3 дни се настроихме.

По примера на много от вас, купх бънджи гащи и Рада се спука да циври?!?! Върнах ги:( Сега си пляка по пода с играчките и това е забавата. Вчера се вози на колелцето на едно приятелче и беше страхотия - една горда и смешна..

От днес се изправя до седнала от легнала и гледа учудено. Все повече иска да ходи. Почти пълзи понякога, но само ако й държа някаква храна за стръв hahaha

Приятно изкарване, ако някой ще гледа Симпли Ред!! Аз ще гледам Бейби Айнщайн Mr. Green

# 69
Привет и от нас!
 newsm67 ЧЕСТИТ 9-ТИ МЕСЕЦ НА ПОРАСНАЛИТЕ ЗАЙЧЕТА! newsm67
  els много ти благодаря за информацията и честитките!!! Hug Hug Hug
И понеже днес имаме повод( Симето има имен ден), нека да почерпим всички: newsm24 cook Coffee beer Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle
  Zorie не се коси заради неяденето на малчо. То аз в началото като не папкаше добре адски се притесних, ама после разбрах че няма смисъл от притеснения. То детенце си знае щом не му се папка , не го насилвам, после след известно време пак му дам и и допапква амата без проблем. Освен това има много причини да не амка- зъби, аномалиите във времето и т.н. Щом е здравичко и расте всичко е ОК Peace
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ДВЕТЕ ИВОНКИ!!!
Марти Бебо е само за реклами, СТРАХОТЕН Е! Peace
     Другите снимки после ще ги гледам,защото бебка се разциври и ще отивам при нея
 Айде до после!

# 70
Привет на малкия ни празник!
Откриваме сезона на деветмесечните Simple Smile Торти, пасти, напитки - от нас за веселото мнозинство !!!

Embarassed не съм ного по писането, то едва ли има някой да не е забелязал Simple Smile
И днес беше изпитание за дебелината на нервите: мрън мрън цял ден. Имам чувството, че ако не го "разхождам" по дължината на стаята никак не се изморява и съм не го хваща. Ми днес за целия ден 1.10мин. Коментари - излишни.

Сега се сещам, че веднъж Хотмамето беше споделила наблюдение, че около малките празници Рада много се вихрела. Е, и ние сме в отбора!

Снимките са страхотни - повод да съжаля, че не съм била с вас Simple Smile

Поздрави и бадете весели!

# 71
здравейте на всички и от нас
ние сме добре ма ме примързява да пиша и само си ви чета. Мирелата е добре, но аз все още със страх я храня с млякото й . От понеделник съ я записала на кухня да видим дали щя й хареса. Вчера ходихме на две частни детски ясли, защото трябва да почвам работа , а глядачка не мога да намеря за 250 лева(повече не мога да си позволя). Та в едната ми казаха че ще я вземат от януари, а на другата много се ядосах. отиваме там взимат и бебета, но сега чакали да им освободят друго помещение и бля бля. Както и да е яслата е много хубава, хареса ми, но като стигнахме до цената на месец се оказа , че искат 350 лева. И това при положение , че аз й нося храната докато мине на общо хранене, т.е. само за гледане 350. А преди да отидем там ни бяха казали че взимат по 260 лева. Е много се ядосах и сега като отида другия понеделник ще искам да говоря с отговорничката и да я попитам по какъв критерий определят цената, която сда искат. Та така най вероятно ще се гледаме до януари и от тогава живот и здраве ще ходим на ясла
ами това е от мен за сега
п.с. Честито на всички празнуващи и празнували   bouquet
айде до скоро  Hug цунки на всички дупенца на бебенца

# 72
Здравейте и от нас! Благодаря ви момичета, че духом бяхте с мен!
Първо за изследванията - правиха ми Тиреоидит на Хашимото - за тези на които им звучи мног озловещо (не че не е страшничко) Mr. Green това е автоимунно заболяване (с други думи май спасение няма), при което мозъка не разпознава щитовидната жлеза като свое тяло и се опитва чрез излъчвани хормони да я унищожи Mr. Green - е, слава Богу - нямам това заболяване!
но както обикновено (тук в нашата действителност) доктора не е помислил да ми направи всички възможни кръвни изследвания от раз, сега се оказа, че още кръв ще ми взимат, но като се върнем от море!
УТРЕ ЗАМИНАВАМЕЕЕ! (извинявайте, че викам, ама едва го дочаках този момент!) Joy
Яни, Дани, Ани-Бани, Мими, Мишелин - дръжте се - идвааам!  bouquet
Ами това е от нас - от днес Калина има сериозно обновен гардероб!С това ужасно променливо време и вечния вятър във Варна Mr. Green
Не знам утре дали ще пиша, но ако не!
Честит празник на всички, които ще празнуват през тези 2 седмици! Много здраве, щастие и весели топли дни!  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави от нас и до след 2 седмици!
Лилит, много ти благодаря, ще ти се обадя като се приберем!  bouquet
Утре сигурно ще надникна поне да прочета какво сте написали! Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 23:43 от правда_z

# 73
Аз набързо, че имам една камара дрехи за гладене, ама как да не се похваля...
 newsm44Стени има зъбче! newsm47 newsm44 След толкова чакане, вчера следобед, като бръкнах в устата му да го мажа с Дентинокс, зъбчето ме одраска. Та така ... вече и ние сме в отбора на озъбените ... което обаче не означава, че тази сутрин отново не сме на крак от 5:05ч.
Айде, после ако имам време, ще прочета какво сте писали и пак ще пиша!

# 74
правде - много се радвам, че за сега резултатите со ок. МНОГО ПОЗДРАВИ НА ВАРНА ДА ПРАТИШ ОТ МЕН И ЗВЯРА АДРИАНА и мноооооооооогооооооооо хубаво да изкарате на морето

сега цунки, после ще пиша още

Общи условия

Активация на акаунт