Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 540
  • 266
  •   1
Отговори
# 225
  • Му Кинд Оф Плаце
Ехо,
покрай яслени терзания ни ви четях, ни съответно пишех.  Confused Много голяма чуденка съм за яслата, бетер концентрационен лагер и едни страшни мамаши, уф. 4 бр памперс-гащи на ден, разни консумативи-тая ясла позлатена излиза, ама нейсе. Лелите и режимите им хич не ми допадат, но не щат да отстъпват от правилата. В 10 ч гризки (било им мила традиция  Rolling Eyes), викам не става ли бисквити, същата цена, повече полезност. Не става. Памперсите само памперс-гащи. Никакви бодита. След месец те щели да ми казват как да си обличам детето. А горък Ф първият ден не рева, ама днес-не спрял. Уф. И така. Не дават да му вкарам шишето с водата, пиели от чаши и ги учели. А докато го научат ще изпука от жажда. Не дават играчки да си вземе вътре. Дисцип пълен. Трябвало да яде сам, щели да го научат, а докато го научат-можело да асистират. Хлябът не се дробял, а държали филията с едната ръка и отчупвали с другата, туй и аз не го мога.  Confused
За патъците съм леко озадачена. Фелипе носеше 21 номер сандали лятото. Бях му купила едни 22 номер, но така и не съм ги слагала, щото са му големи, обаче зимните обувки му станаха чак на 23 номер  newsm78, а все една и съща фирма ги прави тез обувки.  Laughing

# 226
Мали, Калина, каква е тая ясла бре Rolling EyesНе става ли в друга ясла да опитате?

Силк, браво че при вас нещата са потръгнали добре!

Ние тази нощ спахме по-спокойно, но гледам че кътниците все още не са напълно пробили. Явно има леко затишие, дано е за по-дълго.

# 227
  • Mediterraneo
Мали, Калинка, къв тоз зандан, верно  newsm78 Нашата ясла е по- демократична  bowuu . Искат ми 5 лигавника, една хавлиена кърпа и това е. Отделно памперси, колкото преценя, дрехи, каквито преценя (естествено, и тук бодитата са аут  Rolling Eyes), биберон, шише за вода или мляко, любима играчка и т.н. Казаха, че искат детето максимално да не е притеснено. Хранят ги, дробят им хляба в супата и яденето и т.н. екстри.
Обаче аз отлагам пращането на малката ученичка там за неопределено време... Confused С тези непрестанни боледувания покрай пустите кътници  Stop А като знам, че скоро ще подпука и кучешките, най- вероятно ще остане за на пролет....

# 228
Мале колко майски сладури тръгват на ясла Hugбровос успех на всичките желая от сърце Peace
Ние с Криси за сега сме си заедно(смятам да ползвам майчинството си до края," ако не ни мине котка път")
Но пък за сметка но това другата седмица изпращаме нашия батко на училище (Вале и ти твоята кака) Peace, така че и ние гласим какво ли не, нищо че не ние за пирви път:hug: но е хубаво..А и на всичкото отгоре ремонта върви с пълна пара.. Wink

# 229
Цитат
за сега сме си заедно(смятам да ползвам майчинството си до края," ако не ни мине котка път")
И аз туй думам,работа ще има и след 100 години,но случващото се през тези 2 никой и нищо не може да ми компенсира,ама то в наща мила родина мизерията ни принуждава да правим подобни жертви.

# 230
Malejana, яслата е на Коперник /кв. Гео Милев/, казва се Калина и е N56.
От там казват, че на възрастта на Маги по- лесно се свиква със смяната на обстановката и новите хора, въпреки, че и аз се чудех как ще се отдели от мен, та тя е нонстоп с мен и никой друг. Останах приятно изненадана и от нейното поведение. В момента едно познато детенце /на1год и 8 мес/ също почна ясли и се скъсва от рев и не спира дори и в яслата. За неговата възраст казват, че е по - осъзнато и положението е по-трудно от колкото при Маги.  Това е и причината да я пусна толкова малка, да свиква с общуването с други деца, да си създаде добър режим на ядене, спане и не на последно място така като я взема изцяло се посвещавам на нея, на  игри, разходки, малко глезене. Нямам време докато й се нарадвам, да й се скарам. Поне това е моето мнение за ранното тръгване на ясли. Естествено не мога да заменя моментите с нея, а така стават още по-незабравими.

# 231
Калина,акъла ми не побира как си се съгласила с правилата в тая ясла,че да не е само тяхната бре,хм newsm78.Нашия тати пък категорично заяви,че нямало да ходи детето в ясла поне до 2,5год. Crossing Arms,пък се гласях да седна да поуча newsm78,незнам как ще стане тая работа,че и цяла зима в къщи то туй диване ще изперка.Да се оплача днес синковец златен как ми прегази краката с тез акумолаторните коли.Ние нали сме абонирани за тях Confused,качвам го днес ама на една друга,щото иначе се качваме все на една и съща,че по-бавна и го настигам за да управлявам,днес обаче беше заета и се качихме на друга,ама пусто де да видя,че имала лост със скорости.Ей Насито като включи на втора таз кола изхвърча,аз пък да го хващам, през краката ми,че забоксува,целите ми крака сега в рани.И не стига туй ами и детето се оплаши и взе да вика "мамо долу".Незнам да идем да му леем куршум ли newsm78,че той и без друго много страхлив Rolling Eyes.

# 232
Много голяма чуденка съм за яслата, бетер концентрационен лагер и едни страшни мамаши, уф. ... Лелите и режимите им хич не ми допадат, но не щат да отстъпват от правилата.
Олеле, Калина, каква е таз работа, бе? то ако е така и тук, няма да си го давам на ясла  Naughty пък  Embarassed Тъкмо днес ходих тук до една от набелязаните ясли да подпитам туйце-онуйце (щот' ние сме от закъснелите, дето не са си подали молба още кога беб беше на 6 месеца, та сега ще видим дали изобщо ще се вредим  #2gunfire) Ала както изглежда, нови молби не приемат до края на годината, тъй че, засега сме си удома.

и на кухня исках да го запиша (нали досега бяхме с хранителни непоносимости, та не ми е било до главата) и с прискърбие ми казаха, че и там се чакало и трябвало отдавна да се впишем в списъците  Close Приказна държава, няма що!

Силк, благодаря ти за подробностите за яслата, хубаво е, че сте намерили добър вариант и че Маги го приема така добре! Далечко ни е тази 56та ясла. но то както върви може и направо на градина да тръгне юнакът   ooooh!

# 233
Мале Кали егаси яслата, но те си знаят.
И ние май тръгваме от Октомври,още се чудя дали е приета и дали да я давам, но за нея е по добре, да си играе и развива.

# 234
Добро утро! Coffee Coffee Coffee CoffeeХвърлям на всички по-едно кафенце Wink.Днес ще ходим в Приморско на плаж,ама първо ще спрем в Бургас да накупим на малечко малко дрешки за есента и сега се ровя,чета да не пропусна някой магазин Mr. Green,че уж ги знам ама... Айде лек и приятен ден на всички Hug!

# 235
Мерси за кефенцето Gita приятна разходка из Бургас и плажовете на Приморско sun travel
Приятен ден момичета

# 236
  • София
И аз се присъединявам към кафенцето,защото много ми се спи Tired.
Днес станахме рано-рано да ходим на доктор.Дечко е болен Cry Хванал е някакъв летен вирус,повръща,има разстройство и температура.Цяла нощ гореше,миличкото,нищо не можа да я свали тази гадна температура.Сега е по-добре,спи от изтощение.Много ми е отпуснат и вял,никога не съм го виждала такъв Cry
Сега цяла седмица ще си стоим в къщи,докато не отмине всичко напълно.Пък навън пече такова хубаво слънчице Tired

# 237
Ками, много неприятно Confused Дано бързо мине.

Калина, тия от яслата се вживяват твърде много! Как така някаква си там ще ми каже как да си гледам детето,от какво да пие и какво да яде! Naughty Не можеш ли да го пратиш в друга ясла? Или то от трън, та на глог Thinking

Вчера купих памперс-гащи. Очарована съм! Прилепват й много много по-добре от обикновените памперси, съвсем няма толкова много излишен материал и се обуват лесно. Къде съм спала досега, та съм се мъчила с памперсите не ми е ясно. На всичкото отгоре открих едни гащи, които са дори и по-евтини.
Благодаря на който ми даде този съвет, има едно черпене от мен Heart Eyes

# 238
  • Му Кинд Оф Плаце
Забравих-всички залъгалки остават вън, за късмет Ф си я носи навсякъде.  Confused Днес третата поред леля го нарече хаотичен и не се подчинявал на командата Седни на столче, но го била научила  ooooh! ooooh! ooooh! Направо незнам-чудя се-миломайковщина ли е моето или съм обективна, ще ми се да знам вярното решение. Естествено, ревал е докато хаотично е обикалял. В замяна на това й замаха с огромен ентусиазъм за довиждане. Не спи вечер, крив е, изнервен, а аз вдигам Т-картинка просто. 
Феъри, гащите спарват повече  Peace просто да го имаш предвид при обличане

# 239
Вчера купих памперс-гащи. Очарована съм! Прилепват й много много по-добре от обикновените памперси, съвсем няма толкова много излишен материал и се обуват лесно. Къде съм спала досега, та съм се мъчила с памперсите не ми е ясно. На всичкото отгоре открих едни гащи, които са дори и по-евтини.
Fairy, каква марка са тези гащи, от които си толкова доволна? сподели и с нас, моля  Praynig

мен вчера една съседка точно ме разубеждаваше да давам Марти на ясла, щом засега имам възможност да го гледам. не знам.  Crossing Arms и аз съм в голяма чуденка. ще трябва да чета теми "за и против яслите", за да реша  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт