Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 460
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • BG-DE
Абсолютно да, точно тези да-а 😊 но аз имам предвид, че средата в която сме се толерира по-естестестественото, а не,че не харесвам платиненото, като цяло, напротив, нито бих искала да засегна някого за цвета му, просто споделям наблюдения 😊

# 151
  • Пловдив
Добре че не съм в Германия тогава, не стига че косата ми бяла, ами и веждите са ми с микроблейдинг. Joy Hug Hands V Хубав ден на всички Coffee Nature Sunny

# 152
На мен ми харесва платинено русото,но не искам да си рискувам дължината и здравината. Снощи ми попаднаха пак красоти из фб,мечтая за ето такова русо     нищо евтино не виждам тук,в страницата на салона пише,че това е бяло русо, скандинавско. Но много зависи как е направено,а разбира се и излъчването на самия човек,а то не се определя от цвета на косата. Някои си евтинеят и простеят всякак. Въпрос на вкус и светоусещане. Аз предлагам да приключим темата, безсмислено е

# 153
  • Пловдив
Но това няма нищо, ама нищо общо с онова, което показаха някои потребителки върху главите си и което неистово защитават. Простете ме. Спирам да пиша по темата.

# 154
Гуен Стефани, Кристина Агилера (въпреки че те са ми малко жълти, но все пак като ниво са 10-ка), Лейди Гага (въпреки че тя последно време големи корени отпуска)... И те ли ти евтиният?
Ами аз питам за съвременна звезда. Дай някоя под 30. Гуен Стефани никога не е била красавица. За лейди Гага да не говорим. Кристина агилера, пее ли още? На Шакира бях  гледала, един опит за бяло русо отдавна, ужасно и беше.
В Англия всяка втора е с вежди и мигли. Малки германчета съм виждала с бяло руси коси. При тях е естествено. В Англия, англичанките са руси в по-голямата си част. Бяло русо рядко се среща.

# 155
  • В полите на Пирин планина
Като говорим за бяло русо, което не седи естествено, веднага се сещам за Натали Трифонова от Времето по БТВ.

Ето я моята коса с някаква 9-ка на Макадамия:

Скрит текст:

Харесвам русото на Даутцен Крус, но тя си е натурална блондика, мисля. Simple Smile

# 156
Лейди, много хубав цвят.
Бялото русо, обикновено е мания на жени с много тъмни коси. Олаплекс, като излезна на пазара, бяха изрусили тук там знаменитости, обаче бързо се върнаха към нормалното. Като черната Зладка и  Ким Кардашан. И да не кажете, че само " обиждам", пак тук в темата виждам по прилични изпълнения. На улицата съм виждала големи погроми. Няма значение, колко хубаво е бялото русо. На мен не ми харесва като цвят. То си ЛИЧНО МОЕе МНЕНИЕ, което просто изказвам.

# 157
  • В полите на Пирин планина
И аз не го харесвам бяло русо. Неестествено ми е. Но това е също мое мнение.
Харесвам светло русо, но на мен не ми стои добре, затова се правя с 8-ци и се получава много близък до естествения ми цвят.
Сега през лятото ставам по-светла, но това си е нормално.

# 158
  • София
Разбира се, всеки има право на мнение.
Иначе е нормално по улицата да се вижда какво ли не защото когато искаш цвят като този който Кристина показа а именно светло пепеляво русо, което определено не изглежда евтино, за да стане косата се обезветява и тонира.

Мисля че всички които не сме естествено руси знаем че тонера се измива доста бързо.
Когато тонера се измие, ако косата не се тонира веднага отново, цеетът си е откровенно грозен и жълтеещ.
Но това си е тиска на русото, и се изисква редовна подръжка.
Който се предтраши го прави, който не отива в тъмната гама или тези по-тъмни нюанси на русо които се поддържат по лесно.
За съжаление на мен не ми отиват, иначе мечтая да не съм в порочния кръг - корени- издветляване/ тониране Sad

# 159
  • Sofia
На мен ми харесва платинено русото,но не искам да си рискувам дължината и здравината. Снощи ми попаднаха пак красоти из фб,мечтая за ето такова русо

Поддържах точно такъв нюанс, ама 1:1, близо 10 г. Даже на тази снимка сякаш мен са ме снимали в гръб. Това за мен, обаче, не е чак бяло русо, да не говорим за евентуално сравнение с Денерис. Simple Smile Стои много естествено и приятно на живо.
Правиха ме с изсветлителя на L'Oréal и после само мат, без боя. Косата ми беше в доста добро състояние, въпреки изсветляването – само за протокола, поддържам много големи дължини.
Както съм писала, обаче, сега искам да се спретна ей-така, в натурален нюанс, ама не знам дали ще се получи, защото съм тъмно- към средно кестенява. Simple Smile
Никога не бих се ръководила от моди и хорското мнение, що се касае до собствената ми коса.

# 160
Разбира се, всеки има право на мнение.
Иначе е нормално по улицата да се вижда какво ли не защото когато искаш цвят като този който Кристина показа а именно светло пепеляво русо, което определено не изглежда евтино, за да стане косата се обезветява и тонира.

Мисля че всички които не сме естествено руси знаем че тонера се измива доста бързо.
Когато тонера се измие, ако косата не се тонира веднага отново, цеетът си е откровенно грозен и жълтеещ.
Но това си е тиска на русото, и се изисква редовна подръжка.
Който се предтраши го прави, който не отива в тъмната гама или тези по-тъмни нюанси на русо които се поддържат по лесно.
За съжаление на мен не ми отиват, иначе мечтая да не съм в порочния кръг - корени- издветляване/ тониране Sad
Това е разкошенцвят.
Черна котка, примера, който си дала, мацката е с естествено сиво руса 7-ца + балеаж. С  боя, едва ли ще стане. Може да е близко, ама няма да е същото. Правила съм се с бои сиво тъ но руси. Грозно седи, като графит. Няма го същия цвят като естествения.инзче,закорена може да се поразровя, с коя боя бях докарала подобно.

# 161
Лейди, ти специално нали питаше, защо някои хора залитат към светло русото и аз ти отговорих, но вие продължавате да тропате с краче и да се сърдите, че вие сте прави. Ами съжалявам, но е въпрос на вкус и уважението на чуждия вкус не включва неистово повтаряне, че не ви харесва как седи едва ли не на никой.

# 162
И аз много го искам този цвят,но не искам обезцветяване Sad мъча се само с бои,но поне имам дълга коса. А сещате ли се за Мерил Стрийп в Дяволът носи Прада? Убийствена е тази жена, толкова класа и стил, много й отиваше платинената коса Heart Eyes

# 163
Лейди, ти специално нали питаше, защо някои хора залитат към светло русото и аз ти отговорих, но вие продължавате да тропате с краче и да се сърдите, че вие сте прави. Ами съжалявам, но е въпрос на вкус и уважението на чуждия вкус не включва неистово повтаряне, че не ви харесва как седи едва ли не на никой.
Ама никой не тропа с краче,не говкрим за криви и прави. Просто си казваме какво на НАС, ни и НЕ ни харесва. Как пък да не се скрия в ъгъла засрамрна, чесъм изказала ЛИЧНО мнение.

# 164
И аз много го искам този цвят,но не искам обезцветяване Sad мъча се само с бои,но поне имам дълга коса. А сещате ли се за Мерил Стрийп в Дяволът носи Прада? Убийствена е тази жена, толкова класа и стил, много й отиваше платинената коса Heart Eyes
При нея е откровенно побеляла.

Общи условия

Активация на акаунт