„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 149
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Прекрасна е Езги. Много се е разхубавила, придобила е и нови умения в играта си, то си личи просто. Отпуснала се е.
Феми, носи хапчетата, че ще припадаме май по Йози цяло лято 😀😀
Очертава се много добър сериал

# 361
И Езги е много сладка, харесва ми.

А погледа на нашичкия на тази снимка едновремено казва:
"Не ме интересуваш, досадна си ми" и "Ще бъдеш моя."
И тази трапчинка....

# 362
Винаги благодарен, не знам арогантен ли е, надменен ли е и т.н., обаче винаги е бил благодарен на феновете си, че е стигнал до тук. За това си го харесвам Джано ❤❤

Има едно интервю, в което го питат да се определи с три думи. Сам казва, че не би се нарекъл "хубавец", защото ще е прекалено нарцистично и в погледа му личи, че го мисли. Определя се като скромен, добър приятел и обичащ. Който иска да го плюе и да не го харесва, аз си имам вътрешно усещане, че е точно такъв, какъвто се описва. Не съм го видяла да се държи надменно или арогантно. Blue Heart
И двете мнения се припокриват с моето.

Ей, горещ, много горещ е този Йози. То погледи, то движения...чудо, чудо. Харесва ми и облечен с потници, и съблечен, и всякак. Relaxed

# 363
Аз излизам по работа... да не си помислите, че съм припаднала, или че съм в бърза помощ......... Joy

# 364
Аз вече си го бях помислила, Грозденце.. изведнъж изчезна, казвам си "Край", замина при Йози вече без нас 😀

# 365
преобличах се ..с все още треперещи ръце, се посрясах и сложих малко цвят.. че бях пребледняла като мумия..от вида на Йозко... Айде изчезвам... ще ви чета!! Забавлявайте се момичета Simple Smile

# 366
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Злати, дааа, от кога се знаем с теб и колко сериала сме изгледали заедно!

Многообещаващи кадри във фрага, много горещи!
Ха дано и сценарият да го бива, да не разчитат само на мускулите Джанови и на топлите очи на Йозге!

Душата ми е зажадняла за хубав, приятен за гледане сериал, много се надявам на този.

# 367
Въх, мале, майкооо FlushedFlushedFlushed

Не знам откъде да започна...

Йозито - ходещ секс, не ами... Лошо ми стана! Там като слиза от колата, с тоя потник.. Рязко почнах да харесвам потници Joy

Като я удари с топката ще спуках от смях. Ето, това е, искам смях до сълзи и сладка романтика Heart

Езги е страхотна! Revolving Hearts

Момичета, тоя сериал само ще се гледа, без разбиране. Отсега давам заето Sweat Smile

# 368
Ох Ели Kissing Heart Така точно описваш ситуацията в която сме поставени... не можем нищо да обобщим от видяното.. Joy И като почне май ще се правим на "ударени" и "приятно разсеяни... и няма да можем да вържим две думи на кръст ...хахах  Само ще охкаме и ахкаме, ама ще се разбираме...Joy
Закъснявам а вие тук ме занимавате с "някакъв" много много сексапилен човек............

# 369
Чакайте съвсем да ви убия от смях.
ММ загледа Птичката с мен по тв-,то. Беше виждал Джанито на снимки само. Сега като го видя в действие и си призна, че е готин Grinning Не можа да си изкриви душата Grinning

Пък на мен ми каза, че докато гледам съм приличала на някаква ученичка, хилила съм се като дебил с блеснал поглед ( все пак даваха Джан да се къпе) Joy

И най-последно ме пита дали искам да пуснем Джан за фон докато правим секс Joy  Казах му, че е луд, ама може да се замисля за МГ след последния фраг Joy

# 370
Ели, с глас се смея 😂😂😂😂😂
Очаквам реакция и от ММ сега като си дойде, може и да одобри Джан, и той е запален много по фитнеса, коли и т.н. ще ви държа в течение. 😀
Само да ви кажа, че разгадах фрагманите. Гледах им облеклата внимателно и т.н. Езги отива в бара и вижда бившия си да предлага на някаква ядосва се, удря ги, след това явно се напива, говори с Йози (той е с ризницата, търка чаши и т.н.) после следват нещата от стария фрагман с носенето на леглото целувката и т.н.. На следващия ден вече е разговора на терасата с книгата на Езги. Тя е предупредена за Мистър Грешен, той го е прочел в списанието, моето се вижда. Вечерта той размишлява над прочетените думи и  от яд хвърля топчето и то я удря. Той отива при нея да види дали всичко е наред, заговарят се и тя го моли са помощ. 😀
========
Малко снимки:

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 22:24 от Есенна магия*

# 371

Ехааа, какво правите, момичета, не смогвам да ви изчета! Само с пуснати два фрагмана от "Мистър Грешен" вие изписахте цяла тема! Представям си с какво удоволствие ще продължавам да ви чета по време на излъчването на сериала! Страхотни сте!

# 372
Еми, такъв фурор предизвиква Джан в темата 😀🌺 Благодарим за гифчетата ❤
От мем още една снимка на Джан:

И една на Деметка:

# 373
Да, ново фото от Демет в цикламено или както му викат фусчия,  от преди час, харесано от Джан Яман. 

https://www.instagram.com/p/CBdqp0hDTgR/

Ето, като се чудите какво прави Джан - ами сигурно много неща, ама хвърля по някой поглед и на Демет, види се.

# 374
Тя си му е в ума, ясно е. И баща му я е харесал. Друго си е Демет, знаем си го. ❤ нали беше гледал споделени публикации за Демет и за РП в Инстаграм. Ако в тази история е имало чувства, то при Джан те не са си отишли, според мен поне.

Общи условия

Активация на акаунт