Екопътеки и всякакви приятни разходки- тема 2

• 80 774
  • 885
  •   1
Отговори
# 795
  • Пловдив
Това за Венеца не е вярно...разказваха ни всичко необходимо. Много красиво наистина.

За Бедрок аз не препоръчвам. Нито е чисто, нито спретнато.

# 796
  • у нас
Ние бяхме там преди 2 години-в стаята с директен достъп до басейна. Когато отидохме камериерката тъкмо приключваше почистването на стаята. Не съм имала забележки. В механата не сме сядали или ползвали и за там нямам коментар

# 797
  • София
Благодаря на всички за полезните съвети за пътеката Бистрица-Железница, направихме я за 4,5 часа (в двете посоки).
По табели е 4 300 м (в посока), но наличните в нас технологии, които смея да твърдя са сравнително точни, отчетоха доста повече километри, да кажем ок. 6,5-7 км в посока. Теренът е равен, интересен и доста лесен за ходене.

# 798
  • София
Бихте ли препоръчали екопътека или друго интересно в района на Костинброд

# 799
  • София
Мнооого ви благодаря! Особено и за препоръката за Бедрок, супер ценно. И цената ми изглежда нормална. За Венеца и тура- то само аз ще разбирам български, така че няма много мисъл да го правим мисля, защото ще трябва да превеждам през цялото време. Може би ще потърся някаква информация предварително за самата пещера. Много рядко ми харесват подобни услуги на турове, тъй като обикновено аз си проучвам предварително.

# 800
Adventures7, погледни и глинените къщи в село Извос.

# 801
Бихте ли препоръчали екопътека или друго интересно в района на Костинброд
Ако решите, че Годеч не е далеко, малко след него има два манастира - Букоровски и Разбоишки (скален). Също и един водопад Котлите (пътеката е от Букоровския манастир.

# 802
  • София
Ходили сме до Котлите преди години,но б
Нямаше вода .Гледам за Други водопади в близост.Добравишка скакля евентуално...Търся не труден достъп.

# 803
От гр.Априлци се качихме на х.Плевен.Прехода е по стръмен участък, но отнема около 1 ч.,30 мин / с почивка/ и не е толкова труден.От хижата гледката е прекрасна, заслужава си усилието.Силно препоръчвам !!

# 804
Черни връх от днес Simple Smile Почти нямаше хора, красота Simple Smile

# 805
  • 1st floor
Колко се е стопил снегът?! Мислех, че е повече... Simple Smile

# 806
Здравейте, имате ли впечатления от екопътека "Чернелка"? Интересува ме дали е подходяща за 67 годишна жена, която няма проблем с вървенето на дълги разстояния, просто се притеснявам да не би да има по стръмни участъци Simple Smile

# 807
  • София
Здравейте, имате ли впечатления от екопътека "Чернелка"? Интересува ме дали е подходяща за 67 годишна жена, която няма проблем с вървенето на дълги разстояния, просто се притеснявам да не би да има по стръмни участъци Simple Smile
Мисля, че нямаше трудни участъци, но може да е кално на места.

# 808
Терена е равен, няма да има проблем.

# 809
Много благодаря за информацията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт