„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Един наш певец беше дошъл да пее в един бар. Много го харесвам, от тия с мокрите мечти Grinning Нямаше много хора в началото и се престраших да отида за снимка. Помолих аз мило, скромнно. Той каза, че ще си направим селфи, ако после дойда да потанцувам при него на дансинга на любимата си песен.. и аз бях Flushed Шегувкаше се, уж, направихме снимка, все пак аз не отидох да танцувам, не съм някаква тийнедйджърка Grinning Но пък той дойде да ми каже наздраве после и аз пак Flushed Та, Джан е още по-горещ, разбира се, ама така да мога да се  доближа за снимка и ако ми каже нещо такова ще припадна, признавам си Joy
И без да ми каже, пак ще припадна Grinning Аз си вярвам, че някой ден ще го срещна, той да внимава да не припадне като ме види мен, не че нещо JoyJoyJoy

# 406
И малко по любимата ми тема "styling " ...
Ако искате да заблестите това лято и бившият да лайкне снимката ви..😁

Със специалното участие на А.Парлак

Марката е Brand Who

# 407
И малко по любимата ми тема "styling " ...
Ако искате да заблестите това лято и бившият да лайкне снимката ви..😁

Със специалното участие на А.Парлак

Ммм, не ме устройва бившия да лайкне снимката Joy Някои други хора, ще е по-добре да я лайкнат Joy  Не е нужно да уточнявам, нали Joy

# 408
Ели Kissing HeartТука да не вземем масово да се заразим с някоя епилептична психоза (не знам дали съществува такъв симптом) опазил ни Господ.. че после и ще го съдим ...до дупка!
Обезщетението ще искаме да ни го плаща в усмивки и в някакви други приятни и забавни занимания (нямам в предвид никакви глупости!) Joy

Аз за съжаление нямам профили в соц. мрежи Joy Въпросният... направо мен да лайква Joy

# 409
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
"много обещаващо начало, цветно, лятно, весело, динамично, любовно, и пълно с красота,"

Много ми хареса това описание! Дано да е такъв сериалът!

# 410
"Аз за съжаление нямам профили в соц. мрежи Joy Въпросният... направо мен да лайква Joy
[/quote]"
Ооо с тази одежда ще те забележи(лайкне),въпроса е обаче първо къде и как да те види...😄

# 411
Нямате изчитане, дами! Уж си опаковам багаж, ама повече чета тук, май май 😃
Грозденце, знаеш си ме.. той Джан само да ме погледне и съм  паднала на земята от кеф и срам 😃😃 аз за разговор си мечтая.
Дай Боже да дойде в България да му се порадваме някой ден. Това си го включвам в мечтите. 🥰
Честно казано, това розовото на Демет не бих си го сложила 😃 ама ако Джан ще ме лайква.. ми може. 🤷‍♀️
А за обезщетението в усмивки и весели занимания ще се включва, няколко пъти ще припадна ако трябва, за да ми се полага хахаха 😃😃😃

# 412
Ей с този гиф Внимавайте и давайте с мишката на долу и бързо Joy ако се загледате за по- дълго .. ще изпаднете под хипноза и тогава делото ще се проточи... но пък и обезщетението ще е по- солидно Joy

# 413
Тоя гиф ми прави разни магии на мозъка.. лигите ми текат, очите ми се разширяват.. направоо.... експлозия.

# 414

Да предложа по едно обедно кафе..

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 03:28 от grozdence.

# 415
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
То останаха ли ни мозъци Crazy

Шегата настрана, но фрагчетата дават надежда да се порадваме на много свеж сериал. Мисля, че Джан и Йозге ще ни предложат много по-добра игра от тази в Пълнолуние. Някак сценарият предполага да се развихрят.

# 416
profi_ Такова е усещането на повечето момичета тук в темата : )) Много са доволните (меко казано) от видяното!

# 417
Грозденце, права си.. планът ти е гениален дори. Ще го отвлечем, както Дивит отвлече уж Санем. И ще ни лови рибка, ще прави коктейли, ние само ще събираме тен и ще си бъбрим с него 😃 ох, че хубави мечти...
А за кафето, с тоя фон.. ще стане ледено, докато го изпия. 😃

Да дойде този мачо да пренесе куфарите ни или как?

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 13:34 от Есенна магия*

# 418
  • София
Да,оформя се лек,неангажиращ сериал.Играта и на двамата бих описала като разкрепостена,все едно не снимат по режисура а се забавляват  истински със сцените които играят.Ще видим може и тук да се получи тяхна си интерпретация на отделни сцени.

# 419

Хммм, какво е гледал Джан в Инстаграм 😃

Общи условия

Активация на акаунт