„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 142
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Ами не е малко... то така или иначе си е включено в сюжета (цапуркането).. да го пускат навреме..да не гледаме все тоя празен басейн с жаден поглед.. вперен в нищото.. Joy Пък и така с басейна, трети фраг ще е баш унищожителна атомна бомба.... Joy

# 391
Добро утроо! WinkHugHeart

Вижте кой ви пожелава ''Добро утро''....WinkStuck Out Tongue

Лили Hug Алекс Hug,благодаря за бг.превода на 2-ри фрагман!

Грозде Hug Магия Hug,благодаря за инфото,което сте открили за книгата,гифчетата и коментарите!

По-младите  и  по-малко гледалите до сега дизита сте много ентусиазирани! Wink Аз си чакам кротко и тихо! Simple SmileВече съм свикнала с годините! Simple Smile Тъй като гледам доста сериали и чета някои теми за инфо,но не пиша в тях,  има някои които не харесват Джан или Йозге все още им е дървена!Ами за всеки влак си има пътници!Така,че едни харесват един сериал,други-друг!

И така...остават 10 дни до началото....Hands Plus1 Като за 1-ви епизод понякога пускат и 3-ти фрагман да видим! Wink

малко колажи,които открих....

и Демет....

Желая ви хубав и забавен ден в темата! WinkFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 392
Тук са страшни сладури Joy докато се получи искания кадър, колко ли топки е отнесла горката Йозге...

Кьотю Крал   Imp

В третия фраг да се появява направо с Ферарито Joy .. да се пукат душманите от завист Joy

# 393
И ние благодарим, Злати, за всичката информация, с която ни радваш всяка сутрин. 🤗 Всеки ден очаквам твоя пост сутрин. Права си за ентусиазма, аз не съм гледала толкова много турски сериали и сега всичко ме интересува, голямо вълнение си е. Снощи открехнах моя приятелка за приключението наречено Ранобудна птичка. ❤
Грозденце, аз мисля ,че може да оставят басейна за изненада по време на епизода, че то иначе нищо друго няма да остане. Не, че не знаем, че Йози ще си поплува, де 😂 Колкото до София и ММ... то и аз нямам оправдание, детето от зоологическа не разбира хахах, може да дойде тук край морето малко. Да пръска сексапил по варненските плажове 😂
Сега излизам да върша малко работа набързо, а после ще се включа пак. Хубав ден, любими момичета. ❤

# 394
Гюнайдъънн!

На нен афиш не ми трябва вече. Каквото исках, видях го Grinning По-добре фрагове, че по се движи нашия човек Grinning

И аз искам да го видя на живо, спор няма. Но не съм от жените, дето ще се хвърлят върху него. Аз тука си пиша какви ли не работи, но в реала ще ме е срам най-малкото от него, а и не искам да досаждам. Сега, няма да откажа една снимка, нещо да побъбрим, но в нормални условия, а не в някакво меле коя ще го обара най-добре Joy Завиждам му на търпението в такива случаи. Ех, мечти, но сбъдват се те, все някога се сбъдват Heart

# 395
Здравейте, сладурки!
Благодаря за всичко, което видях и прочетох в темата - нова информация, малко разтоварващи коментари. Преди да започна работа ми дойдохте мнооого добре!
И аз се опитах да запаля една приятелка по РП, но не ми беше успешен опита - вероятно, защото го гледа по БТв със субтитри, сериите са кратки и не може за "потъне" в тях.
Мъжът ми започна вече леко се нерви от моето пристрастяване към Джан. Снощи тъкмо му показах доста от снимките по потник на Йози, а той ми каза, че много бързо съм променила мнението си за мъжете с потници (аз все мрънках, когато ММ сложи потник). Дъщеря ми пък заключи "Тате е по-хубав"...брей, брей?!
Не съм сигурна дали ще отида на фенска среща в България. Не съм от тези, които обичат тълпите, а още по-малко да ме ръчкат в ребрата в опит да се доберат до някоя звезда. Искам да го видя в малка компания. Ха-ха-ха, мечти...

# 396
Момичета, много ми харесва при Вас, повече Ви чета, но това така ме зарежда, нямате си на идея колко. Аз много внимавам за себе си по кого се зарибявам, защото стигам до вманиачаване, първо беше Баръш, сега Джан, надявам се да спра дотук. Предпочитам малко като брой, но качествено зарибяване, като емоции и еуфория.Hearts Sparkling HeartBroken HeartИзгледала съм и съм изчела къде каквито теми има за тях от сериалите им, и от там ви намерих. Добре, че ви намерих!:hibiscus: Сега, аз осъзнавам, че  цялата тази лудост идва от подкрепата която си даваме една на друга. "Не съм само аз, я виж и другите как го харесват",  и се навиваме и навиваме и превъртам понякога, направо залитам. Ако гледам сама ще го харесвам, ще го харесвам, ама колко ще го харесвам, а споделената лудост е друго нещо.  А в тоя сериал... дано дано дано колкото са красиви и зарибяващи те, така да са зарибяващи и ролите им и да не се отлепяме от екрана. Всичко да ни харесва, лудостта да е пълна.  Много ми харесаха фраговете,  но аз не мога да коментирам преди серията, не ме бива, по-скоро след нея ще си изкажа емоциите, които от сега са ми мнооооооого силни. Сигурно го чувствате, както аз вашето вълнение, любов и съпричастност към съдбата на сериала.
Хубав ден, момичета и ви благодаря, че сме на една вълна. Ама Джан каква вълна и лудост е... не е истина. Прегръщам ви всички.

# 397
Добро утро!😊
Да ви призная първо изчетох вашите коментари и после изгледах фрага,имате ентусиазъм и заради мен!😁

Браво на Парлак ,спретнала е страхотен мачо,Джан и е сигурно любимия клиент,какво ли не му сложи,облече,закичи и все е хубавец,към тези потници и плетени обувки (от онези на дупките)с опънати бели чорапки да му беше обула пак щеше да "cool "😂.Аз обаче се смях с Йозге (за първи път я гледам в сериал),как ги ошамари,че и пръстена искаше да си вземе...😂
Повече от фрага обаче във фенските постове,май присъства розовата Деметка и лайка на Джан.🤭

# 398
Тук съм и аз вече! 😃
Ако видя Джан на живо, или който и да е друг, и аз не бих се отпуснала, много ще се срамувам. Не бих се хвърлила в тълпата да го прегръщам или нещо такова. Бих се радвала на една снимка за спомен и няколко разменени приказки иначе. Но то в такива тълпи би било много трудно, де. А на 4 очи е само в мечтите ми. 😂
Темата ни си е много приятна, заредена с много хубави емоции, всички са много забавни, все така да си е. ❤ Видяхме, че Джан е харесал цикламената Демет, обаче.. тя не отвръща по никакакъе начин. Дори не ги поздрави за новия проект. Интересно в какви ли отношения са..

# 399
Ели-Мели...много съм съгласна,мечтите са за това,за да се сбъднат!
Магия,не лайква Деметче,даже привидно не се обръща и грам назад .🤔

# 400
AnaStef, според мен: или той нещо я е наранил и тя е мноцо обидена, или е за пред феновете нещо, за да си запазят личния живот само за тях си. Но което и да е от всичките възможни варианти, те си знаят. 😃🤷‍♀️

# 401
AnaStef, според мен: или той нещо я е наранил и тя е мноцо обидена, или е за пред феновете нещо, за да си запазят личния живот само за тях си. Но което и да е от всичките възможни варианти, те си знаят. 😃🤷‍♀️
А да,те си знаят,но няма да е лошо и ние малко поне да поназнаем...🤭😄

# 402
Видяхме, че Джан е харесал цикламената Демет, обаче.. тя не отвръща по никакакъе начин. Дори не ги поздрави за новия проект. Интересно в какви ли отношения са..

Само те си знаят в какви отношения са. Мен ако ме питаш - в никакви, а от личният ми опит мога да кажа, че поведението на Демет казва едно - пропиля шанса си! Ще продължи да го следва от дипломатичност, защото огромен брой хора харесват и двамата и би било грозно да си сложат така хикса, но там връщане назад няма. За мен това е много по-достойно, отколкото лицемерно да му лайква разни снимки и така да създава излишни вълнения сред феновете.

# 403
Е, дано някой ден ни открехнат малко и нас. 😃

Трендовете.

Според мен, той нещо е сгафил. Така изведнъж да охладнеят дори приятелските им отношения, странно е. Съгласна съм, изглежда просто от дипломатичност, защото много хора тепърва ги откриват чрез РП и не би изглеждало добре, ако поне не се следват из мрежите. Но сякаш той се опитва да прави приятелски крачки към нея.

# 404
Цитат
Не съм сигурна дали ще отида на фенска среща в България. Не съм от тези, които обичат тълпите, а още по-малко да ме ръчкат в ребрата в опит да се доберат до някоя звезда. Искам да го видя в малка компания. Ха-ха-ха, мечти...

dea76 ах тии Joyхитра лисица се показва на хоризонта!! Joy Аз съм малко нахална, ама да съм хитра не ми е идвало на акъла Joy

sonnni то ние какво ги коментираме фраговете.. не виждаш ли.. само догатки някакви : )) За емоцията която изпитваш, те разбираме напълно..така че давай, можеш да си пишеш на воля, колкото ти е кеф и колкото ти душа иска Joy Това е "мократа" тема на мечтателките Joy
AnaStef за плетените обувки.. се посмях на глас и от сърце..  Joy

Магия Kissing Heart "Бих се радвала на една снимка за спомен и няколко разменени приказки"  Абе татлъ Joy за какви приказки иде реч.. той само да ти каже една дума и ти ще забравиш кой ти е родния език Joy А за снимката да си близо до него..дали няма да излезнеш с леко притворени очи..в полу-припадащо и отчаяно състояние Joy А? Joy

Ей момичета не мога да смогна да ви отговарям Joy нямате спирачки!

Аз искам Деметка и Джан да си се обичат, харесват и уважават САМО като приятели и колеги... Джан не ми се ще да се обвързва дори и с нашата кукла, някак си не ми идва отвътре да го прежаля, и да му пожелавам чистосърдечно много любов Joy

Момичета, когато се шегувам, го правя само с добри намерения, дано никой не се почуства обиден когато пиша в мн. число : ))

Дали не е изкривил устата леко на дясно в малко ехидно положение Joy учителят.. : ))

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 11:41 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт