„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 142
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Ами Демо какъв баджак е опънала, как няма да и хареса снимката Wink
Той хубаво и гледа снимки и въздиша, а дали Демет въздиша докаТ гледа клиповете от МГ Grinning И да не въздиша, има едни 199383793020 на брой жени по света, дето припадат Grinning

# 376
Аааа как няма да въздиша, то тия потничета толкова плът показват.. 😀 ама защо и тя не му харесва нищо, странно 😀
Тайно припада и тя като нас.

# 377
Аааа как няма да въздиша, то тия потничета толкова плът показват.. 😀 ама защо и тя не му харесва нищо, странно 😀
Тайно припада и тя като нас.
Със сигурност и тя въздиша, но заради фенските фантазии се въздържа...как ли се издържа на такова въздържане на емоции...

# 378
Ели ,Бравос на твоя вкъщи Joy
Моя днес като гледах птичката и ми го спря и вика ша го изгледаш на запис тоя метъл Joy и си пусна некъв филм на ужасите Frowning

# 379
Магия, хич не е тайно нашето припадане по Джан Grinning Цяла публична тема има Grinning

Ивелина, гадно е да се въздържаш. Явно нашия човек не успява на моменти и хвърля феновете в смут Grinning

Феми, да ти спрат Джан си цял филм на ужасите... Ако всички метали бяха като Джан... Joy

# 380
Ели, нашето припадане е тайно от Джан само май май 😀😀😀 а на Демо може да не е тайна от Джан, само от феновете. 😀
Моят баща ме беше видял да гледам РП по бтв и определи Джан като "Тарзан" 🤨

# 381
Магия ,те актьорите си знаят че припадаме по тях ,някой даже им пишат у мрежите ,нафърлят . Италианките нали виждаш само дето не му свалиха дрехите. Джан ги подкрепи и тях и испанците в тежката ситуация.

Демет наистина не лаква ,а Джанчо си харесва нейни снимки . Ако има тайни чувства няма лесно да залюби друга.
Не вярвам в това всеки си е поел пътя.

# 382
Добро утро Миски, грешни и безгрешни!   Coffee

Аз съм будна в 7ч. Animal Rooster ... Джан си е живо пристрастяване,..ставам, и първо се оглеждам в компа като финикиец ... ужас Rolling Eyes не съм много добре с нервите .....

Втория фраг е много по- впечатляващ от първия..Вече съм в очакване на третия Joy  за да ни "доразкаже играта"..окончателно.. Joy

Какъв МЪЖ! Nature Fire....Ту мъч ми идва..видимо/обяснимо защо..Joy Не заслужава и комплименти, защото наистина прекалява вече...

Терасите им са без преграда...Точно такъв комшУ ми трябва ... с който да си "клюкарим" ден и нощ... Imp Innocent

Барабаните .. Дали няма да надува главата на Езгито , без да иска или пък нарочно Joy

С мощно дясно кроше/шамар.. и Нокаут! Joy Евалаа Joy Така погледна пръстена..три години е чакала Joy
 (не е като повечето, смирени и мачкани женски в ТР дизита, образа който се харесва много на ТР зрител, по необяснима за мен причина..)

Смутен е сякаш Joy

Кучето Тесла, още от сега ми е любимка (женско/мъжко, не знам) Heart Eyes

Езги чете книга на Аслъ Зенгин Simple Smile..И  казва на Йози, че книгата е за него.. Joy

В момента чета при мамашите Joy лелее те са много кръвожадни... много се смея с тях Joy

вижте я тая Марийка завалийката, точи му се... Joy

Страхотни 2 фрага, много обещаващо начало, цветно, лятно, весело, динамично, любовно, и пълно с красота, на пръв поглед изглежда всичко Heart
По никакъв начин не мога да подредя отделните сцени, няма и да се напъвам, защото опитах, и не ми се получава : ))

Потниците са му Топ! Друго да не облича! Или с потник или без потник.. Rolling Eyes Blush

Нерде е Афиша? Чакаме и него.. време няма Joy

Лили Огромно благодаря за бързия превод! Heart

Хубав и усмихнат ден ви пожелавам момичета! Flowers Four Leaf Clover  Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 07:47 от grozdence.

# 383
Добро утро, грешни и безгрешни дами! 🌺❤

Нося Ви малко информация и лични впечатления 😀:

Скрит текст:

Книгата, която чете Езги, е на Аслъ Зенгин.

Скрит текст:

Международни фенове са изготвили списание посветено и изпратено до Джан, което разказва как са попаднали на него и какво е било тяхното впечатление. На хартиен носител и в pdf формат, на 12стр. Е и българската следа.

Барманът, от който очаквам много смях. 😂
Личните ми впечатления е, че чакането ще си заслужава. Всеки нов материал е много по-завладяващ от другия. Много по - интересен, Джан и Йозге са блестящи. А той е огън мъж 🔥 с тия потници, това тяло.. как няма рускините да точат лиги по него. Ние пък си имаме мокри мечти 😂 И аз забелязах, че няма преграда, ще могат да си ходят спокойно на гости, дори и тайно 😂 имам високи очаквания за модерен, съвременен, летен, лек и приятен сериал, изпълнен с много смях и малко драма. Йозге има сериозен напредък в играта си, според мен. А и визуално се е разхубавила още повече. А Джан.. той си е супер секси и си го знае. 🥰 За актьорските му умения съм казвала неведнъж. Новата визия му пасва идеално, най-добрата му до сега. ❤
А сега чакаме афиш!!!!
Лили, благодаря за превода! ❤
Грозденце, и аз попадам в графата на вманиачените. Като стана първо оглеждам тук и из другите мрежи дали има нещо ново 😂

Към преградите на апаратаментите и тераситв забравих да добавя, че ми харесва и защото по един или друг начин се намеква, че няма разделение на бедни-богати или богати и по-богати. Всичко им е общо 😂

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 08:07 от Есенна магия*

# 384
Магия Kissing Heart За сега сме си напълно нормални жени с мокри мечти, щом гледаме само в компа за Джан (тиха лудост е това).. : ))
Налудничаво ще е ако почнем да го търсим около нас Rolling Eyes ... Нямаме за сега.. такива тук в темата Joy

Много смях ще има с тези двамата.. Joy

# 385
Грозденце, мила❤, на всеки му е позволено да си има някаква мания - книги, видеоигри, филми... нашата си е Джан, какво да правим. 🤷‍♀️
Ако един ден дойде в България обаче, ще ида са го видя само, няма да му се нахвърлям на врата да го дърпам. Тъй от далеч ще му се порадвам. 😂❤
Дали ще има още един фрагман преди началото?

# 386
Магия Грехота ще е другия понеделник да ни оставят без фраг : )) Два понеделника подред..и трети за щастие трябва..да им е на късмет..Иншаллах! Joy

И аз бих отишла отдалеч да му се порадвам...стига да мога да измисля за пред ММ за какво ще ходя до Сф Joy Мога да кажа, че ще водя децата да разгледат зоологическата градина в столицата........

# 387
А, дано и те да мислят така😂 и един афиш, ако може само. Да не съм много нахална 😇

# 388
Ако включат басейна и собственика му в него Innocent в третия фраг..мога и да не настоявам за Афиша, за да не сме нахални наистина, да не ги препираме постоянно с искания.... Joy

# 389
Да ти кажа честно и твоето изискване с басейна не е малко.. аудиторията им поне половината ще изгуби съзнание и здрав разум още от фрагманите, а какво остава за сериала 😂😂

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 08:37 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт