Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 541
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Куки,ми то дошло време за новото членче на форума Heart Eyes
Леко раждане ти пожелавам Hug

# 181
Сиска дано се справиш със ситуацията с по малко нерви...Леле и Дени на ясла Cryдано при него всичко мине леко Peace
Дидке скоро с новина да ни зарадваш  stork-girl стискам палци Peace
Катка добре си се завърнала и нашата госпожица я мъчат зъбките нормално е да са вкиснати Flutter
а за глезенето май са в такава възраст сега затова и ние сме малко Crazy

# 182
  • Mediterraneo
Сиска, бих те посъветвала да си вземеш документите от тази фирма и да намериш друга, в която да те назначат, за да си получаваш майчинството до края. Имам познати, които точно така направиха.
 А иначе и аз все се разправям за моето майчинство. Приятелка на майка ми ме уреди да получавам от нейната фирма. Но всеки месец по 100 пъти й се обаждам, уговаряме се кога да ходя до офиса и все ми дава парите на порции  Crazy Особено този месец, като ми трябваха пари накуп, ме прекофти пак така... За другото бебе вече имам сигурен човек, откъдето да си получавам всичко точно  Grinning

# 183
Страхотни снимки-Ема страшотна шафьорка бейй,Гуш га ша ма вредиш да ме повози твойта щерка?А Льонеберя къв чукач има само/на пържоли де/,не те ли беше страх да не те подкара и тебе с чука Mr. GreenПиткее ти хубау ша нападаш,ако срещнеш отпор викай да идем да го затискаме JoyТъй като гледам кътниците са напъплили масово дичата,ние сме с един избил и амнайси дето всеки момент ще изкарат,от 10 дни нищо не ядем в резултат на това и съответно консултацията отчете половин кило назад и ръст 83см.Кукиии,айде всичко по вода да мине и да докладваш после,ко може да подкрепиш и със снимков матриял GrinningАйде другите дето вече ходихте по морето кажете за някой майтап с хлапетата по плажа,аз ей ся са сетих как  наща маймунка на плажа се нагъзила отгоре на крака ми и в същото време започва ходене по голяма нужда и баща й веднага грабна кофичката й и я подложи на дупето, и така пособието за игра влезе в ролята на WC,кво да се прави -първичен инстинкт. Laughing

# 184
......наща маймунка на плажа се нагъзила отгоре на крака ми и в същото време започва ходене по голяма нужда и баща й веднага грабна кофичката й и я подложи на дупето, и така пособието за игра влезе в ролята на WC,кво да се прави -първичен инстинкт. Laughing

Joy Joy - ще видим дали и ние няма да имаме подобно изпълнение  hahaha

Сиска, не разбрах много какво се е случуло и защо ще губиш майчинството, но ти съчувствам и стискам палци нещата да се оправят. Момичетата добре са те посъветвали за другата фирма, а провери в социалната служба как стоят нещата при фалит на фирми...
Куки, стискам ти палци да мине леко и да гушиш скоро здраво бебче! Да се похвалиш при първа възможност!

Ние сме в предстартово броене - утре рано тръгваме към морето. Като заспи дребен започвам да събирам багажите  Simple Smile Стискайте палци всичко да е наред и да изкараме спокойно тая една седмица, че напоследък само притеснения...

# 185
Пателина, приятна почивка!!!

# 186
Пателина стискам палци всичко да е наред, хубава почивка ви желая!
Ние ще сме в предстартово положение утре вечер Simple Smile Дано да няма проблемии при нас... че татито точно днес го пратиха в една командировка.. ще навърти към 600 км... утре ще шофира към морето.. миличкия ми Cry

Сиска стискам палци да се разреши ситуацията... вече много накуп се събра...

а аз не мога да видя Ема шофьорката, защото на тъпия ми служебен лаптоп има content filter, тоест определени сайтове не мога да ги отварям, щото били с не знам си какво съдържание, което се смята за недопустимо от фирмата... кретени #Cussing out

изобщо не се чувствам готова за пътуване и отпуска, все имам усещането, че не се случва на мен.. newsm78

# 187
Благодаря за пожеланията!   bouquet
Аз почти готов  Crazy Събрах багажа, ся имам чувството че пак се местим нанякъде - сакове, куфар....
Шуша, изпусни парата и се наслаждавай на отпуската. Стискам палци татито ви да има сили за дългия път  Simple Smile

Момчил пък ме кефи с нов номер - като го питам как се прави на голям - повдига се на пръсти  Grinning

П.П. Къде зачезна Мартеа?

# 188
Patelina приятна почивка, да си изкарате много хубаво и Момчо да е щастлив Peace
Днес при нас голям студен вятър ни завя неможем да мръднем на никъде, баткото ми все на вън търчи и аз след него тичам го обличам.Дано утре се пооправи уж така го дават.
И терасата ми пак се отложи за тази събота и много се ядосвам иска ми се вече да приключим с ремонтите а още не сме почнали #Cussing out

# 189
Пателинке приятен път, времето се оправя, така, че напред.  grinning039  grinning039  Nature Sun With Face
Днес вярно беше много студено cold cold
И аз се чудех къде е Мартеа Thinking

# 190
  • Варна
Приятен път и почивка на Пателинка.
Тук само сутрин и вечер е студено, а през деня напича. Днес можеха да се видят хора облекли дебели якета и такива тръгнали с потник с гол гръб и къси гащи.
Май само се оплаквам напоследък, но Иво е невъзможен. Днес през целият път е мрънкал и пищял. С нищо не мчожах да го кротна. Еле пък в автобуса какъв цирк устрои. Целият претъпкан автобус с който се връщахме от центъра са обръщаше да гледа майката садистка дето тормози детето. Накрая имах в чантата кутийка сок от каката и му я пъхнах в ръката. Той пък ме смая с това, че скъса сламката и и проби кутийката, но в опита си да пие успя да полее и себе си и мен и се прибирахме мокри и лепкави. След такъв ден направо ми иде да се гръмна.
Извинявам се за оплакванията, ама малко ми олекна като споделих с вас.  bouquet
ПИПИТУУ, ето това се казва съобразителен тати намерил приложение на посудата. Ама каква ли картинка сте били в тоя момент. Shocked Joy

# 191
Добро утроооооооо по едно кафенце  kaffeetrmker_2 Coffee за майската мама и попарка за нейното детенце cook
.Днес ме е ударило на рима Joy

# 192
дубрютру Simple Smile
татито тази сутрин както обикновено ме достави със закъснение на работа... добре, че шефките ги няма, че иначе щеше да има ..  box

Buba, хайде на кафенце наистина? Simple Smile хич не ми се бачка... днес е последния ден и - хайде към моренцето! Макар че времето още хич не е както трябва, дано да се пооправи!

Папиту много се смях на плажните ви приключения Simple Smile Ама ти винаги каквото и да разкажеш, ми оправяш трайно настроението  newsm53 тенкююю
Ще видим аз какво ще разказвам като се приберем..
Иначе.. както казах - все още изобщо не съм готова май... днес ще си направя непременно списък какво още не сме приготвили и се надявам половинката да е по-организиран този път..
с него всичко се прави в последния момент, вечно се закъснава и на всичкото отгоре накрая вечно измисля някакви оправдания за туткането и неорганизираността си и обвинява мен.. случва ли ви се така?

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 09:47 от Shusha

# 193
mami, shto ne pishete be Simple Smile

Ia spodelete oshte neshto pls. - kakyv faktor slyncezashtiten krem polzvahte za decata?
Kato se ima perdvid, che sega slynceto ne e tolkova silno si mislia che i 25-ti faktor e OK? Kak mislite?

# 194
  • София
Шуша,аз ползвах за Калоян 25 на Юсерин и 30 на Нивеа,и още един немски/забравих му името Embarassed/-30 фактор.

Общи условия

Активация на акаунт