Екопътеки и всякакви приятни разходки- тема 2

• 80 892
  • 885
  •   1
Отговори
# 165
Наблизо до Белоградчик е и Чипровци- малко,китно градче с много история.Може да разгледате Чипровски и Лопушански манастир.

# 166
  • София-България, Израел - където си поискам
аз влизам, за да препоръчам еко пътеката ждрелото на река Ерма. Много красива природа, отлична маркировка, с много места за почивка. Бяхме миналата събота и съм запленена от това място.

# 167
  • Пловдив
Здравейте.Белоградчишките скали за колко време се обикалят?

# 168
  • у нас
Проверихте ли вила Када и Роза, на снимки изглеждат супер и доколкото знам са на едни и същи собственици.
дааа...и на мен мн.ми харесаха, но има само за 6-ти в Када, а за другата няма.

Tommelise, в Бедрок хареса ли ви?
Чисто и приятно. Нямаше други хора. Ние бяхме вйв фамилната с директен достъп до басейнчето. Две стаи и бая с тоалетна. Има обща кухня с хладилник на партерен етаж с печка, посуда, маси и пейки. Има и кът за хранене в двора с барбекю. На нас ни хареса, но и реално там бяхме само да преспим. Има супер удобни големи барбарони, че ги въртяхме да видим кой е производител 😁

# 169
  • София
аз влизам, за да препоръчам еко пътеката ждрелото на река Ерма. Много красива природа, отлична маркировка, с много места за почивка. Бяхме миналата събота и съм запленена от това място.
Оправиха ли мостчето, от което се вижда най-добре ждрелото? Преди 2 години пътеката над реката беше затворена и за да отидем до отсрещния бряг с тунела, трябваше да заобиколим с колата през селото.  Ето за това мостче говоря. Преди 7-8 години беше разбито, но все още можеше да се минава:

# 170
  • София-България, Израел - където си поискам
Оправиха ли мостчето, от което се вижда най-добре ждрелото? Преди 2 години пътеката над реката беше затворена и за да отидем до отсрещния бряг с тунела, трябваше да заобиколим с колата през селото.  Ето за това мостче говоря. Преди 7-8 години беше разбито, но все още можеше да се минава:

по мостчето минахме спокойно, без проблем

# 171
Здравейте.Белоградчишките скали за колко време се обикалят?
Ано питате конкретно за крепостта Калето,  можете забързо без снимки за час два да обиколите,  даже е много ....
Ако искате да се насладите на околността,  на гледките,  на останалите скали извън Калето... Ще ви тря ват поне ден два. 
На мен лично няколко години не са ми стигнали все още 😁😁😁.  Ходила съм през всички сезони,  на доста места  наоколо,  с местни хора... Всеки път откривам нови и нови места и прелести на това място. 
Много зависи от това какви туристи сте и какво ви харесва.

# 172
  • Пловдив
Благодаря ви.Не сме ходили към този край,с бебе на 3 месеца сме,от Пловдив...Ама ако ходим поне за 2 нощувки трябва,че и наоколо да разгледаме..

# 173
  • София
Здравейте
може ли някой да ми препоръча места за разходка около Сандански ?
Били сме в Мелник, Рожен и Рупите.

# 174
  • у нас
Аз искам кратки маршрути около Долна Баня, подходящи за деца

# 175
Край Сандански и Петрич:
Самуилова крепост, има водопади в подножието на Беласица, до хижа Беласица - има хубава поляна с детски кът, от там до водопад Ляшнички водопад, над Сандански посока хижа Яне Сандански (и там има водопад), местност Попина Лъка. На пръв поглед за тези се сещам, това лято не съм ходила на никое от тях (още) Simple Smile

# 176
  • София
Край Сандански и Петрич:
Самуилова крепост, има водопади в подножието на Беласица, до хижа Беласица - има хубава поляна с детски кът, от там до водопад Ляшнички водопад, над Сандански посока хижа Яне Сандански (и там има водопад), местност Попина Лъка. На пръв поглед за тези се сещам, това лято не съм ходила на никое от тях (още) Simple Smile

Благодаря Simple Smile
Аз също се бях ориентирала към Попина лъка и хижа Яне Сандански.

А дали в Сандански има басейн, който не е към някой хотел?

# 177
Има градски плаж, минавала съм покрай него, но дали работи не знам. Миналото лято щяхме да ходим и не стигнахме до там, а това пък хич Simple Smile

# 178
  • Пловдив
Някой да е писал за Врачански балкан? По-високи маршрути търся, както и препоръки за настаняване. Може и Вършец, Берковица.

# 179
  • София
_di_di_, в темата за Сандански прочетох току що, че не работи градския плаж заради вируса.
Но друга потребителка сподели, че хотел Медите допускат външни посетители. Ще проверим на място. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт