Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 547
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
Гуш много е сладка шофьорката, ама как върти волана Laughing Hug

# 166
Гуш,Ема е супер сладур! Heart EyesКосичката и се накъдрила,абе Василиса прекрасна! Party
Куки,леко раждане и много щастие ти желая!
Сиска,и аз се въртя около тая мисъл,че преди две години по това време съм забременяла.Искам пак да видя положителния тест септември,ама трябва да се прави .екс,а не да дремем Cry
Снощи имахме гости(наши приятели) с дете на 3г. и 4м.-с Данчо направиха голяма игра.Разликата им е точно две години.....,искам бебе.......тъкмо с такава  разлика.Довечера ще нападам Mr. Green FlutterСтискайте палци!

# 167
Здравейте момичета! Леле кави сте мераклийки за още бебета! Искрено ви се възхищавам! Лично аз от скоро взех пак да се замислям по темата за N2. Маги тръгва на ясли от понеделник и ще ми липсва цялото суетене покрай нея. А става все по-интересна като поведение.
Куки, моите най-искрени пожелания за лесно и бързо раждане!

# 168
Здравейте! Whaasup
И ние се прибрахме. Изкарахме си добре. Станислава още първата вечер зверски я нахапаха комари Sad. На сутринта помислих, че е шарка. Кошарката  има специална мрежичка, ама не се сетих за тая екстра. Горкото дете не е случило на майка bash.

Много е крива и шумна моята щерка... Или много я болят зъбите или става голяма лигла.

Мегстар, честито!!! Видях снимките и много се разчувствах. Да са ти много здрави и весели малките мъжлета Heart Eyes А на теб здраве и сили!  bouquet

Куки, хайде не остана! Стискам палци!
Дидка и на теб ще стискам в почивките Laughing

Чекмедженце, къде си бие? Ши кайш, че ни сми от един град! Тюх!

# 169
...........

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 10:17 от Сиска

# 170
Сисе, аз много не ги разбирам тия работи, но дори да закрият фирмата би трябвало да си получаваш майчинството, да речем от кметството. Майчинството  го изплаща държавата. Посъветвай се със счетоводител.

# 171
Гуш, Ема е голяма шофиорка.
Куки всички най -хубаво ти желая Heart Eyes

# 172
Сиска и аз мисля че трябва да си получиш майчинството ако ще и бомба да падне върху фирмата, питай някой счетоводител, който е по наясно с тези неща. А ти сега нова работа ли ще си търсиш?

# 173
oo, Сиска, много съжалявам за създалата се ситуация!  Sad много ви се събра, а таткото намери ли си работа или още не? аз също мисля (без да разбирам много от тези  неща), че майчинството би трябвало да си го получаваш, та дори и от социално подпомагане или както там се води...  Rolling Eyes потърси съвет, тук във форумите има много мами, които са в час с нещата! успех!!!  Hug

# 174
...............

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 10:06 от Сиска

# 175
  • Варна
Сиска, съчувствам ти. За колкото по-големи шефове се мислят, толкова по-надути ставата някой хора. #2gunfire Много неприятно наистина. А ти нямаш ли някой познати с фирма, които да те назначат на трудов договор и така да продължиш да получаваш майчинството до 2-те години на Дени. И си търси правата.. Hug
Куки, то не останало. Стискам ти палци.
Гуш, Ема е голяма шофьорка. Браво на момичето.
Дидка, стискам палци и на ръцете и на краката.  Joy. Ох от моята камбанария да кажа, че като ви гледам как се натискате за второ дете мога само да съчувствам.
Катка, добре дошла. А за глезенето, аз уж ерген гледам ама май покрива норматива за две девойки по кривене и глезене. Mr. Green

# 176
Сиска дано всичко е наред.

# 177
Сиска, съжалявам, и аз явно не съм толкова в час, ама все пак не може просто така да си загубиш майчинството. Премести се в друга фирма да ти го изплащат и ще си го получаваш от тях, НОИ им го плаща на тия гъ**ве, да не би да го дават от джоба си. Просто си вземай документите и се махай оттам Снаха направи точно така около годинката и нещо на племенницата ми и си го получаваше от другата фирма без проблем на точно определена дата. Айде, де! #Cussing out #2gunfire

# 178
Сиска, сега пък проблеми с майчинството....ей, що така бе newsm78? Тъкмо мислех, че не трябва да ви се случват лоши неща повече....
Августа, снимчиците ви от морето са чудесни Heart Eyes...
Гуш, Емата много нервна шофьорка  Joy....
Куки, леко раждане ти желая Peace!!!
Дидке, стискам палци за атаката вурху Владо luvbed....и чакам утре да се появиш или с китка на ухо или без китка  Simple Smile....а бебето не трябва да ти става фикс идея-нали знаеш-когато стане....
Катка, добре дошла отпочинала wavey!!!

Тия дни ми остава малко време за форума, но съм се заела с основно чистене на апартамента-днес беше ред на прозорците...

# 179
  • София
Как сте,момичета Wink

Ние днес бяхме на консултация и най-после боцнахме полиото.Добре,че мина да не го мисля Whistling

Юнака е наддал почти килограм за 2 месеца и 4 см.Ама и така си хапва с апетит LaughingТежи вече 11 кг/без няколко грама/и е 80 см.За него това е много-както вървеше дребен от самото начало Grinning

Сиска,дано да се оправят нещата с майчинството.Лошо е така да те изненадват #2gunfire

За памперсите за плаж-пълни боклуци са според мен.Ние се бяхме запасили с Хъджис.Още на първото намокряне бяха подгизнали целите и дупето на Калоян беше цялото в пясък.После се пуснахме само по бански,а накрая-гол.Така му беше най-кеф Laughing

А за лекарствата-винаги тръгвам на път със всичко налично в къщи.Не знам какво може да се случи,така съм спокойна Peace

Общи условия

Активация на акаунт