Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 562
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
Отдавна не бях качвала снимки в общото ни албумче, но сега качих една в августовското-съвсем прясна е -от вчера
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1113982

# 106
Тъпоооооооооооо тъпо.... Калоян има хрема... а утре тръгваме за морето.... притеснено ми е много, но...мечка страх мен не страх - палим джапанките както се казва.

# 107
Valia страхотни сте и трите Peace
Папитууу и вие в морето сте много сладки Hug
Tia пали джапанките и всичко да е ок пожелавам ви го Peace
Днес тук вали от сутринта Tiredявно ще си играем в къщи Wink

# 108
  • София
Благодаря на всики за пожеланията  Hug
Малкия с баба си цял ден бяха репетирали "Мамо, честит рожден ден!" за като се прибера. Купили ми бяха цвете в саксия, но Ицана като трябваше да си покаже наученото , само помириса цветето, каза "пфууу" и избяга Simple Smile
А татито ми беше купил огромен Lindt, да не взема да заслабна  Embarassed
И аз качих малко снимки в албумчето

# 109
  • София
Здравейте мами,

Искам да ви питам кой номер обувки носят дечицата ви - Ема вече е на 22 и мисля, че е прекалено голям кракът и - юни месец и бях купила 2 чифта обувчици на Денди 21 номер, сега вече са и малки.

Ето малко нови снимки от нас - ще кача и в общото абумче

Юли
Август

Последна редакция: пн, 28 авг 2006, 11:24 от Гуш

# 110
  • София
Гуш, Ицко от пролетта на на номер 22, сега са му малки, та днес ще ходим за нови.

# 111
Гуш, Ема е порастнала толкова много!!! голямо момиче е вече! иначе, Марти все още ходи със сандалките от пролетта - 19 номер и не са му малки, но той май дребен върви  Thinking

# 112
  • София
Здравейте,момичета Hug

Днес сутринта времето беше ужасно Sick.А аз бях на курс и как карах в този дъжд,не ме питайте #Crazy.Инструктора се скъса да ми се кара,а аз не виждах нищо-пере дъжд,замъглени прозорците,абе лудница.Ама аз,напук на всичко,бях учудващо спокойна Crossing Arms
Айде,оплаках се Embarassed
А-а,има и още.Вчера с мъжо бяхме болни и двамата.Цял ден ни беше лошо и ни се гадеше.Добре,че майка ми е тук да гледа дечко.Ние цял ден се търкаляхме по леглата и пъшкахме Mr. Green
Такива работи при нас.

Снимките на всички са страхотни.Много са порастнали малките госпожици Flutter

Ние сме на 20-21 номер обувки,но нещо взеха да омаляват.Май ще минаваме на 22 в скоро време newsm78

# 113
По моите скромни наблюдения номера на обувката силно зависи от фирмата. Ние сме с 20 на Юнифит (но са му съвсем тъкмо), с 23 на Chippo.

Айде аз стягам бъгъжъ  #Crazy

# 114
       Гуш, Явор носи на "Денди" 20 номер и са му точно по мярка. Аз малко да поизместя темата, ама не им ли се спарват крачетата в обувките на тази марка? Иначе фаца имат, ама сега като му махна обувките и чорапките му са все мокри. Чудя се какви да му купя за есента. Имахме едни на Чипо, но и те същата стока, а и вече са малки.

Явор расте и беснее. Дива работа ви казвам, само поразии прави. Ама да е жив и здрав искам само. Другото ще го оправим някак. Днес тук вали и с едно комшийче на сходна възраст ги събрахме да  си играят вкъщи. Да, ама нашия играчки не дели, може с месеци да не ги поглежда, но точно това детенце , ако му я вземе и Явор скача и дърпа. Ама пък големи сладури са като се заиграят.

Вече ми се свива душата като гледам как лятото си отива.  Не ми идва никаква идея как ще се развличаме по цял ден. На ясла смятам да го пусна най-рано напролет ( освен ако не ме освидетелстват дотогава ). Ама дотогава - д..пе  да ми е яко.

Поздрави на всички бебоси, всъщност дечица вече и на техните майки!

# 115
  • Варна
За обувките - на Иво сандалките са 19 номер и все още му стават. Май не му е пораснало крачето лятото.
Пипиту, добре дошла от големия гьол. Браво на момата че е била такава послушна. Много е готина в пояса, но аз виждам само една снимка. Има ли и други?
Ками, по-бързо да се оправяте.  bouquet Браво на бъдещата шофьорка, важното е че се стараеш не му се вързвай на инструктора.
Тиа, днес сутринта като се изля един силен дъжд и си мислех за теб, нали каза че тръгваш към морето. За щастие в момента отново си е слънчево и горещо, така че приятна почивка, без неприятности и инциденти.
Гуш, Ема е станала страшно гадже. А тука и някакъв кавалер си е намерила. Wink
Валя, много са ти красиви принцесите. На мен ли така ми се струва или малката принцеска нещо се е разкрасявала? newsm78
Льонеберя, много сладко това с пожеланието, но май ще остане за другата година. Ицко е голям сладур на снимките.
Да се оплача от моя син. От известно време на сам е станал невъзможен. Не може да бъде преоблечен по никакъв начин. Не дава да го съблека, не дава да го облека. Пада боричкане и гоненка. Не се съглася да седне в количката, слагането му там е съпроводено с такъв неистов рев, че всички се обръщат да видят лошата майка дето тероризира детето. Същата работа става и при къпането и като не стане на неговата ляга на земята и почва да рита и да се търкаля. Някакъв кошмар направо. Има ли и други такива индивиди като нас.

# 116
Здравейте!
Десита, благодаря за инфото   bouquet
Гуш, Емата е много сладка малка госпожица  Heart Eyes И колко е пораснала... За номера на обувките - Момчил още носи 20 на Юнифит, но скоро ще купуваме следващия номер,  джапанко-обувките пък са 22 и са му добре. Та всеки производител има собствено мнение за размерите  Crazy
Папитуу, и аз виждам една снимка само...
Ками, успех с кормуването. Да не се даваш на инструктора  Whistling То май  само един е тоя, дето викаше "Ти, знаеш ли, че имаш страшни очи..."  Wink
Деспина, кво да ти кажа - и дребен като реши да се инати няма равен -  влачи се или сяда на земята и се тръшка.  Оставям го да се сърди сам или го грабвам и отнасям.
Аз да се оплача, че още имаме кашлица и сополи. Вече не знам кво да правя.  Казвайте някакви бабини илачи , че луднах  #Cussing out  Иначе и ние се стягаме за морето както писах. Ако не ни мине котка път - в петък излитаме...

# 117
Гуш, Льонеберя, прекрасни са ви децчицата!!! Blush
Despina, сега чак видях, че на снимката Иса държи едно парфюмче на как си....

И аз и взех преходните лятно-есенни обувчици 22 номер...

Времето наистина е отврат...че така ще е цяла седмица #2gunfire....

Тиа, душко, що не отложиш моренцето за следващата седмица , че много лошо времето -за плаж не става в тоя студ???? newsm78

# 118
Цитат
Папитуу, и аз виждам една снимка само...
Ми опрайх  я вече тази несправедливост.Откъм цървулките сме на 20 на"Денди",днес купихме нови и заспаха.

# 119
ПАПИТУУУ,сега вече видях 5 снимки....много сте напред с материала-чак царевица от кочан ядете-браво...

Общи условия

Активация на акаунт