ДЕКЕМВРИйските сладури стават много, много щури!!!

• 9 299
  • 266
  •   1
Отговори
# 75
Правде, чакаме те - теб и Калинка с нетърпение  Hug . Ние няма да сме във Варна за уикенда и много се надявам, че  ще поостанете по-длъжко за да може да се видим през идната седмица.  Тел. ми са 0889891309 и дом 306 786. Много се радвам, че това ужасно заболяване (пуу, направо зловещо) не те е сполетяло  Simple Smile
Елси - мила, най-после и вие си имате зъбенце, да ви е честито  newsm47   bouquet Сега другите сигурно ще изникнат като гъбки!
Лек и приятен уикенд на всички   bouquet

# 76
  • Добрич
Ха, привет и от мен!   bouquet
Много хубави новини чета тук от снощи насам! Браво!
Правде, много, ама много се радвам, че за сега изследванията са добри. Е, ще ти точнат още малко кръвчица, но дано и там също няма проблеми. Наистина както го описваш много страшно звучи! Весело изкарване на Варна! Аз само да питам когато решите да се събирате всички, бих могла, ако има Наско възможност да ме докара до Варна и аз да се присъединя към компанията, а? Дано да стане - много ще се радвам да се запознаем вече не вертуално!  Wink
Олелее, Елси, миличка, Да ви е честито толкова чаканото първо зъбче!  Hug Heart Eyes Да цункаш Стени от мен!  Party Много се радвам, че най-после изби! Сега да ти кажа, че след окло две седмици сигурно ще избие и второто долно до сегашното. Така, че бъди в очакване. Тези двете долу зъбчета, почти избиват заедно.  Wink
 Wink
Майче, дано успеете да запишете Мирелка на яслата, която ви най-харесва.  Peace Жалко, че толкова рано ще става самостоятелна Мирето, но явно няма как.  Sad

Днес вали дъждец нон-стоп при нас и сме си в къщи.  Confused
Чакам ви да пишете, че ми се лафи с вас!  Wink

# 77
Ели какъв дъждец бе мила , тук пече слънцее, е да сутринта беше мрачно, но сега се постопли и е доста приятно. Относно Мирето , за съжаление няма как трябва да се почва работа, а майка ми не може да дойде да я гледа. Предложи ми вариант да я заведем в пловдив и там да я гледа , но това за мен е абсурдно и отпада категорично. Но най верочтно ще си я гледам до януари и после на ясла ще видим още нищо не е сигурно. Но въпреки всичко тези частни ясли които взимат и бебета са много скъпи и не си заслужава да я давам там.
Правде пожелавам ви весело изкарване на почивката , хубаво време и да сте здрави най вече. И да нацелуваш всички бебета от гупата с които се видите на живо
айде че какво чистене ме чакааааа лошо ми става, но трябва да го почна от някъде
Ели тук съм и ще наглеждам ако пишеш да си и лафим за почивка  Wink

# 78
Приветски и от мен. Включвам се на бегом, че трябва да оправям багажа - и ние хукваме към морето (към Кранево). Щяхме да сме с кола и да мина да видя варненки, но последната версия е, че ще ни закарат, а после и ще ни откарат... Така че едва ли ще се видим  Cry Ако изкокне някакъв вариант веднага ще звънкам  Wink
Правде, много се радвам, че изследванията ти са добри. Аз съм с Хашимото от няколко години и е гадно, вЕрвай ми  Confused От как се роди дребната въобще не ходя по изследвания -  така или иначе няма да спра да кърмя и да пия лекарства, така че по-добре да не знам каква е хавата.
Елси, а честито озъбване. Дано другите зъбета ги изкара неусетно.
Хич не помня кой какво беше писал, моля да ме извините. Ако довечера ми остане време ще пиша. А сега трябва да оправям багажи, да поливам цветя и т.н.....

# 79
Здравейте и от нас!
Слънцето с топлите си лъчи ни донесе чудесно настроение Grinning
Бобката днес ме е изпратил на лекции с широка усмивка и махане с ръчичка за чао,през цялото време е слушкал баба си,а като се прибрах си хапна с апетит(първо сука добре,после и кашата си изяде)Не спира да бърбори Laughing
Елс,честито ви първо зъбче!Пожелавам ви всичките да изникнат без проблем...Отборът на беззъбковците съвсем оредя Wink
Майче,дано да намерите най-доброто за вас решение  Hug
Мъни,Правде-на вас весело изкарване на морето,само хубаво време и много щастливи усмивки от почивката Peace

п.с И аз качих малко снимки в бебешкия албум.

# 80
Здрасти, мамите!
След толкова д ълго мълчание и аз да драсна два-три реда. Не съм ви чела от сума време, та не знам кой до къде е със захранване, озъбване и такива още хубавинки Simple Smile, та затова само ще се хваля:
имаме 1 зъбче ние от началото на август, а второто е почти избило, та сме малко кисели по случая, пълзим здравата и се изправяме където може (основно тати ползваме за опора Simple Smile ): и на почивка бяхме с дребен вече - в рибарица, дребен се държа на положение, а ето ви и малко снимки от там.
сега ще се опитам да прегледам снимчиците, че поне да вляза в час с порастналите мъници, кой знае колко са променени вече
цунки на всички от мене и дребен Simple Smile

# 81
deins,снимките са страхотни smile3501В Рибарица е много хубаво,ходила съм там като още несемейна,надявам се и семейно да отидем Simple SmileНие това лято не ходихме никъде на почивка,само една седмица на селото на мъжа ми,на Боби много добре му се отрази-по цял ден спинкаше и направи едни бузки,позаякна...ние с татито също си починахме,останах много доволна от престоя там GrinningДогодина,обаче ще компенсираме и с моренце,и с балкан(ако успеем,за второто-още тази есен-само да е хубаво времето),живот и здраве...

# 82
Здравейте мадамки,
 губя се като севлиевска мъгла, но какво да направя .... Crazy
Сега само казвам, че сме живи, а после ще ви разкажа къде бяхме,придружено със снимки  Flutter
Цалуфки на всички малки бебораци   bouquet

# 83
Здравейте аз сам една мама на едно декемврийско бебе,което вече взе да става много палаво и сладко.Моето момиченце е родено точно на 25.12.2005г. сътринта в 9.15часа.До скоро беше много кротичка но от едно извесно време взе да става много щура и да проявява характер и инат. newsm30

# 84
  • Добрич
Хай, мацки!   bouquet
ООООО, Цвети!!!!! Кво правите, бе, мацо? Я, вземи по-скоро да драснеш, че ми домъчня за вас! Много съм и любопитна къде се дянахте и кви ги вършихте!  Wink  Hug Heart Eyes
Дейнс, привет и на теб! Разгледах снимките......ами, кво да кажа....направо сте страшни сладури - всички и най-вече малкия!  Wink
Добре дошла и на мама Славето и бебе Ивайла! Дано ви е добре при нас! Пиши повечко за вас.    bouquet
Ами, ние днес се шляхме из Варна и си се срещнахме с приятели. Много готино си изкарахме!  Party Party Party
Хайде лека нощ и приятни сънища от нас!   bouquet

# 85
Здравейте, милички!
И след избиването на зъчето продължаваме да ставаме в 5ч. сутрин, така че ако имам някакви неадекватни постинги - сори!
А сега пък даже и идея нямам какво си мислех от вчера да ви пиша, но не ми остана време...
А! Вчера случайно попаднах на този постинг. Дано по-бързо се оправи детенцето, че горката Анелия само с болести се разправя!
Добре дошли на новите попълнения в декемврийските редици!
Ето и малко снимки от нас!
Добавих и няколко в албума на 8-месечните!

# 86
добро утрооо
добре дошла на новата мама Ивон и беба Ивайла, дано ви е приятно при нас  Hug
и аз бях прочела за Анелия , ще стискам палци детенце бързо да оздравее  Praynig
ох мойта щерка от няколко дни все приплаква на сън и ми е много мъчно така. Не мога да направя нищо , а и тя си спинка сигурно горните зъбки го мъчат детенце. А и незнам какво прави все в тия дъски на леглото си удря главата. Тази нощ чак се стреснах от удара докато спях. Днес спешно ще търся и купувам обиколници , че не може повече така
Деинс страхотни снимки , а бебко каква къдравка косичка има май от мама е наследство
Елси честито ви зъбенце дано другите да излизат по бързичко и лесно  Hug
ами това е за сега , отивам да се обличам и да ходим на разходкаа
пожелавам на всички приятен ден  Hug

# 87
Привет и от нас с Ина!

Доста време не съм писала и е крайно време да драсна и аз някой ред.
Първо да честитя на всички пораснали бебоци,дето вече почват да гонят годинката.Разгледах снимките.Много са сладки всичките.Аз обаче все не успявам да кача снимка на Инето,незнам защо така,но е факт.
Да се отчетем сега-имаме 4 зъбчета,мъчат ни следващите.Растем,но скоро не сме ходили на мерки и теглилки ,така че не знам колко сме пораснали.Чак на 19 сме на консултация.
Бяхме на море за една седмица във Влас,но морето го гледахме само от терасата на хотела.Е един път отидохме до там да си топнем крачетата и да се снимаме.Обаче се завърнахме настинали.Нали стана судено и не успях да опазя детенцето.Та сега се лекуваме.надявам се по скоро да оздравеем.Иначе смяната на обстановката и повлия така,че сега в София плаче от всички дето преди им се радваше.А хем бяхме само за 8 дни на море.А мен не ме питайте как катерех баирите на Влас с количката.Бях сама с децата на море,татито само ни закара и после дойде да ни прибере.Пътуването геройски го издържа,макар че почти не спа,а казват че бебетата при пътуване спят.Явно Инето е повече любопитна,отколкото поспалива.
Вече лази,може да сяда сама и да се изправя,не я бях слагала в проходилка,но вчера като се върнахме я сложих и тя доста добре си се справя.Хапва си без проблеми и съм решила да я запиша на кухня.Може ли мамите,които ползват да ми кажат кои храни не дават на бебоците,защото знам,че и боб и зеле и леща готвят.Токова за нас и вече ще се включвам по често.
Пожелавам весела почивка на Правдето и Мъни!
Добре дошли на новите мами с техните бебоци!
Честито зъбче на Стени!
По бързо да се оправи детенцето на Анелия!

# 88
  • София
Здравейте.
Дани е меко казано невъзможен,не само през деня,но вече и през нощта smile3516.От няколко нощи насам започна да се буди към 4.30-5 часа и аз искам,неискам трябва да го кърмя и след това ако не е заспал да се занимавам с него докато се умори и заспи.През деня пък спи само на обяд за два часа и през другото време дивее.Като иска нещо,а ние не му го даваме започва да мрънка и така докато не постигне своето.Непрекъснато иска да стои прав и някой (в случая аз поради липса на друг) да го държи,а той да ″ходи″ и ако аз немога започва едно мрънкане и тръшкане ooooh!.Пооплаках ви се и ми стана по-добре.
Честито зъбче на Стени.
Изглежда,че само Дани остана беззъбо бебе newsm78.
Ееее,Цвети,най-накрая се появи.Вземи драсни няколко реда,да кажеш как сте с Мартинката Wink.
aliss и ти се беше позагубила,но ето те на линия.Жалко,че не сте могли да ходите на плаж и,че детенце се разболяло Sad.Дано вече да е по-добре,пък живот и здраве другата година ще си наваксате Wink.
Добре дошла на мама slaveto и бебе Ивайла Hug.
И аз добавих снимки в албума.
Хайде от мен лек ден  bouquet.

# 89
Привет на всички!
Добре дошли на мама slaveto и бебе Ивайла!
Майче,дано да не е нещо сериозно това дето приплаква нощем детенце,а ако е от зъбките,дано по-лесно и безболезнено да пробият Peace
Марти,моят Бобчо също няма ни един зъб,но непрекъснато търси нещо да хапне и да си почеше венците GrinningИ той иска все прав да стои и да скача,бънджито не му доставя такова удоволствие,както някой ако го държи...и само ръце да има човек LaughingВ момента ни е оставил на мира и се бори с любимата си плюшена риба Немо в креватчето си,после ще се боря с него аз за ''любимата''му каша,след което го пращам с баща му навън,а аз ще дремна по никое време,защото съм скапана от писане...
Толкова за сега,чао Wink

Общи условия

Активация на акаунт