Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 537
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
Шуша,приятна почивка! Peace
Пателинке,и на теб същото Wink
Е,не мога да не се похваля-Данчо има избили два кътника и то....без да разбера твърде. BlushСамо се лигавеше доста и всичко беше в устата.На мама героя!Да не го хваля много,но имам ДЕТЕ МЕЧТА!Не ми създава почти никакви проблеми.Дано така да продължава да расте!Аз затова се навивам за второ бебче Flutter

# 196
Незнам дали се похвалих,че имаме 2 кучешки зъба,но сега пак да кажа че имаме вече още 2 и 2 кътника #Crazy.Вчера като прегледах на Наси устата направо се втрещих.Незнам може ли появата на тези зъби да е отговорна за лошото му настроение newsm78,ама хич пък не ми се ще всичко на зъбите да го отдавам.От няколко дни е невъзможен,голямо тръшкане,голямо инатене,като му се скараш настъпва неистов рев,обещала съм му като порасне да го пратя в НАТФИЗ ще им вземе акъла Grinning.И както реве и се тръшка изведнъж спира и почва да се хили Confused,лудница.Новия ни номер е "пиян ".Баща му като го пита как правят пияните започва да се върти с вдигнати ръце,от което му се завива свят и тупва някъде след което става и на ново,много го забавлява това Grinning.   Сиска 1и аз не разбрах какво точно е стнало,но дано всичко се оправи Praynig.

# 197
Здравейте милички Hug
 И аз не съм ви забравила, но едва вчера се върнахме от морето, а преди това бяхме с Теа на Банкя на санаториум и вече почти месец не съм ви чела///...но май и вие много много не сте писали!
Теа малко дигна температура последния ден от морето, но може би е от зъбите- пусти не поникнаха Simple Smile имаме едва 2 и други не се виждат...отивам да си я гледам че много кисела...
щЕ пиша повече друг път...
май пак ще си имаме момиченце, но още не се знае 100 %...много се срамува милото...
ще бягам че Теа надава вой и татито май не се справя сам... Heart Eyes
Мартеа, надявам се че Теа е по-добре!жалко че не можахме да се видим за по-дълго...гушни я от мен...
А останалите бъдете здравички и големи и малки...

# 198
  • Варна
Шуша, приятна почивка и на вас.
Само дето днес времето поне при нас във Варна е много гадно и хич не е за море. Дано да се оправи и дано да сте тръгнали някъде на юг. Ти може и да си казала къде отивате, ама старост нерадост, забравила съм Embarassed
ivi2000, добре завърнала се. Честито за бъдещата девойка. Да ви излизат по-лесно зъбчетата.  bouquet Аз се каня другата седмица да си идвам в Русе дано успеем да се организираме и да се видим.
Дидка, и при мен с каката беше като при тебе с Данчо - дете мечта, ама сега  smile3511
Да ви разкажа за новите подвизи на моя ерген. Научил се е да  се качва сам на табуретката, изправя се прав и докопва всичко дето е вдигнато нависоко именно с цел да не може да го стига. Като го видях първият път и изтръпнах. Никак не е стабилен в това катерене и даже  падна веднъж, но не можеш му надви на ината. Sick

# 199
хм... мами, така като чета за нашите малки диванета, се чудя - всички ли дечица са такива щури като нашите, или само ние имаме този телешки инат Simple Smile)
Замислих се, защото майка ми се диви каква е луда нашата щерка, за разлика от мен като малка- била съм уж много кротка и не съм правила такива изпълнения...
та каква ли е хавата при другите дечица... не майските? Simple Smile))))

# 200
Шуша, аз не мога да кажа за другите деца, а и за моето нямам обективно мнение  Blush, но Мартин го водят за кротко дете. знам ли, на мен ми се струва, че си пакости, но може би не толкова, колкото други по-палави деца. единствените му "недостатъци" са много неспокоен сън и болезнено зъбоникнене.

хайде, приятна ви почивка и хубаво време!

п.с. Мартеа е на море, Варна, ако не се лъжа... понеже се чудехте къде забегна  Mr. Green

# 201
Ники от както се върна от морето не я мажа с нищо.
И Никол вчера се качи на един стол, седна си детето и като беийе, вече и тя може да се качва и слиза от столчета.
Ние ще правим проштапулник тия дни и се вълнувам доста.Ще върна назад за да видя какво точно се прави.

# 202
чао от мен момичета, стискайте палци да е безпроблемно пътуването, хубаво времето и морето да е гостоприемно за нас   bouquet Heart Eyes

# 203
Shusha, приятен път и хубаво време Hug

И Дени ми е послушанчо голям. Много рядко плаче, рядко се тръшка...абе, пу-пу WinkСамо и той има много лош сън ooooh!

В момента 3 кътници му избиват - и 3-те са пробили едва-едва, като точици и е направо кошмар нощем. Дано скоро пробият целите.. За сега ги вадим само с разстройство вчера (днес вече няма) и подсечено дупе. Четвъртия кътник вече ни е голям, и май не го боли толкова.

Дени преди месец-два се научи да се качва по столове и дивани, но ме е шубе да го оставям без надзор в това забавление. Като тръгне да слиза се сеща да се обърне и да слезе с дупето надолу, ама знам ли го...да не забрави и да се фейне с главата напред newsm78

# 204
  • София
Шуша,лек път и приятна почивка Hug
Да ти кажа,моето диваче е много непослушно.Честно казано,като гледам другите деца,ами не са така ooooh!.Или поне на мен така ми се струва.Той за секунда не може да се спре на едно място или да стои мирен.Навън все тича колкото може по-далече от мен,катери се по стъпала,а ако няма стъпала ходи да си търси Crossing ArmsИ все намира TiredМиналият месец поне се научи да слиза сам и оттогава съм по-спокойна.От 2 седмици започна и сам да се катери по пързалките и да се пуска-пълна програма.Че и другите деца гледат от него и се учат само на пакости Mr. Green
Такива сме си.Но по-добре да е живичък и подвижен,отколкото пък да го мисля дали се развива добре PeaceТака се успокоявам Mr. Green

И на нас ни избиват двата долни кучешки зъба и от два дена е направо ужас.Спи много неспокойно,хапе всичко наред/особено нашите ръце Mr. Green/и плаче,горкото CryКътниците не ги усетихме,но тези кучешки зъби ще ни разкажат игрите май Sick

# 205
Шуша готино моренце да изкарате Peace
И на Криси се е напълнила устата с нови зъбки, така и не съм разбрала Thinkingе може би малко нощем,
Оказа се че днес започваме ремонта, боже какво ни чака с майстор и мъжу така че стискайте ми палци всичко да стане добре Peaceи да не се ядосваме после много SickТова е от нас с Криси днес сме домакини  Blush Wink

# 206

Silk, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов   Laughing  bouquet  bouquet

Buba, успех с ремонта и бързичко да го привършите. Peace

# 207
Абе само на нас ли ни излязоха кучешките зъби преди кътниците newsm78?

# 208
Привет, мамета Simple Smile

Честит Рожден Ден, Силк!  bouquet

Хубаво време на всички потеглящи към морето!

Да се похваля, че снощи бях на концерт на Симпли Ред в София Party. Убих се от път, но си струваше. Много студено в столицата, брррр.

А сега да  се оплача, че много ме мързи напоследък и все ми се спи. Няма кой да ми почисти и подреди къщата Confused Ако и кажа "Дий!" и ще тръгне сама. Ужас! Валяяя, само ти ще дадеш едно рамо...ако си приключила с прозорците Wink. Как успяваш всичко да свършиш, отде таз енергия newsm78
Гита, ние имаме един кучешки и още един на път, а не всички кътници са излезли.

# 209
Силк честит рожден ден! Много здраве и любов. newsm59  party023 Tada

Общи условия

Активация на акаунт