Пък и така с басейна, трети фраг ще е баш унищожителна атомна бомба....

Алекс
,благодаря за бг.превода на 2-ри фрагман!
Магия
,благодаря за инфото,което сте открили за книгата,гифчетата и коментарите!
Аз си чакам кротко и тихо!
Вече съм свикнала с годините!
Тъй като гледам доста сериали и чета някои теми за инфо,но не пиша в тях, има някои които не харесват Джан или Йозге все още им е дървена!Ами за всеки влак си има пътници!Така,че едни харесват един сериал,други-друг!
Като за 1-ви епизод понякога пускат и 3-ти фрагман да видим! 

По-добре фрагове, че по се движи нашия човек 
Завиждам му на търпението в такива случаи. Ех, мечти, но сбъдват се те, все някога се сбъдват

Изгледала съм и съм изчела къде каквито теми има за тях от сериалите им, и от там ви намерих. Добре, че ви намерих!:hibiscus: Сега, аз осъзнавам, че цялата тази лудост идва от подкрепата която си даваме една на друга. "Не съм само аз, я виж и другите как го харесват", и се навиваме и навиваме и превъртам понякога, направо залитам. Ако гледам сама ще го харесвам, ще го харесвам, ама колко ще го харесвам, а споделената лудост е друго нещо. А в тоя сериал... дано дано дано колкото са красиви и зарибяващи те, така да са зарибяващи и ролите им и да не се отлепяме от екрана. Всичко да ни харесва, лудостта да е пълна. Много ми харесаха фраговете, но аз не мога да коментирам преди серията, не ме бива, по-скоро след нея ще си изкажа емоциите, които от сега са ми мнооооооого силни. Сигурно го чувствате, както аз вашето вълнение, любов и съпричастност към съдбата на сериала.

хитра лисица се показва на хоризонта!!
Аз съм малко нахална, ама да съм хитра не ми е идвало на акъла
Това е "мократа" тема на мечтателките 

"Бих се радвала на една снимка за спомен и няколко разменени приказки" Абе татлъ
за какви приказки иде реч.. той само да ти каже една дума и ти ще забравиш кой ти е родния език
А за снимката да си близо до него..дали няма да излезнеш с леко притворени очи..в полу-припадащо и отчаяно състояние
А? 
нямате спирачки!
учителят.. : ))
Препоръчани теми