Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 566
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
сиска, не се шашкай. тоя номер сме го усъваршенствали. Вече 4 пъти ни се случва. Сега се научи, че в мокра баня без придружител не се влиза Simple Smile

# 91
Здравейте момичета!Ние се сдобихме с два кучешки зъба,а останалите кътници са решили да излизат на веднъж.Наси е крив,буди се нощем,пищи на сън.Снощи го чувам като ми вика на сън "мамо,мамо"ама едно жално милото.Иначе продължава да си е същия бяс,и трябва да се оплача,че започна много да ме удря Sad.Незнам как ще се оправяме Thinking,взема ли му нещо от ръцете и посяга да ме удари,казвам му,че мама я боли и ще плаче той обаче неговата си знае,чак като се престоря че плача идва  целува ме и се гушка в мен.И искам да ви питам вашите дечица вечерят ли манджичка или супа,щото ние още мляко с бисквити ядем Embarassed.

# 92
вашите дечица вечерят ли манджичка или супа,щото ние още мляко с бисквити ядем Embarassed.

И ние така, но като почне кухнята от септември ще се опитам да ядем супичката за вечеря със сухарче или две - както дойде според гъстотата.

За удрянето - пробвай ти да го шляпваш леко - Калоян имаше един период, в който все тичаше да скубе баща си, той съответно му връщаше със същото и доста бързо осъзна че не е работа това положение....  Laughing . Къде са мънички и не разбират, къде разбират прекрасно, но използват че са мънички и се правят на  разсеяни....   goodandevil .

# 93
И Ники вече има цицина.Вчера падна като гонеше един човек с балони.
Сиска не се притеснявай, има още да се удрят.
Ники яде готовено супа или от нашето ядене за вечеря.Ние сутрин даваме или попара или кисело мляко с бисквита.
Ники също посягаше, но аз я плясвах през руцете и  и казвах не и тя спря.

# 94
Наистина всичко е наред с Дени Simple SmileОткога се каним да му купим едни джапанки за банята или да постелим нещо, както Тиа казва.... WhistlingСега вече ще си вземем бележка.

Дени вечеря супичка със сухар и десерт кремче.

И Дени посяга и ме шляпва, когато нещо му взема. Най се ядосвам, когато плюва докато яде. Много ме ядосва, прецежда го през зъбките си и го плюва. Всеки ден пера дрехи, а понякога и на пода го пуска. Та в тези моменти много му се карам и той посяга да ме удари. Ама се възпитаваме уж, та дано скоро се откаже.

# 95
Гита,моят син също удря,но аз се опитвам да му обеснявам и да забранявам! TiredМай не се получава твърде!
Сиска,юнак е малкия Дени!По-добре купи постелка,че с чехли да не си приплете краката Crazy
Данчо много ме притеснява, че си удря главата където свари и то по няколко пъти SickСкоро обсъждахме темата и вие споделихте за вашите деца-никой не прави така. ThinkingДано скоро му мине манията да си троши главичката!
Сега да го похваля Embarassed-снощи почти сам си изяде вечерята(с лека намеса от моя страна)-картофена супа със сухар-но не беше много течна,а повече кашеста CrazyСега правя крем-карамел и съм в чуденка дали да не го почерпя,ама много сладък десерт!  chefКакво ще кажете,вие давате ли?

Оха,днес Данчо-Йорданчо става на 1год. и четири месеца!Да ми здраво и щастливо детето! Heart Eyes

# 96
Аааа, как бе, Дидке...Аз писах, че и Дени си бие главата - в стената, в секцията, в столове. Ама не от яд, а му е интересно. Забелязах, че като си я удари в стената или другаде и веднага му направя забележка да не прави така, се разплаква и започва да търка удареното място - явно го боли. Ама ако си мълча, той продължава да се бие още малко, пък сам си спре по някое време, и не плаче. Е, случва се понякога да се удари по-силно и го заболява доста. Така вчера го наблюдавах как се бие в стената, поне 15 главички и удари, а аз го наблюдавах само. Ми сам си се отказа по едно време....

Аз не съм давала крем-карамел, Дени не си пада по много сладки неща.

# 97
Сиска,сещам се,че споменахте за такива удари,но не от яд или инат,а от любопитство.Но Данчо го прави постоянно,явно много му харесва Mr. Green
Я кажете,още ли перете дрехите на бебоците с бебешки прах и отделно?

Последна редакция: нд, 27 авг 2006, 13:05 от Дидка-ръжената питка

# 98
Дидка не виждам защо не крем-карамел - те яйцата са сварени... аз ако правех такива (но ако помните друсащи се не ям и съответно не правя Naughty ) бих дала.

За прането - пера и така и иначе зависи какво има в пералнята - единствено ако има на тати чорапи не смесвам бебешко и "човешко" (бая ми се смяха из къщи на това изказване). Когато са повече Калоянови работи слагам бебешки прах - много харесвам как мирише, а ако са повече нашите неща слагам нормален прах и омекотител (който не винаги е бебешки).

Сиска купи постелка - няма да съжаляваш.

# 99
  • Mediterraneo
Честита годишнина на Буба с малко закъснение   bouquet

Сиска, и аз съм за постелка. Малки са още за джапанки  Grinning Пазиш, не пазиш, белята става. Важното е, че малчо е добре  Heart Eyes
Дидинг ( Питкей), аз крем карамел не съм правила ех ей... Ама сме фенове  bowuu И при първа възможност ще й дам да опита на Сисата. Кога ли ще се наканя да спретна един  newsm78 Вярно, доста сладък десерт е, ама за опитване нищо няма да им навреди.

Моята не си бие главата, слава Богу  Praynig, но пък как се тръшка  Tired Ляга на земята и реве като дърто магаре.
Все още пера нейните дрехи отделно, но последно не взех от бебешкия Персил, а обикновен такъв. Причината за отделното пране е, че Силия има ужасно много дрешоляк и ми е лесно да изчакам да се събере една пералня. А после за гладенето чакам поне 2 изпрани  Embarassed Като й се поопразнят чекмеджетата, сещам се да я изгладя  Mr. Green

# 100
Сиска чудесно е че Дени е добре, аз така си и знаех  Peace
Дидка пера Криси отделно или слагам бодетата й с чаршафи бели че ги пера на по-високи градуси.Иначе не пера с бебешки прах Wink
Крем карамел не съм и давала още незнам защо newsm78, но пък мляко с ориз обожава.
Криси вечеря от нашата вечеря, (защото супата яде на обяд) но накрая в леглото задължително завършваме с шише мляко (Nestle junior).
Димана мерси и на теб  Heart Eyes

# 101
Гуш, страхотно изглеждаш!!!  Heart Eyes
chekmedje , ха добре дошла отново wavey!!! А на Румико специални целувчици!!!
Дидке-питке, ако са ти пресни яйцата дай му от десерта....а аз още пера нейните дрехи отделно със Сано максима и същия омекотител wash, а за гладенето гладя всичко дори и нашите дрехи 1ironing (по наследство ми е предадено от майка) Simple Smile
Сиска, радвам се, че Дени е добре...

Изтъвала съм доста поводи за честитене-така, че ЧЕСТИТО на всички, които тия дни са имали повод да почерпят!!!  bouquet

Това с удрянето на главата още не го умеем, но тя ми е много чувствителна и само да и кажа НЕ и започва да плаче милата Confused...не ми предава никакви инати от рода на тръшкания по земята, писъци, тропания и т.н.-дано е все така...

# 102
Това с удрянето на главата още не го умеем, но тя ми е много чувствителна и само да и кажа НЕ и започва да плаче милата Confused...не ми предава никакви инати от рода на тръшкания по земята, писъци, тропания и т.н.-дано е все така...

PeaceДано,и аз ти го пожелавам.Данчо се нервира и дори ме удря! Shocked

# 103
Та завърнахме се от големия гьол и скромно мога да отбележа,че малкия бяс ме изненада с послушанието си,бе все едно не беше мойто-умираше си от кеф да се плацика,на плажа извън очертанията на чаршафа не е мърдала,сяда си и с кофичката с вода и лопатката си се занимава,кефи се..напразни бяха опасенията ми,че ще се уредя с кичур бяла коса,ей тук съм качила няколко снимкиhttp://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=57889.Дидке за карамела давай смело,наща много го люби,идеален за следобедна закуска или десерт.

Последна редакция: пн, 28 авг 2006, 15:38 от ПАПИТУУУ

# 104
Аз пера заедно с нашите или отделно, както ми падне. Сега сме с Ариел колор и омекотител Бинго софт.Папиту много е готина момата Wink
Крем карамел мразя и хич не мисля да и давам. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт