„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
# 571
# 572
Еми ЗЛАТНА си   Благодарим!

# 573
Ooo, супер си е фрагмана! ❤ тоя халат много мокри мечти събужда 😃 и сцената с потника...
Очертава се много готин сериал. ❤❤
Йозге е много стилна, много ми харесва.
И Джан, разбира се, ама за него е ясно 😃

# 574
# 575
Зарадваха ни с още един фраг! Супер! Много свежо, много готино ще ни е сериалчето, усещам го.
Момичета нямам търпение да почва вече, не остана почти. Hug

# 576
Тази нахалната дето го наблюдава, коя ли е? .... Какво ли и е било на женицата/актрисата... особено ако са повтаряли сцената 4567 пъти при заснемането Rolling Eyes Joy

сцените с рус. суб.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 21:36 от grozdence.

# 577

Нещо раздразнено гледа май, май 🤨

Когато дори четенето изглежда секси.😍

# 578
След сърцетупа, който получих след поредния инфарктен фраг, причинен от двама невероятни и разчупени красавци, с руския превод дойде и известна доза разбиране. Потърсих значението на имената им в гугъл преводача, защото много многозначително ми дойде това запознанство - та исках нещо да вдяна,  от нищо-неразбирането ми. Мелодия на свободата, езги като мелодия ми го преведе. Момичета,  в петък направо се чудя как да успея да гледам на живо, вярвам, ще е голямо вълнение тук, но поне ще се опитам да ви чета. Много съм развълнувана от вълнуващите главни герои. Тя няма да се обвързва с неподходящи, той сам управлява живота си. Хайде да видим. Усещате ли как съседката на "грешния" неподходящ, ще окупира не само съседството в дома, а и сърцето му. Ще бъде забавно, вярвам в това, а че с вас още повече - нямам никакво съмнение.

# 579
Радвам се, че поддържат интереса и с трети фраг, ще е мн.интересен и зрелищен "МГ" личи си отвсякъде погледнато ... Режисьорът е страхотен, такива цветни и динамични сцени... Вярвам че и Туркините ще гледат с интерес, ако абитата не им го направят на проблем де...........

В забавен каданс... за по приятно гледане : ))

# 580
Тази нахалната дето го наблюдава, коя ли е?
Някоя с татуировка Wink На мен така малко на Фатма ми прилича заради прическата (забравих името на героинята ѝ), но косата на тази май е по-тъмна... ще бъде голям майтап, ако е Фатма и като приятелка говори на Езгито, че трябва да се пази от Озгюр Smiling Imp Огън, служба не остана - да идва петъкът Nature Fire

# 581
Радвам се, че поддържат интереса и с трети фраг, ще е мн.интересен и зрелищен "МГ" личи си отвсякъде погледнато ... Режисьорът е страхотен, такива цветни и динамични сцени... Вярвам че и Туркините ще гледат с интерес, ако абитата не им го направят на проблем де...........

В забавен каданс... за по приятно гледане : ))

ша гледат  ,като видат атлета Джан и фереджето ша махнат Joy
Оххх на забавен каданс е мамма мия Stuck Out Tongue Winking Eye
Таз я помислих за Езги ,ама Йози е бройкал неква . Тая ша го помни цял живот. Sleeping Не знам коя е кадъната?
Грозде ,за рибаря се точа ,ама от масовката на Джан ша приема Joy

# 582
Феми грехота ще е ако не приемеш... Nerd

# 583

Какво чете Йозгюр бей?
Задава се нещо интересно и различно с този последен фраг.... Опасявам се само след няколко епизода сериала да не се превърне в поредната боза...

# 584
Стори от Деметка

На кино.. Nerd

Общи условия

Активация на акаунт