Леко раждане ти пожелавам
дано при него всичко мине леко 
стискам палци 
Особено този месец, като ми трябваха пари накуп, ме прекофти пак така... За другото бебе вече имам сигурен човек, откъдето да си получавам всичко точно
Тъй като гледам кътниците са напъплили масово дичата,ние сме с един избил и амнайси дето всеки момент ще изкарат,от 10 дни нищо не ядем в резултат на това и съответно консултацията отчете половин кило назад и ръст 83см.Кукиии,айде всичко по вода да мине и да докладваш после,ко може да подкрепиш и със снимков матриял
Айде другите дето вече ходихте по морето кажете за някой майтап с хлапетата по плажа,аз ей ся са сетих как наща маймунка на плажа се нагъзила отгоре на крака ми и в същото време започва ходене по голяма нужда и баща й веднага грабна кофичката й и я подложи на дупето, и така пособието за игра влезе в ролята на WC,кво да се прави -първичен инстинкт.
- ще видим дали и ние няма да имаме подобно изпълнение
Стискайте палци всичко да е наред и да изкараме спокойно тая една седмица, че напоследък само притеснения...
Дано да няма проблемии при нас... че татито точно днес го пратиха в една командировка.. ще навърти към 600 км... утре ще шофира към морето.. миличкия ми 

Събрах багажа, ся имам чувството че пак се местим нанякъде - сакове, куфар.... 

хич не ми се бачка... днес е последния ден и - хайде към моренцето! Макар че времето още хич не е както трябва, дано да се пооправи!
Ама ти винаги каквото и да разкажеш, ми оправяш трайно настроението
тенкююю