Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 554
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
Суша аз взех наще екстри от Фантастико в Младост 4. Лекарства бях взела Панадол, Виброцил, Хамомилата естествено и Фенистил.
Пателинке ние бански нямахме, не ни трябваха, като я слагах в количката да си почине или я слагах по голо дупе или по Памперс.
Лионеберя какъв готвач е само Grinning Joy, сладур.
На Пътеките в Мл1а са докарали страхотни обувки на Бенетон- есеннй , кожени ,но са малко скъпи 46 лв, мислим дали да купуваме. newsm78
Силк добре дошла Hug

# 151
здрасти,нямам време да чета,но темичката звучи добре и в настроение,значи всичко е наред Hug

Много ми липсвате,обаче от хойкане по улиците не ми остава време,добре сме ,,бяхме на море и пак ще ходим.На ники много му харесва в България,и много захитря Mr. Green

чао засега  bouquet

# 152
Ех, до сега бяхме с 2 форумки и едно форумско детенце...голем кеф, липсват ми социални контакти Crazy

На морето изобщо нямахме нужда от памперс-гащи. И Дени го раздаваше нуди или по памперс. Носихме си шишенце с вода и като слагаме памперса му измивах пясъка от дупето.

За лекарства - носех най-необходимите- Панадол, свещички за температура и свещички за повръщане. Слава Богу, нищо не ни се наложи да ползваме, но ако се беше наложило нещо друго, щяхме да си купим.

Ние още преди морето си купихме един голям басейн от магазин- всичко по левче. Но като отидохме на морето, оттам си купихме друг - по-малък. Shusha, на морето със сигурност ще има, ако не откриете тук.

# 153
  • Бургас
и ние дифелираме на плажа по гола гъзяга Simple Smile

# 154
  • София
Здравейте мамчета, аз си ви чета когато ми оставят малко време, но напоследък така се изморявам, че гледам да си полежавам повечко, скоро няма да имам тази възможност  Simple Smile С нас всичко е наред, Калина расте, вече разбира абсолютно всичко, но избирателно изпълнява  Laughing
Много ми се изкаше тази година да видим моренцето, но и тази ще е пропусната, дано догодина. Като ви чета как ми се иска да си стегна багажа за там, а аз стягам багаж за родилното Simple Smile Но тази среща не я заменям за нищо друго на света Simple Smile
Днес ме изненадаха че бебо се очаква по - скоро, термина ми се оказа след 20 дни  #Crazy аз още не мога да го осъзная, мислих си по - натам, ама не, май и бебо ще е едричък, но ще се справим Simple Smile

# 155
Как ми се ходи пак на море! Thinking
На Калоян пръста нещо не се оправя. Не става по- зле ,но не се и оправя. От разтворите с които го поливаха е изгоряла кожичката от страни на пръста и сега е като ожулено, мокро, лепкаво и не може да зарастне.Все едно е имал мазоли и са се пукнали мехурчетата. Не знам дали ме разбирате newsm78. Ако знаете някакво лекарство за бързо зарастване на рани, казвайте? Лекарите, при които го водим все казват да изчакаме, но вече станаха 2 седмици и все на едно положение.
Аз все си мисля,че му е голям крака, но явно само е пухкав. До сега беше с 19 номер и май ще минаваме на 21, за сега ходи с едни страшни пантофи, нали е ранен.

# 156
  • Bristol
Ох, и на мен ми се доходи на море  Rolling Eyes Догодина живот и здраве дано се организираме и да потегнем нашето бунгало на морето. Там е прекрасно, имаме си дворче и по цял месец си откарвах с Жорко. Обаче се поразпадна и затова отидохме на квартира, но първо беше кратко, второ не беше като на нашето бунгалце  Confused
За лекарствата, бях взела Калпол, нурофен, смекта. В последствие търсихме лечебна каша и АМ  Crazy
Басейнчета, надуваеми дюшеци, кофички, лопатки и тем подобни си купете от морето. Изборът там е много голям.
Gita, аз пък все обувки с по-мека подметка предпочитам, а когато може боси.
И аз не издържам на темпото на малката, затова се замислям да започвам работа  Laughing

Уикенда ходихме с Жорко на Рилските езера. Покорихме ги и седемте с него. Не вярвах, че ще издържи такъв поход, но синчето се представи великолепно! Спахме на каравана в гората, сутрешният тоалет го правехме в реката. Возиха ни и оф роад през гората. Супер почивка  Whistling Ели остана при майка ми в София. И двете се представиха много добре Wink Снимки ще кача като се приберем в къщи. В събота пътуваме обратно  Cry

# 157
Ние сме най-ранобудните май Shocked
ех море море много майчета за море се стягат супер, много слънчице да има..
А ние ремонт почваме с татито тичаме са тухли , избираме дограмата абе уж една тераса а то бая работа покрай нея... Wink
Куки твоето стягане е най-важно, стискам ти палци всичко да мине добре  Peace
Е май това е сега да започвам закуски, кафенца Party

# 158
Добро утро! Черпя всички с по кафене morning  action032 kaffeetrmker_2 morning Coffee

# 159
ехааа, Куки, то не останало, а?  Grinning колко хубаво звучи (макар че сигурно си доста изморена...), но след има-няма 3 седмици ще гушкаш бебенцето!!! успех и леко раждане!!!  Heart Eyes

# 160
Сиска, верно бе.. права си.. аз май прекалено много се притеснявам за това или онова...

куки, почивай си колкото можеш наистина... ама че работа, 20 дена.. и още едно бебче.. направо ти се възхищавам Simple Smile и ти се радвам разбира се. стискам палци всичко да е наред и да минава бързо и леко... предстои ти вълнуваща среща Wink

дано само времето се оправи..
а за голто дупе -ОК, амаа... май не е особено хигиенично за момиченцата - чувала съм майки да разказват, че са си навлекли куп проблеми след седене и прочие въргаляне по голо дупе в пясъка. както и престой в "чистата" морска вода...?

# 161
  • Bristol
Шуша, аз имах памперси и за водата, но почти не ги ползвах. Май само на Аквапарка като ходихме ги сложих. На пясъка малката стоя с обикновен памперс, а като я вкарвах в морето я оставях по голо дупе.

# 162
Аааааааа Куки още по-добре, че по-рано ти е терминът, тъкмо няма да чакаш много и по скоро ще си гушкаш малкия човек  Laughing Ех, и аз искам  Wink Хайде дано всичко да е наред и си почивай и се наслаждавай на последните бременливи дни.

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 11:53 от Choparche

# 163
Чопарче, вие откога започвате яслата?

Видяхте ли, че вече се събират МАЙките 2007 Laughing Аз на 3 Септември направих положителния си тест, който вече е голямо момче и спи до мен. Пък днес и разстройство си има, най-вероятно заради зъбките, щото нищо друго му няма Flutter

# 164
  • София
Мами и аз качих едно клипче на Ема, шофьорката  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=4lNgKnTuLvM

Общи условия

Активация на акаунт