Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 558
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
valia77 бе нали съм по планирането... с карта сме. А и плана е аткъв, че първите 4 дни и баба и дядо са още на морето, та да отдъхна. Сега им звънях - казват че времето при тях не е лошо (ей го на и Деспинка така вика). Не знам... ще звъня и надвечер на педиатърката отново за последна сверка да тръгваме ли според нея с тоя теч от носа.

Ант на денди обувките са с гумена ватрешна част на подметката (под памучната стелка) и за това се спарват крачетата.

Ми аз стегнах бъгъжъ.... три сака, кошара, количка, две торби + бебешката чанта.....  bowuu . Айде стискайте палци настинката ни да се подобрява...

# 121
Tia, дано блонди утре е добре и си изкарате супер-почивка. Ама за съжаление, гледам че лошо го дават времето тия дни по морето. Как пък чак сега се уредихте с почивка....

Аз не знам Дени кой номер обувки носи EmbarassedМеря, и ако му стават и ми харесват - взимам. Баш утре ще излизаме да търсим нови обувки за есента, че неговите вече са му малки.

Деспина, това при вас сигурно е период - търпение Hug

Дени пък е един малък послушко, пу-пу. Само нощем ме ядосва, че се буди по 10-ина пъти, ама днес като надзърнах какво става в устенцата му, ми стана жал че му се карам - всички кътници са се подули ужасно, а там където единия е започнал да пробива има кръвчица и жълтеникаво - като раничка CryПфуу, пусти зъби!

Като видях царевица...и сина ми подяжда непрекъснато баща си с царевицата. Понеже татито ни много я обича и често яде, а Дени непрекъснато отваря уста и ръпа направо от кочана.

# 122
Ей Папиту,и аз ви видях накрая.Радвам се,че сте си изкарали добре.Анито е голям сладур! Heart Eyes
Валя,много сте фешън и трите. FlutterМай Даката ще се чуди коя от двете принцеси да си избере.Каката голяма кокетка,като мама си Embarassed  bouquet

# 123
Тиа приятно море!  grinning039
Ками успех на курмуването  car003 newsm01
Ние също имаме обувки на Денди и много ни спарват, май няма да купувам повече от тях, иначе са много хубави.
Деспинке Ники дава да я обличам, нямаме проблеми, то мъжете нали знаеш какви са Wink

# 124
Добро утро!Днес се събуждаме със слънце! Sunglasses
Гуш,не е голям крака на Емичка,и аз трябва да купувам 22 номер есенни обувчици!Данчо има едни сандалки на Денди 21 номер,но едното му краче постоянно излиза-или върви накриво или...не са направени както трябва. Thinking
Тиа,приятно море и дано нямате притеснения около Калоян!
Деспинка,кураж,ще отмине най-вероятно,но това е то...мъже.И Данчо изпада в такива състояния,но слава Богу много рядко! Praynig

# 125
  • София
Май само Ицана е с плавници.Вчера купихме 4-тия чивфт обувки , откакто е проходил. Номер 23 и пак Примиджи, Много са му удобни и са здрави, не съм видяла да спарват. Викам си , че 23 е голямо, но продавачката извади стелките на обувките и наложихм епо крачето. Тези, с които е сега/ 22 номер/ пръста му отвън, на 23-ти номер точно. Егати и краката, на всеки 2 месеца обувки.
Благодаря за милите думи за Ицана -бърборана. Simple Smile Не млъква наистина.

# 126
Добро утро и ние днес се събудихме със слънце но то вече се скри buria
Tia лек път днес и приятно моренце , дано има  много слънчеви дни   Nature Sunny
Ками и от мен успех с кормуването, аз когато вземах курсовете все валеше newsm01 и при теб тия дни ще е така, но казват че в такова време стават по печени шофьори Wink
За обувките Криси е с 20 номер на Dion, но са и точно по крачето сега есените ще бъдат по големи.
Успешен ден момичета Peace

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 13:47 от buba76_

# 127
Добро утро!Отивам да сръбна кафенце,че едното око отказва да се отвори Tiredfood010 morning CoffeeЕто и на вас по едно да не ви стане нещо Wink.

# 128
Здравейте момичета! Не съм  писала до сега,  все не ми оставаше време. Моето момиченце Маги също носи 22 номер обувчици и в момента трябва да й взема някъкви за детската ясла /на Денди прекалено запотяват крачето/. Какви да търся?
Има ли  майчета, които тръгват на ясли от 01.09? Аз лично много съм притеснена. Маги много плаче за мен.

# 129
Добрютро и от нас!

Silk, имаше няколко мами, чиито дечица тръгват на ясла, ама нещо не се включват напоследък.

Мали, само като си помисля за момента с яслата....ми става много мъчно. Ние ще си се гледаме още няколко месеца, пък живот и здраве, напролет или другата есен....с песен Tired

Да се похваля, че вече 2 нощи Дени си спи в леглото. И понеже много често се буди, сложихме колелца на леглото и вечер го примъкваме до спалнята, откъм моята страна. Така, като се събуди, поне не се разсънвам, примъквам се в неговото легло или той на спалнята, хапва си и после си се връща обратно. Laughing

# 130
Здравейт и от нас! Много сладки снимките.
Папитуууу, как нагъвате тая царевица...точно като нас. Аз ги разгледах всичките, нямам проблем-и с царевицата, и с шарения пояс ли, лодка ли, какво е, и с царевицата-много слдка момата Heart Eyes
Гуш, абе само едно се питам: тая маратонка не ви ли стиска малко Laughing
Вале, ама кви сте кипри и трите  Hug
За обувките не знам-ние сега сме с едни 19 номер, бе, кви са тия 22-23? Embarassed
Ето малко снимки и от нашето море http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58314

# 131
Сиска, ние също имаме проблем със спането на Маги в нейното си легло. Всяка сутрин към 5.00ч се пробужда и се промъква на нашата спалня и даже се настанява между мен и съпруга ми. Така всяка сутрин от 2-3 месеца.Не мога да я преместя пак на нейното легло, защото наддава кански вик.
Относно детската ясла, много ми е мъчно Cry, но мисля, че сега е момента. Или поне ще пробваме, а ако не се получи си я прибираме пак вкъщи Simple Smile.

# 132
  • София
Искате ли да видите моя помощник http://www.youtube.com/watch?v=A1qs-XRI3Yg

# 133
  • София
Май само Ицана е с плавници.Вчера купихме 4-тия чивфт обувки , откакто е проходил. Номер 23 и пак Примиджи, Много са му удобни и са здрави, не съм видяла да спарват. Викам си , че 23 е голямо, но продавачката извади стелките на обувките и наложихм епо крачето. Тези, с които е сега/ 22 номер/ пръста му отвън, на 23-ти номер точно. Егати и краката, на всеки 2 месеца обувки.
Благодаря за милите думи за Ицана -бърборана. Simple Smile Не млъква наистина.

да ма той е момче, а Ема с тия плавници...то има на кой да се е метнала де - аз нося 41  Embarassed

Ох, всички бебоци са толкова сладки и толкава големи вече - вчера заглеждах албумчето от август миналата година и ми стана много мило - разгледайте ги и вие...

# 134
Льонеберя, супер помощник имаш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт